Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
mutlu bır haber vermek ısterdım ama elımızde cevapsız sorulardan,alıştıgımız acıklamalardan baska bırsey yok... anladıgım kadarıyla listede bir karışıklık var ınsallah tez zamnda cozulur... ne yapıyoruz sabredıyoruz ıtaat edıp rahat edıyoruz
-
@alametifarika listede karisiklik derken ?
-
-
sorusturma yurutuluyormus feto vs. den arastırılıyormus bana soylenen bu yonde
-
-
..............
-
-
@economistic basindakileri mi? Tövbe Allahim hem dinden hem imandan edeceksin beni hem de forumdan attiracaksin. Küfürler ben yazmasam da elimden otomatik çıkıyor. Hepsini asacaksin bir bir hem de yavaş yavaş. Ortada sallandiracaksin
-
-
@economistic Ben demiştim şeflikten sonra görüşürüz
-
-
@economistic sıkmayın hocam canınızı benim ki işin şakası. Biz hemen olsun diye istiyoruz ama kolay değil 1600 kişinin soruşturmasını tamamlamak. Umuyorum ki kpss den önce açıklanır.
-
-
ve o kıymetli soruyu soruyorum fetö sadece a kadroları mı ele geçirmişti? Binlerce alım oldu ama a kadrolardaki(sadece sgk değil) süreçler çok uzun oldu ve devam ediyor. Bana sadece sonucumu söylesin sonrasında güvenlik soruşturmasını 1 yıl beklerim sıkıntı yok ama şimdi beklediğim 1 gün bile çok daha uzun geçiyor. Olumlu veya olumsuz açıklasınlar. Zaten fetöyle bağlantılı birisi olursa ataması yapılmaz yerine de yedeklerle ikame yapılır bu yedekler zaten bunun için.
-
@master benim sonucumu da söylesinler seninle 1 yılda ben beklerim is başı yapmak için. Yeter ki şu belirsizlik kalksın ortadan
-
@economistic şimdi ya top yekün araştıracaklar ya da liste oluştu araştıralım bağlantısı olan varsa çıkarıp yerine birini koyalım şeklinde yapılacak işlem 2 türlüsü de zor gibi
-
arkadaşlar belli ki bu iş baya uzayacak zaten hafta sonu guy var burada zaman kaybedip bide üstüne guyu kaybetmeyelim Gümrüğüde bekleyen biri olarak 6 ay gibi bi zaman oldu gerçekten her şey sıkıntılı asılalım ve şu sınavıda kazanalım . Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıcakla kalın .
-
@şakagibi Canım kardeşim eyvallah girip kazanıyoruz Çok şükür de sonuç elde var 0 eminim hepimiz en az iki sınavı geçmiş sonuç bekliyoruz. Gümrük surundurdu vakiflar surundurdu kaymakamlık ha keza. Guy da zaten gitti, bir arkadaşın dediği gibi hayaller derken kaderdrkinden dé olacaz. Ya da hani nasıl derler midyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olacaz dimi @aysesal
-
@ParadoX gerçekten çok haklısın kpss a tarihinin şüphesiz en bahtsız bedevileri bizleriz
-
@şakagibi Yine de herşeyde vardır bir hayır be kardes iyiye yoralim, bizim bilmediğimiz Rabbimin bildiği bir şey elbet vardır.