Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Hepimize hayırlı kandiller inşallah. Bu mübarek günde içimizi ferahlatacak haberler alırız umarım. Açıklanırsa kimimiz sevinecek kimimiz üzülecek. Bugün Allah herkesin kalbine göre versin. Dileğim herkes sağlıkla başarıyla mutlu olsun. Ama içim çok sıkılıyor sanki hiç açıklanmayacakmış gibi. Duyumlarda kafamı iyce karıştırdı ztn şuncacık aklım vardı o da gidecek.
-
Arkadaşlar herkesin beraat kandili mübarek olsun. Bugün mübarek gün belki onun hayırına bu iş biter. Bu gecenin yüzüsu hürmetine ve bu gece Rabbimin duasini kabul edeceği kulların yüzüsu hürmetine bizlere ve bütün ümmeti Muhammmede önce sağlık, huzur bunlardan sonra herşeyin en hayirlisini nasip etsin. Ondan sonrada herkesin emeğinin karşılığını almayı nasip etsin.
Sayfaya özel olarak da 8. pro bekleyenler insallah en kisa surede olumlu sonuc alirlar.
8. pro kaçıranlara da 9. pro umut olur.
Kandiliniz mübarek olsun derttaslarim -
@Klay-Thompson Erzurumlu oldgun belli zaten dün bi kan çekti
-
Sizlerinde Berat kandiliniz mübarek olsun efenim, artık sonuçları beklemiyorum, sanki mülakata hiç girmemişim gibi telkin ediyorum kendimi Diğer sınavlara, hatta 9. promosyona odaklanmaya çalışıyorum.
-
Saat 14:00 da ozel kalemi arıyoruz arkadaslar bilginize destek verin sayı cogalırsa iletmek zoruda kalırlar
-
@ZıplayanPırasa Numara ne hocam kaçırdım ben verdiyseniz.
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
(0 312) 296 6036 bakan yardımcısının özel kalem müdürü tel numarasi buyrun
-
Buda bakanın özel kalem müdürü 0312 296 6069
-
@atiba Erzurumlu +1
-
Özel kalemi aradım. Bakan yardımcısına iletilecegini belirtti. Ek olarak şunu belirtmek isterim bugun başka Arkadaşlar adaylar tarafından da aranılmış .
Söyleyeceklerim bundan ibarettir , hayırlı kandiller -
Bugünkü umutlarımız boşa çıkmasın lütfen ya
-
Bende aradım biraz sinirlenmiş sekreter geldiginde kendilerine iletecegini söyledi
-
@ZıplayanPırasa sinirlenmiş derken sonuçların açıklanmamasına mı sinirlenmiş
-
@hayde35 bi kaç kişi daha aramiş sanırım ondan
-
biz 24 saat sinirliiyiz nolmuş yani?
-
@ZıplayanPırasa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayde35 bi kaç kişi daha aramiş sanırım ondan
Peki bu telefonlar ne için var. göstermelik mi yani, aramaktan bilgi talep etmekten , vaziyet arz etmekten daha doğal ne olabilir ..¿
-
Dostlar selamun aleyküm, hastaneye Alisin kontrolü için gitmistik de aramayamadim özel kalemcileri, ariyayim mi geç mi kaldım küfür yemeyelim bir de
-
@ParadoX şansını denederim hocam ben etkisi olacagına inanıyorum
-
açıklanması yönunde her an gelebılır beklentısı yok kurumda nıyeyse... az kaldı dayanın dıyolar sadece
-
ileti 5k olunca acıklanır dıyen arkadas burda mı ? bende umutluydum 5 k dan :dagger: