Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ah ulan be hayallerimiz sgk iken hayatlarımız guy olacak bu gidişle
-
Yanımdaki arkadaş duyum aldım yarın açıklanacak diyor benimle dalga geçiyor artık ne hallere düştük vay arkadaş
-
@atiba çıkmış soru yapacağımda hocam bugün kendimi deniycem ne kadar unutmuşum ne kadar yapmam gerektiği hakkında da hiç bir bilgim yoktu çok teşekkür ederim hocam ikinizede @atiba @Antimülakat
-
@hayde35 hem o var, hemde geçtiğimiz yıl sorular çok kolaydı. 92 alan bir kişi normal dönemlerde GUY sınavında çok üst sıralarda yer alırken, geçtiğimiz yıl bu puanları alanlar orta sıralarda yer aldı. Ben bu sene yine bu puanları alanların üst sıralarda yer alacağını düşünüyorum. Bir de GUY bu sene Ankara için 79 küsurde kaldı, bu geçtiğimiz yılın 76-77 puanına tekabül ediyor, sıralama açısından düşünürsek, bu durum aday profilinin de biraz düştüğünü gösteriyor, kaldı ki bu sene alım sayısı az olmasına rağmen.
-
Bir de bir arkadaşımız duyum sormuş, maalesef bu konuda yanılma payı çok yüksek. Kimin söylediğinin önemini kestirmek çok zor. Hal böyle olunca bu dönemde sizleri boş yere beklentiye sokmak bizim adımıza hem doğru olmaz, hem de duyum doğru çıkmaz ise sonuçları bizi de üzer.
-
@Antimülakat duyum neyle alakali hocam biraz fransız kaldım kusura bakmayın
-
Malumların duyum konusunda en popüler kişisi, bugün yarın diye yazmış.. Heyecanlanmadım değil açıkçası
-
Çakalağa mıdır nedir yalancı sahtekarın biri ne yazmış bugün yarın nesine heyecanlandın @joeblack16 yani o nedemek bugün yarın alay eder gibi zaten hep alay ediyor insanlarla bu kadarda çaresiz hissetmeyin kendinizi 1 ay sonra açıklansın güçlü olmak gerek
-
Ses getircek bir etkinlik yapmamız lazım.
Mesela içimizden biri inşaatın tepesine çıkabilir. -
Senin adın düşenbiri bence sen yüksek bir yere çıkabilirsin
-
Ben çıkarsam dayanamam atlarım istediğini alan biraz sinsi bir arkadaşa ihtiyacımız var
-
Bugünde olmadı bekleyişe devam ediyoruz sabır
Şaban'ın düzenine döndü
Pazartesi haftanin ilk gunu sali sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık cuma mübarek cumartesi pazar tatil -
-
.................
-
@ParadoX Twitter da bu iletinin altına herkes şunu sorun bunu sorun yazmış. Alt alta onlarca twitt yagdirirsak sorabilir 76 gündür açıklanmadı diye
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@ParadoX Twitter da bu iletinin altına herkes şunu sorun bunu sorun yazmış. Alt alta onlarca twitt yagdirirsak sorabilir 76 gündür açıklanmadı diye
Saat 17.55te yardirmaya başlayalım derim. Haydi beyler bayanlar atın üzerinizdeki ölü toprağını bir el birliğiyle katılım sağlayalım .
-
ben varım herkes hakan çelik'i etiketleyip yazsın bişeyler.
-
.............
-
Kendimi mezarcı gibi hissettim töbe töbe ölü toprağı kaldiriyoz artık
-
@FameFabre Daha önce izlediğim programlarına binaen Hakan Çelik programda tablet tlf kullanmıyor. Tahminimce şimdi soracağı şeyleri not alıyordur. Yani 17: 55 çok geç olabilir kanısındayım dostum. Ufak ufak bişiler yazmak lazım