Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hayde35 hala ders çalışasın var yani
-
Bu başlıktan sıkılmadınız mi artık burayı nihayete erdirsekde 9. pro geçsek olmaz mı. :)tabi mülakatta olanlar inşallah destek için gelir
-
-
@nefiseok kendimizi parçalasakta istedikleri zaman açıklayacaklar çalışıyorum walla hırs yaptım sgk yapmazlarsa beni sayıştay olurum en kötü
-
@atiba makara yapar olduk işte burada 9. pro için destek tabii ki de olacak
-
@economistic Şakasına diyorum hocam zaten herkes iyice alıştı ya açıklanınca herkeste bi burukluk olacak
-
@hayde35 hocam en kötü sayıştaysa iyisini bırak sen bence
-
Az kaldı derken dalga geçiyolardı sanırım, ne az kalmaymış bee
-
Bu hafta açıklansın diyenler nerde ?perşembe umudumuzun çok olduğu gün olurdu kimsede heves kalmadı
-
@ParadoX hocam artık bu forum, bizler ve sizler sayesinde kimse KPSS ve kurum sınavları hakkında bilgisiz kalmayacak. Bu sitede kimsenin sorusu cevapsız kalmaz diye düşünüyorum. Her zaman söylüyorum keşke bende kpss/kurum sınavlarına hazırladığım dönemlerde böyle bir site bulabilseydim. Bir bilgi için malum forum sitesinde sayfalarca tarama yapardık. İnşallah hakkınızda hayırlısı olacaktır, biz de denetmen dostlar edinmiş olacağız.
-
Pardon açıklanacak diyenler nerde olacaktı
-
malumlarda ne zaman açıklanıra duyumları sağlam biri bugün-yarın yazmış
-
@Antimülakat hocam Ankara guy için kaç soru yeterli olur sizce ? Lütfen birisi bu konuda bilgi versin
-
@nefiseok rahat bir mülakat olsun diyorsan 85 üstü puan yeterli olur diye düşünüyorum. Taban puan bu sene 80 civarı olacaktır.
-
@hayde35 bu ne ozguven yigidim
-
@Antimülakat taban puanın 80 olmasını ilanın geç gelmesine mi bağlıyorsunuz
-
@alametifarika beni tanımak istiyorsan 2017 p p48 puan türü Tr 1. Sine bakman yeterli olacaktır yiğidim (hayaller-hayatlar)
-
@dembaba dogru olsun Allahım lütfen
-
Ben uykudan uyanamaz oldum artık gece bi yatıyorum bu saatlerde uyanıyorum.. Ulan SGK psikolojim altüst oldu sayende
-
@nefiseok hocam @Antimülakat katılıyorum. bende en yüksek taban puanini 81 falan bekliyorum. Ama siz genede bunu düşünmeyin bence çünkü sınav esnasında siz 75 lerde olduğunu düşünür az olduğuna kanat getirirsiniz. Fakat sınav zordur o yeterli olur onun için bence minimum hedefi 85 tutun gerisi gelir bence