@ZıplayanPırasa genç olanlar da yaşlandı ...
SGul93
@SGul93
SGul93 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayalimsgk süper bende gördüm şimdi aydoğan die bi arkadaşımız Sahalarda görmek istedğimiz hareketler bunlar
-
Arkadaşlar ben 118 asil olarak kazandm bu forumda tanıdığım güzel insanlara sohbete kahkahalara etkinlklere bu süreçte yoldaş olanlara çok teşekkür ediorm kazanmayı hak eden o kadar çok insan var ki inş hepiminz için çok çoook daha iyileri olur @ParadoX Aliş n yüzü suyu hürmetine senn güzel kalbine en güzelleri en iyiler senn olsun
-
@joeblack16 2. Komisyon için rahat ortam var diyen nadir kişilerdensiniz
-
Bu akşam etkinlik yapalım @ParadoX @sefa05 @wesley10 @aysee1993 @kütüphanesakini ...
-
- Komisyon çeko gss, gelir testi, haksız fiil , kamu sendikları, 1.5 yıllk kalknma planı ,3 yıl çalışan 53 yaşnda birinn yıllık izni ... herkese bol şans
-
@kizilderili etkinlik yapalım hocam
-
@ParadoX ortada yanlış olan bir durum görmüyorum .Emeklerimize yapılmış haksızlık olarak görüyorum.Siz rahatsızlık kelimesini kullandığınız için aynı kelimeyi kullandım. bizler kadar rahatsız olamazlar alt tarafı yazdıklarımızı okuyacaklar yine değerlendirmelerini kendileri yapacaklar sonuçta .Sizin düşünceniz hocam saygılar..
SGul93 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
@paretowilfredo sağolun hocam umarız o kadar sürmez...
-
RE: 2017 SGK Müfettiş Yardımcılığı Alımı
En sakin başlık burası tahmini ne zaman açklanır hocam @paretowilfredo bilginz var mı acaba ?
-
Benim Çanakkale oldu arkadaşlar 4. Tercih yedekler için yalavo gibi gerçekten çok şirn bi yerin boşa çıktığını söyleyebilirim Yalova çıkan arkadaşım eş durumdan ankaraya geçecek
-
@erdemsrc ben çeko mezunuyum ama şöyle diyebilirim öncelik maliye tabiki ama her alandan muhakak soruyorlar hatta çoğu arkadaşımza kendi alann dışından hep sorular geldiği bile oldu hepsine hazırlklı gidin
-
@sasasa yeterlidir piskoloji sosyoloji sormuyorlar , iş hukuku, sgk mevzuatı, muhasebe,iktisat ,hukuk soruyorlar bide ilgi alanın neyse onlar alakalı
-
İllerin ne zaman açıklanacağını geçtim de en azından hangi iller açıklacak duyumu olan yok mu?
-
İller hakkında bir duyum herhangi bir gelişme var mı acaba ? @paretowilfredo
-
@kizilderili hocam çok pardon katılamadm geç gördüm bu sabah twitledim
-
Arkadaşlar ben 118 asil olarak kazandm bu forumda tanıdığım güzel insanlara sohbete kahkahalara etkinlklere bu süreçte yoldaş olanlara çok teşekkür ediorm kazanmayı hak eden o kadar çok insan var ki inş hepiminz için çok çoook daha iyileri olur @ParadoX Aliş n yüzü suyu hürmetine senn güzel kalbine en güzelleri en iyiler senn olsun