Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaslar öncelikle @uche den özür diliyorum bazı sözlerim için ama arkadaş haklıymış. . Bir bakan danışmanı aracılığıyla aldığım bilgiye göre haziran ortasını bulabilirmis sonuçlar. Allah yardımcımız olsun.
-
-
@economistic peki ugrasmiyayim madem. Zaten verdiğin ıslak mendil de kuflu çıktı. Hayatımda ilk kez küflü ıslak mendil de görmüş oldum
-
-
açıyorum forumu açıyorum sgk sayfasını yeni ileti yazılmış oluyo heycanlanıyorum filan sonra diyorum niye heycanlanıyosun..şaka gb sanırım açıklamayalım unutsunlar fln diyolar ya ya da biz kendimizi çok gaza mı getirdik milletin aylardır açıklanmıyo diyorum bu sefer de başkanın tweetini hatırlıyorum yaaani sanırsam kafayı yiyorum
-
@hayalimsgk hocam kesin mi bu bilgi?haziran ortasına kadar beklenmesinin nedeni nedir? onun hakkında da bilgi var mıdır?
-
@wesley10 hocam darbeyi iibfliler yaptı tabi sizin haberiniz yok f.gülen, adil öksüz, ve cemaate giden herkes iibf mezunu. Açığa alınan öğretmen ve polis hatta askerlerin iibf mezunu olduğu ortaya çıktı. Bence devletin bizim üstümüze bu kadar gelmesi boşa değil yoksa bunların başka bir açıklaması olamaz
-
bana soylenılen ıse mayıs sonundan once cok zor olduguydu ama bu donemde hıcbırseyın kesın oldugu soylenemez...
-
@Nordhaus hocam sabah kurum içerisinden bi tanidikla görüştüm hazirana kadar zor dedi.. öğle saatlerinde de önemlidir bakan danışmanı araciligiyla bilgi aldım o da hazirandan önce zormuş dedi..
-
.................
-
@FATMAN06 hiç komik değil
-
@Klay-Thompson komik değilse gülmezsin olur biter
-
@paretowilfredo hocam artık biz saçmalamaya başladık, bize bi müdehale edin, bilgi verin
-
Ya ne hazirani baslıcam boyle ise bu kadar uzun suren ne yeter artik bence artik baska bi etkinlik yapmaliyiz toplanip sgk ya mi gitsek
-
@klapaceus ben hala ankaradayım, bi iki güne gidebiliriz
-
@paretowilfredo hocam bir bilgi var mı?
-
Biz biraz daha iyi polisçilik oynarsak evdeki bulgurdanda olacağız malesef. 2 hafta önceki açıklanma hırsımı attım üzerimden ve psikolojik olarak daha iyim arkadaşlar. Bizi bizden başka düşünen olmadığı için önümüzdeki sınavlara kanalize olmamız gerekiyor. Şahsen ben öyle yaptım buraki birçok arkadaş 90+ puanlıdır eğer KPSS v.s den bu beklentiden dolayı düşük alırsak verilen 16-17 senelik emek ziyan olacak yine başaramadınız diye biz ayyuka çıkacağız. Kendimize gelip her gün ne zaman açıklanacak değilde; sınavlara da az kaldı daha iyi nasıl çalışmak getek dersek yine bizi kendimiz kurtarmış olacağız. Biraz diğer sınavları konuşmanın zamanı gelmedi mi artık ?
-
Haziranın ortası demek biz daha hala sizinle ilgilenmeye başlamadık bile mi demek oluyor.
-
-
@economistic Başkanda ne kadar ağırdan satıyor öyle bi yazsın yani ne var beğeni nedir