Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Huni satislarimiz başlamıştır.
Kişiye özel tasarım yapılır.
Kaliteli 1.sınıf malzeme
Açılışa özel %20 indirim
Tercihini Yap üyelerine özel %10 ek indirim
Lütfen alim yapmadan once stok sorunuz! -
kemiksiz 300+300 iyi kampanya olmış
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-denetmen-yardimciliginda-yeni-alim-ne-zaman
Özellikle twitter'dan iletmeye çalışın dostlar.
-
Arkadaşlar birkez daha merhaba . herkes bu süreçten fazlasıyla yipranmis durumda , her açıklanmayan gün psikolojimizi alt üst ediyor. Kendi adima bu sureci hizlandirmakta bizim elimizde olabilir. SGK baskanina , başkan yardimcilarina , mustesarina , bakana toplu bir etkinlik yapip sureci biraz daha olsa hizlandirabiliriz. Sgk başkan yardimcilari ; Cevdet ceylan ; @ccey58 , orhan koç ; @drorhankoc diğer saydigim ya da akliniza gelen üst düzey kisileri de etiketleyip bir etkinlik yapabiliriz. Ama diğer etkinlikten farklı olmasi adina herkes eşinden dostundan akrabasından etkinlik saatinde yardim istesin. Umarim benim gibi düşünen arkadaşlar vardır.
-
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir durum var. Ben 2006-2007 yılında iki sene İzmir'de Körfez dershanesine gitmiştim ve bu dershane de malum şahıslarındı lakin onların istediği gibi olmayınca benimle ilgilenmediler (bu da herkes tarafından bilinen bir gerçek) ve doğal olarak ilk senemde üniversite sınavında istediğim puanı alamamıştım ve o gün bugündür malumlarla aramda tek bir bağlantı olmamıştır. Daha sonra tekrar sınava hazırlandım ve final dergisi dershanesine gittim. Şimdi merak ettim gayet güzel geçen bir müalakkattan sonra beni 10 sene önce dershanelerine gittiğim için elerler mi ? Ki sonrasında başka dershaneye gittim ve onlarla hiçbir bağlantım olmadığını araştırma sonucunda öğrenecekler nasıl olsa lakin yine de canım sıkılmıyor değil bu duruma. Siz ne dersiniz, ne düşünürsünüz; muhakkak bir yorumunuz, fikriniz vardır. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ayrıca şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. @paretowilfredo sizin de görüşünüzü ayrıca merak ediyorum.
-
@pikaçu Kardeşim eğer buna bakilirsa turkiyede insan kalmaz. Dersane olayını kafandan sil bu bir etken değil. Körfezde ögretmenlik yapıp ters düşüp sırf onlara inat meb de öğretmen olan arkadaşlarım var hiç bir sikintin yasamadilar. FEM güvender körfez yada zirve hepimizin elinden bir şekilde geçmiş kaynaklardir. Bunlara bakilirsa kendilerini de ihraç etmeleri lazım rahat ol kardes
-
2000 lerde öğrenci olup cemaatle hiç bir ilişkisi olmayan kişi oranı çok düşüktür. Bu işe almamak için yeterli bir kıstas ise bu alım 400 kişiyi bulmaz. Daha çok 2013 sonrasını değerlendirirler diye düşünyorum. (Bu gecikmenin Fetö/Pdy sebebiyle olduğunu sanmıyorum. Çok farklı şeyler de olabilir. Kurum içi sorunlar gibi)
-
@pikaçu Dostum aslında bu konuda söylemek istediğim birden fazla şey olacaktır ama öz olarak senin durumuna değinmek istiyorum sadece.
Öncelikle soruşturmalarda temel kıstas 17/25. Bundan önce/sonra şeklinde. Bu yönden mazi çok irdelenmiyor.
Mazisi irdelenen kişiler daha çok geçmişi de bunlara dayanan, geçmiş dönemde bir yerlere bunlar sayesinde gelenler.
Bank Asya'da hesap sahibi olmak, 17/25 sonrasında hesap hareketi bulunması da ciddi bir kriter.
Bunların yayınlarına abone olanlar.
Bunlarla parasal ilişkisi olanlar. vs.
Bizim dönemlerimizde ki kişiler için en ciddi tehlike referanslar. Güçlüdür, çevrelidir diye kesin olarak emin olmadığınız kişilerden aracılık talep etmeyin. Bu noktada çok kişi yandı emin olun.
Bunlar haricinde geri kalan kıstaslar dershaneymiş, yurtmuş bunlara gidildiyse devletin zaafiyeti yüzünden gidildi. Yurt bulamayan, okulda gerekli eğitimi alamayan çocuklar mahkûm oldu bu kurumlara. Bunda da süre yukarıda söylediğim şekilde baz alınıyor.
Gönlünüzü ferah tutun, sizin karşınıza 10 sene evvelki bir şeyin çıkacağını zannetmiyorum.
-
@FameFabre nerde arkadaşın plaketi. Hemen getirin bakim hade hade çabuk
-
İçimi rahatlattınız, Allah razı olsun hepinizden.
-
@wesley10 @FameFabre hocam cevap vermemiş buna da ben cevap vereyim
oturmanız kalmanız iyiyse(evlilik programlarında da çok dikkat ediyorlar)
soruların en azından 1 2 tanesini doğru cevaplayabilmişseniz(cevap verirken kontak kurabilme ve ifade etme yeteneği daha çok önemli)
öz güveniniz yerinde ve konuşurken çok fazla takılmamışsanız(tabi öz güvenin çok olması da iyi değil)
komisyona karşı hitap şekli, ses tonu, jest ve mimikler çok sıkıntı yaşamadıysanız(sonuçta ileride insanlarla muhatap olacaksınız)
aşırı heyecanlanmadıysanız(bir yerde okumuştum birisi çıkarken ışıkları söndürmüş)
sağlam bir torpiliniz varsa(bu kritere sahipseniz diğerleri önemsiz)
mülakatınız iyi geçmiş denebilir tabi burada yazdıklarımı ben salladım ama tahmini bu tip şeylere dikkat etmişlerdir ve bunlara ek olarak aldığınız sınav puanı, başka bir kurumda çalışma veya başka bir kurumun mülakatına hak kazanma veya işsiz olmanız vs göz önünde bulundurulacaktır diye tahmin ediyorum. Birde mülakatı bir puanlama değilde sıralama olarak düşünmek daha mantıklı eğer 1200 kişi içinde 1000 kişi çok başarılı ise işimiz zor ama sayı 200 kişi olursa göreceli olarak daha kolay olacaktır. -
'' Kayıtlı İstihdam Teşviki ve Geleceği '' sempozyumu varmış Twitter'da paylaşmış SGK Denetmenler Derneği. Ben de altına : '' Kayıtlı istihdam teşviki ? Bu işi yapmaya hazır olan denetmen yardımcılarının mülakatları 76 gündür açıklanmıyor hatırlatmak isterim. '' yazdım. İstanbul SGK Denetmenler Derneği retweet yapmış paylaşmış. Ayrıca Pareto'nun paylaştığı yazı da SGK Denetmenler Derneği tarafından retweet yapılmış.
Niye yazdım bilmiyorum, faydası olmuyor gibi ama haberiniz olsun istedim sadece
-
@master "bu kriterlere sahipseniz diğerleri önemsiz" değerlendirmesi acı ama okurken sesli güldüm. Psikolojim bozuldu galiba
-
Günaydın arkadaşlar. Cuma günleri aslında açıklanmak için en güzel gün bence. Başkan cumadan sonra akşam açıklanacak dese akşam da sonuçlardan sonra kazanmayan arkadaşlar üzülmesin çok yakında 9. pro için ilana çıkcaz desede. Nerdeeee. Hissiyatima gelince bugün hiç hissetmiyorum Neyse Hayırlı cumalar efendim
-
Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar.
-
@atiba Ah be hocam öyle bişey olsa keşke de şu guy a halay çekerek gitsek kazanamayanlar hemen bunu unutup 9 için mücadeleye başlasa ama işte hayaller güzel hayatlar ..... meselesine dönüyoruz her seferinde
-
Hayırlı cumalar dostlar
İnnallâhe meassabirin.
Allah sabredenlerle beraberdir.
[Bakara, 153] -
Hayırlı cumalar kardeşlerim . Allah öncelikle en çok ihtiyacı olana nasip etsin inşallah . Bu cuma gününde hayırlı bir haberle seviniriz inşallah. Bir fakülte daha yok ki İİBF gibi dayanissin ve birbirinin iyiliğini istesin . Allah bizlerin bu dayanışmasına karşılık hepimizi sevindirir inşallah
-
Günaydın gardaşlar, hepiniz cansiniz. Güne ne güzel baslamissiniz öyle selam ve dua ile. Rabbim herseyi gönlümuze göre verecek inşallah, az kaldı dostlar çok az.
-
@ParadoX hpcam sakın yanlış anlama senle alakalı değil ama niyeyse birileri herhangi bişey için az kaldı diyince ben de artık istemsiz bir gülme oluşuyor başkan aklıma geliyor