Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Degerli dostlar ben hala yoldayım muhtemelen @FameFabre de yeni inmediyse Yolda dir daha. Buluşma hakkında yazı yazacağım ancak otobüste ve bu yorgunlukla çok zor olduğundan yarın inşallah. Özetle hersey çok güzeldi @Antimülakat
-
Sizi tanımak büyük keyifti lakin her güzel şeyin bir de sonucu var. @ParadoX 'un dediği üzere hâlâ yoldayım
Yorgunluk deep seviyelerde uyku ile uykusuzluk hâli arasındayım. Hepinize iyi geceler -
Arkadaşlar günaydın, guy sorularının bir arada oldugu bi döküman bulan var mı? Guy kısmına ssordum da tınlamadılar beni yabancı kaldık orda
-
Bunu buldum ama cevaplar kesinlik içermiyor işaretliler özellikle
-
Hayırlı sabahlar
-
@kizilderili kardes muhasebe 2.soru mkif ne?
-
-
@economistic kardes muhasebe 18.soruyu da okuyamadim
-
@kizilderili çok sağolun hocam süper oldu, bi bakalım ne haldeyiz
-
@Teklif-eğrisi hocam ben yazmadım bunu başka birinin paylaşımdan aldım bende baktım şimdi soruyu hatırladım ama ödenen bişey yok diyor çözemedim o ilk kelimeyi
-
@kizilderili sey olmasi.ortaklarinin hepsi gercek kisi olan ltd kar payi dagitirken hangi hesap kullanilmaz sorusu
-
@Teklif-eğrisi ben vergi ile ilgili şıkkı yapmıştım
-
Herkese günaydın. Öncelikle dün sınavdan sonra etkiliğe katılan arkadaşlara teşekkür ederiz. Baya eğlenceli ve güzel vakit geçirdik. Ciddi anlamda iyi yerlere gelmeyi hak eden güzel insanlarla tanıştığım için çok memnun oldum. Herkesin kafa dengi olması, sınav konuşmayacağız deyip konuşmamız fala baya keyifli oldu. Ayrıca listeme bu sınavı da ekledim normalde hep gecesine açıklanmış sınav ama kısmet işte Umarım isteyenlerin gönlüne göre olur.
-
Arkadaşlar bu gece etkinlik için şimdiden duyuralım, 500 Kişilik ilana da bastıralım malum GUY ne olacak kestiremiyoruz.
21.30 da toplanalım, katılım lütfen artıralım.
-
Bu hafta açıklanır herhalde artık dimi ?
-
@kütüphanesakini inşallah, artık bekliyoruz sabır taşı çatlayacak.
-
@kütüphanesakini hocam bu tamamen sahsı fıkrım olmakla bırlıkte konustugum ve ulasabıldıgım bırkac kısının sozlerıne bakarsam 19-26 mayıs acıklanmaya daha uygun bır tarıh gıbıme gelıyor. inşallah aksam yapacagımız etkınlık bu surecın bu hafta bıtmesınde yardımcı olur. Son olarakta diğer etkınlıklerden farklı olması adına dıger gruplardan yardım ısteyelım ve katılımı arttıralım.
-
@uche ona benzer bir şey planlıyorum. aslında bu etkinlik olmasa yarın yapacaktım ama madem etkinlik hazır bunu yaparız çarşamba günü de açıklanması geciken tüm sonuçlar için ortak etkinlikte yazarız
-
Eskiden duyum alanlar olurdu yalandan da olsa umitlenirdik o bile kalmadi
-
@paretowilfredo hocam yeni bir duyum yok mu?