Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bence artık açıklayın diye değilde 'Açıklamayın artık başkanım' diye etkinlik yapalım Belki ters teper
-
anı yarışmasının katılımı 26 nisanda bitmiş 12 iş gününde sonucu açıklamışlar isteyince yapabiliyorlar
-
Biz de sgk ya anilarimizi yazalım mi. 1600 ani kampanyası yapalım. Onları da okuyup öyle aciklasinlar
-
valla sonuçlar kpss sonrasına sarkarsa ben 9. prodan umudumu kesiyorum artık bu kadar yavaş işleyen bi kurum o arada ilana çıkmaz artık karamsarlığın dibindeyim
-
@ParadoX Aman hocam, kendi adıma konuşayım tabi de şu ana kadar SGK ile ilgili anılarım pek hoş değil, okurlarsa eğer işin olacağı varsa da olmaz
-
Zaten cok az olan umudum her geçen gun daha da azaliyor bu kdr uzamasınin nedeni guvenlk sorusturmasi olamaz referans mucadelesinden baska bisey degildir.
-
@guyman umut kesmek olmaz kardeş. O ilan gelecek! Sonuçlar kpss den sonra bile gelse, sonuçlar açıklanana kadar o ilan mutlaka gelecek, müsterih olasin. Her yolu deniyoruz bak birseyler düşünmeye çalışın daha neler yapabiliriz diye? Biz hakkımızı savunalim, onlArın istediği gibi yilmayalim.
-
@şakagibi Referans mücadelesi dediğin nedir ki kardeşim onu düzenlemek iki dklik is. Sözü geçen adamı üste geçmeyeni alta at gitsin. Altta kalanın canı çıksın hesabı. Bu iş neyle alakali cozebilene helal olsun, ben de bilmiyorum ama referans olayı değil diye tahmin ediyorum. Ve kesinlikle mevzunun başkanı bile aştığı konusunda hem fikiriz
-
@ParadoX millet acikladilar sen yalan soluyorsun diyorlar
-
Sayın Başkan, şu saatten sonra şöyle bir açıklamayla kalpleri kazanabilir,
'' Denetmen Yardımcılığı sınav sonuçlarını açıklıyoruz. Puanların süresi bitmeden 500 Kişilik alıma çıkacağız ''GUY'dan etti bizi ama en azından bir şans daha tanıyor derim. Ama sade bir '' açıklıyorum '' yazısı pek hoş olmaz. Sonuçta 80 gün sonunda GUY sınavına da konsantre olamadığımız göz önünde olursa olumsuz bir sonuç iki - üç kat daha fazla üzüntü yaratacak. Bunun telafisi yeni bir ilan ile yapılabilir. Ki duyumlar da bu yönde, geçen sene de Haziran başı ilan geldi, Başkan da bu yönde tweet beğendi. Bu bekleyişe değecektir inşallah.
-
@ParadoX eyvallah abi inşallah dediğin gibi olur
-
Benim burada ilk attığım mesaj sürecin uzun süreceği yönündeydi.
Çünkü bu süreçteki tüm mülakatların açıklanması neredeyse 4-5 ayı buldu.(Bu demek değildir ki bizimkisi de 5 ayı bulacak)
Beni - bizi tek yanıltan başkanın twiti oldu.
Bir de şu duyumcular var; liste tamam, liste bakanlıkta, liste imzaya kaldı vs vs.
Sonuç olarak GUY geldi çattı.
Sonra KPSS sonra VMY ile SGK Müf var.
Burada en güvendiğim kişi olan @paretowilfredo bile kurum için de olmasına rağmen bir bilgi sahibi değilken buraya yazan şu duyumculara itibar edip beklentiye girmeyin.
Bakın onlar yine piyasa da yok sadece yazıp gidiyorlar işlerine bakıyorlar.
Selametle kalın.. -
@wesley10 Inşallah böyle der hocam o 500 çok ihtiyacımız var
-
@FATMAN06 yalnız yıpranma payı çok iyi fikir
-
Bence başkana binaen mektup yazıp guya gittiğimizde kurumun posta kutusuna atalım.
-
@şakagibi Canım kardeşim inan ki hepimiz aynı durumdayiz inşallah güzel neticeler alırsın ve o lafı edenlerin yuzuné çarparsin. İnanmayanlar yapılan haberleri göster kardeşim Allah yardımcımız olsun ne diyeyim bilmiyorum inan
-
Arkadaşlar ben söylediklerimin arkasındayım. Listerde bir kısmın güvenlık sorusturmaları hala devam edıyormus acıklanmasının bu haftayı bulmayacagını hatta haftaya bıle zor bır ıhtımal oldugu seklınde kurum ıcınden haber aldım. bu cumlelerı 2 gun once kurdugumda yalancılıkla ve guvensızlıkle suclayan arkadaslarım oldu. sonucta bende sızler gıbıyım ve duydugum herseyı sızınle paylasıyorum kımsenın umudunu kırmak ya da bos yere umutlandırmak gıbı bır nıyetım olamaz... Son olarakta bu ısın sadece baskanla bıtmıyor olması , baskanın yanında baskan yardımcılarınında ınsayatıf kullanıp surecı hızlandırması gerekıyor. gelın hep bırlıkte esımızden dostumuzdan akrabamızdan yardım ısteyıp SGK baskanına , SGK baskan yardımcılarına , mustesarına , bakana , bakan yardımcısına ya da aklınıza gelen dıger buyuklere toplu sekılde twıtterdan msj atalım. ınanın bu surecın hızlanmasında kendı adıma cok yardımcı olacaktır. Sgk başkan yardimcilari ; Cevdet ceylan ; @ccey58 , orhan koç ; @drorhankoc , mühiddin şahin sanırım twitterda yok. dıger yetkılı kısılerıde bulan arkadaslar burdan paylasırsa etıketlememız kolay olur.
-
@uche hocam tartışmak istemiyorum ama geçen hafta bu zamanlar güvenlik soruşturmasının bittiği kesin duyumdu bizzat kendiniz dediniz.
Şöyle bir geçmişinize baktım da o iletiler silinmiş.
Sonuç olarak yarın sileceğiniz mesajlari bugün buraya yazmamanız yararınıza olacaktır.
Saygılar.. -
@Memnun-Kaygısız bakın hocam ben sızın yerınızde olsam ınanın bende oyle dusunurdum. ama elimde olan bırsey yoktu bana soyleyen kısı Allah sahıdımdır kı oyle soyledı bende sızlere bu yonde aktardım. daha sonra daha ust kademeden babam vasıtasıyla bırseyler ogrendım onu da sızınle paylasıyorum. bende sızın gıbı bıtkın ve bu surecten yıpranmıs durumdayım bırseyler yapmazsak bu surec daha da uzayacak. Msj sılme mevzusuna gelıncede gecen gun soyledıgım seylerden sonra gruptan gelen haksız yorumlarla karsılasmam sabrımı tasırdı ve sıldım. SIMDI BU OLAYI BIREYSELLIKTEN CIKARALIM , EL ELE VERİP SU ETKILINLIGI YAPALIM DESTEK OLAN ARKADASLARLA ?
-
@Memnun-Kaygısız Eger forumuda detaylı takıp edıyorsanız hocam , bakan beyın cnn turke cıktıktan sonra bır arkadasımız bırseyler ogrenmeye calıstı bu surecle ılgılı ve yıne dıkkat edersenız kı bakan beyde benımle aynı cumlelerı kurdu.. BEN KIMSEYI ALDATMAKTAN KEYIF ALAN YA DA UMUDUNU KIRACAK SEREF YOKSUNU BİR İNSAN DEĞİLİM. gelin su etkınlıgı hep beraber yapıp sesımızı tum ülkeye bırde ordan duyuralım .