Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@byergenekon kesin olmayan kismi hangisi baskanin bunu demis olmasi kesin mi mesela
-
Evet bi tanıdık milli kütüphane çıkışı başkanı görüp sormus oda pazartesi salı demiş ama bilmiyorum 9.promosyon ilanını sormuş o zaten 8 e girmedi oda yakinda ilan verecez demiş ama bilmiyorum bu hafta olur gibime geliyor kesin olmaması başkanin aciklama gününü değiştirme durumu
-
@byergenekon başkan mı milli kütüphaneden çıkarken
-
@kizilderili ajdhwisnndjek ne güldüm be
-
@kizilderili hocam arkadaş milli kütüphaneden çıkarken SGK merkez bina ile milli kütüphane arası çok yakın cakismislar inan ki bende nasıl karşılaştı bilmiyorum ama bana dediği bu bende Guy sınav öncesi karşılaştım o zaman söyledi
-
Herkese öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar umarim guy sinavi güzel gecmistir . eğer herkes musaitse aksam geniş kapsamli esimizden dostumuzdan yardim isteyerek ve başkan yardimcilarini , mustasari , bakani etiketleyip bir etkinlik yapalim ?
-
@wesley10 hocam ayarlayabilir misiniz siz ?
-
Geçmiş olsun arkadaşlar ben katılamadım sizlere zaten telefon yoktu iki kardeş aynı yerde girdik annemiz de beklemiş gitmemiş saolsun umarım kısa zamanda sgk dan iyi sonuçları alırız artık
-
Hayırdır bugün pek bi suskunuz
-
Arkadaşlar bugün çoğu kişi evlerine dönüyor herkes yorgun bence etkinliği yarına ertelesek daha etkılı olur
-
@kizilderili fırtına oncesi sesizlik !
-
Yukarıda birisi baskanin görüldüğünü ve sonuçların p.tesi sali aciklanacagini söylemiş ama başkan bugün ankarada değilmiş ki ? Yarin ki bir toplanti için şehir disindaymis 1 2 gündür.
-
@uche herkesi delirttiler
-
@Klay-Thompson aynen hocam. Büyük konusmayayim ama aciklanacagi zaman bu sefer kesin ve net bir şekilde müjdeyi ben vereceğim insallah .
-
@uche Hocam yarın gece olsun, ben de yoldayım çoğu kişi de öyle düşünüyorum
Şimdiden organize olalım yarın geceye arkadaşlar ..
İyi yolculuklar ..
-
@wesley10 tamamdir hocam iyi yolculuklar . soyledigim gibi diğer etkinliklerden farklı olması adina esimizden dostumuzdan yardim alarak daha dikkat çekici bir etkinlik yapalim yarin.
-
Sanırım sınavdan çıkıldı, bir sınav sonrasının sonunda daha yorucu otobüs yolculukları başladı. Gazi Üniversitesinin yeri her anlamda ayrıdır gönlümde. İnsana üniversitesi başka gelir tabi, 4 yıl lisans, üstüne bir de YL aynı yerde, aynı fakültede olunca insanın anıları geliyor gözünün önüne. Buluştunuz mu? Yazılanlardan bir şey anlamadım, herkes burger'ın önüne gelip kimseyi bulamadan geri dönerek gitmiş gibi bir hava yaratmış. Yukarıda, tıp fakültesinin arkasında eco cafe vardı, orada birer çay içseydiniz ty hesabına. Gerçi kapandı mı onu da bilmiyorum
-
@Antimülakat hocam buluşma gerçekleşti gayette samimi bir ortam oldu gerçekten çok kaliteli insanlar her biri Allah kurumda aynı mesleği yapmayı nasip eder inşallah
-
@kizilderili kaç kişi buluştunuz? İyi olmuş sevindim bu ekibin bir araya gelmesine, forumun geleceği hakkında konuşmadıysanız çok kırıldığımızı belirtelim
-
@Antimülakat @ParadoX @Estevez @ZıplayanPırasa @mov @economistic @FameFabre vardı ben geçtiğimde ve bir arkadaş benden önce uğramış gitmiş, herşeyi konuştuk hocam hatta yasaklı olan GUY konusu bile(paradox:)) konuşuldu, hatta baktık çok ateşli konuşuyoruz açık alan bir mekana geçtik çevreye rahatsızlık vermemek adına