Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic ben de teknoloji de gireceğim hocam eşim bırakıp eşim alacak ama uğramaya çalışırım ben de çıkışta telefonu aldığımda bakarım ona göre anneler günü için giderim annemin yanına Başarılar arkadaşlar hepimizin gönlüne göre olsun
-
@nefiseok bende aynı şekilde o zaman teknoji fakültesi çıkısnda buluşalm Aynı fakültedeyix bi de
-
@SGul93 giriş çıkış farketmez ama telefonları bırakacağımız için sorun yaşamamayız inşallah sgk pankartı açık bekleyeyim ben gelenle tanışırım
-
Bende katılım sağlarım arkadaşlar yüksek ihtimal, nerede olacak
-
Mimarlık mühendislikte giren yok heralde bu sayfadan
-
@economistic hocam beni sallayan olmadı bu çay sohbet işi falan ne oldu son olarak
-
@economistic bu ne özgüven ya rabbi seni tanımak istiyorum yiğidim geyiği geldi direk aklıma şu mesajı görünce Herkes ne giyeceğine karar bile vermiş ne güzel grubun ciddi anlamda guy ile uzaktan yakından alakasın yok Sınavdan sonra kesin oturalım eğlenceli olacağı kesin
-
@Estevez GUY bahane eğlence şahane yorulduk sıkıldık beklemekten ya guya girip eğlencez herkes aynı kafada işte bu grubu seviyorum
-
Ya etrafta gergin gergin dolaşan bir tip görürseniz o benim,beni bulun.
-
-
@mov biz kardeşimin de moralini tazeleriz hiç sıkma canını sen. Aranızda ben heralde hrredot cevdet gibi olacam ekmek teknesindeki
-
Peşin peşin söyliyim toplandığında guy sınavını konuşana dalarim. Erkek kiz farketmez. İlla sınav is konuşulacaksa sgk konuşulur. Ciddiyim ama ha şaka yapmıyom. Ay şu soru neydi ay bu soru neydi muhabbeti başladığı an ben cufffff ucarim masadan
-
@ParadoX duygularımıza yine tercüman oldun adam gibi adam.
-
-
Zaten süreç yıprattı bence hiçbir sınavı konuşmayalım ben baydım. Sağlam duyum varsa 5 dk dinler geçeriz o ayrı
-
@Estevez Duyum mu? O kelimeyı unutmuşum kardeşim. O kelimeyi kullanana da dalarim hem de bu kez sanal linç değil gerçek linç olayı olur. Sgk başkani bile duyum aldım geldim dese ona da dalariz
-
@ParadoX ahahhaha işte beklediğim tepki yanıltmadığın için teşekkür ediyorum üstad. :):)
-
Aslında bu davetin sizden gelmesi lazım ama hadi yine iyisiniz. @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli @Phoenix issiz olup cay icenler sendikamiza siz de davetlisiniz. Yarın 13 gibi Beşevler metronun yanındaki benzin istasyonunun önündeki Burger kingde toplanip forumun geleceğini tartisacagiz en azından temsilci yollayabilirsiniz
-
@ParadoX hımm güzel fikir ️
-
@aliveli kesinlestirdik üstad. Bak eğer gelmezseniz bir forumda, yöneticilerin haricinde etkinlik yapan ilk biz olacağız. Ben olsam dükkanı kapatır giderim