Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@nefiseok güzel. o zaman sen yaptırma
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Fen edebiyatta girecek var mı ? Sınav çıkışı çay içiyor muyuz ? Bu bir celiski mi ? Üçünün cevabını istiyorum
Fen Edebiyat 3.Kattayim Reyiz
-
-
@FameFabre bende zemin kattayım hocam görüşmek nasip olur inşallah
-
-
@hayalimsgk Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@FameFabre bende zemin kattayım hocam görüşmek nasip olur inşallah
Bu da güzel temenni lakin ben gece gece daha güzelini dileyeyim RABBİMİZDEN . İNŞALLAH kurumda da birlikte çalışmak nasip olur ( for SGK )
-
Herkese günaydın bende teknoloji fakültesi 1. kattayım A108 de. Sınavdan sonra etklinlik var deniyordu en son iptalse bilelim
-
@ParadoX hocam iibf besevler metrosunun hemen karsisinda.
-
@magduriibfli teşekkür ederim dostum. Astiden ankaraya binip Beşevler durağında inebilirim sanirim aktarmaya gerek yok dimi hocam
-
GUY için vira bismillah
-
bende fen edebiyat 2. kaaaat
-
@ParadoX yok hocam. Zaten ikisi arasinda 4 durak mi ne var.
-
@magduriibfli eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim
-
@ParadoX rica ederim
-
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@nefiseok @yldzkrc sınavdan sonra buluşuyoruz di mi arkadaşlar
Ben şahsen kendimi hesaba katmamistim dün bu iletiyi yazınca ayrıca bir planınız var diye düşünmüştüm. Anladığım kadarıyla zaten hepimiz Ankaranın başka tarafında sınava gireceğiz. Sabah yazan arkadaşlar vardı @FameFabre ve @memurtipliadam da fen fakültesinde girecekler konuşuluyordu ya sabah ya da dün. Ben şahsen ankarayı pek bilmediğimden kim nerde ne zaman nasıl olacak sorularına bişe diyemiyorum
-
-
@economistic hocam yer saat söylerseniz bende katılırım.
-
-
@economistic peki hocam ben pek yer bilmediğim için alınan karara uyarım. Besevler metroya herkes için uygunsa Problem yok.