Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
arkadaslar hakan celıgı tanıyorum kendısıne ulasmaya calısıyorum bızım durumu sorması ıcın canlı yayın olmasa da ınsallah sordurcam...
edit1: kanaldan ulastım soracak..
-
@alametifarika Canlı canlı cevap versin kardeşim sonra unutuyor söylediğini duyup heyecan yapmak istiyorum
-
@alametifarika Mükemmel oldu
-
inşallah beklediğimiz cevabı alırız...
-
İzleyemiyorum şuan ama tweet atarım ben de arkadaşlar eğer sorulur cevap verirse buraya da yazın olur mu haberimiz olsun bizim de ️
-
@alametifarika Hocam öncelikle teşekkürler. Akıl vermek gibi olmasın, ancak '' SGK Denetmen Yardımcılığı mülakatları '' diye vurgulayarak sorması iyi olacaktır. Çünkü genelde programların sonuna doğru : '' Efendim açıklanmayan mülakatlarla ilgili sorular geliyor, taşeron işçilerden sorular geliyor ne düşünüyorsunuz '' gibi genel bir soru oluyor, Bakan beyde politik bir cevap ile kaçıyor
Tekrardan teşekkürler, uğraşınız için
-
Koltuğunda oturup maaşını alıp keyfi tikirinda olan ve bizim bu süreçte bu kadar yipranmamiza sebep olanlara bize acimayanlara ahiret günü Allah rahmetini esirgesin inşallah. Artık yeter gerçekten yeter.
-
kendisi bna hangı kurum dedı bende sgk denetmen yardımcılıgı dedım, tamam dedı. ben kanalda calıstıgım donemdede sıyası ya da burokrasıden konuk oldugunda sorular onceden netlestırılmıs oluyodu. ayrıca calısanlarda rahatlıkla kontak kurabılıyor o yuzden kanaldakı tanıdıklarımada haber verdım gorduklerınde onlarda soracak inşallah
-
@alametifarika hadi inşallah yüregimze su serperek
-
@alametifarika hadi inşallah hocam
-
asdasda haykırdım
-
@alametifarika allah razı olsun
-
Bu kez gol olsun Allah'ım.
-
@alametifarika çoook teşekkür ederiz
-
twitter'dan da yazalım hakan çelik'e. herkes derdini anlatmış bilmemkimler şu kadar süredir işsiz geziyor diye. baskın çıkan biz olalım.
-
@alametifarika eyvallah hocam Allah razı olsun
-
Muhtemelen bakan bey yayından önce soruları görür yada ne soracaksınız diye sorar sunucuya. İnşaallah denetmen yardımcılığı sonuçlarını sormayın demez. En azından bir açıklama yapsa az kaldı beklesinler dese şu duyumsuzlukta bizi biraz daha teselli eder bir süre daha avutabilir.
-
Arkadaslar herkes birer ikişer tweet atsin muhakkak görür dikkat çeker. aynı konu olunca .
-
................
-