Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@master Hocam kusuruma bakma, benim tamamen aklımdan çıkmış.
Beşiktaşlı bazı arkadaşların talebi üzerine etkinlik 21.45 de olacak arkadaşlar
21.45 Unutmayalım
-
@wesley10 Güzel bi talep olmuş hocam akşam ki maç gerçekten önemli maçtan sonra yazarız hem mac esnasında kaynamasın.
-
@wesley10 yok hocam ne kusuru zaten kısa sürede diğer grupları bugüne organize edemezdik ileri bir tarihte olması daha iyi oldu. Eğer bir değişiklik olmazsa diğer etkinliği de çarşamba günü saat 20.00 de yapmayı planlıyorum. Bugün yarın açıklanacak söylentileri dolanıyor ama hareketlilik yok kurumu bir yoklayalım
-
Foto nasıl atıyoruz arkadaşlar. Bir türlü beceremedim de
-
@Stigltz Hocam PC'den girdiğinde mesaj yazarken yukarıda simgeler yer alıyor, ordan görsel ekleyebilirsin
-
@wesley10 telefondan olmuyor dimi
-
@Stigltz internetten eklerken resim linkini kopyaliyorsun parantez icinede digerleri nasil ekleniyor bende bilmiyorum️
-
@gmsmustafa teşekkür ederim hocam. Ben telefondan eklemeye çalışıyorum bir türlü olmuyor. @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli bu duruma bi el atsanız süper olur. Telefondan foto yükleyemiyoruz
-
@Stigltz hocam mesaj yazarken sağ üste yana doğru gidin bir aşağı ok ifadesi var indirilenler oluyor ya pc de onun işareti ️ ordan foto ekleyebiliyorsunuz ben telden atmıştım denetim aracını ordan biliyorum boyut büyük gelirse küçültüp atabilirsiniz yine telden
-
Arkadaşlar başkanın geçen ilanda paylaştığı sonuç linkine ara sıra girip sorgulama yapıyordum(açıklanırsa görürüm diye gariban umudu işte) biraz önce denedim güncel sınav ilanı bulunmamaktadır dedi önceden sanki bu tc ye ait sonuç yok gibi bir şey diyordu. Acaba sonuç açıklama için bir gösterge olabilir mi? çünkü sonuçları sisteme yüklemek için önceki ilan sonuçları silinmeli diye düşünüyorum. Baştan söyleyim boşa umutlanmayın belki konuyla alakası yoktur daha önceki sonuçların üzerinden belirli bir zaman geçince silindiği için de böyle bir şey diyor olabilir veya ik sınav başvuru uygulamasında sonuçlar kısmında açıklanan sınavlar yer alıyordu orası silinmiş ondan da kaynaklanıyor olabilir.
not: bunu yazarken birkaç kez daha tekrar kontrol ettim bu sefer kayıt bulunamadı dedi sonra ik sınav sonuç sayfasındaki eski açıklanan sonuçların geri geldiğini gördüm. Genede heyecanlanın diye yazıyı silmiyorum ilgili linkleri de ekledim
https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/YonlenenSayfa.do
https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/SonucForward.do -
Arkadaşlar etkinlik 21.45 de. Katılım için lütfen arkadaşlarımıza da tweet attıralım ve haber edelim, katılım düşük kalmasın bu sefer.
-
@master kardeşim ben de sendenimben de ara ara girip kontrol ediyordum. Bugün size veren uyarıyı verdi. Az önce arka arkaya denedim ben debi umut işte
-
Bu arada yarın SGK müfettiş yrd sınav başvuruları başlıyor. Yarın bi sürpriz olabilir belki.
-
@uzmanadayı90 yalnız olmadığımı görmek güzel
-
@uzmanadayı90 inşallah başkan bir süpriz yapar(yapmadı)
-
@master inşallah hayırlısıyla sonuçlarımızı öğreniriz
-
..............
-
@ParadoX hocam hala yorgunlugu atamadi heralde
-
..................
-
burasi sakinlesmis ama ya kendinize gdlin canlar