Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uche Hocam sen de her hafta, bir sonraki hafta tarzı konuşup o hafta gelince de sonraki hafta falan diyorsun. Tamam duyum olabilir, iyi niyetli de olabilirsin ama yarattığın izlenim çok farklı.
-
@wesley10 haklısınız ama bende duyduklarımı paylasmaya calısıyorum hocam. kimseyı kandırmak gibi bir dusuncem vallahi yok.
-
@uche sen paylaşma kardeş
-
@kütüphanesakini nasıl isterseniz hocam.
-
@uche hocam çok afedersiniz ama siz bi def.... gider misiniz? bakın siz bi şey duydugunuzda yazmayın buraya !!! kimmiş o duyum aldıgınız kişi? Kafanız mı güzel sizin? Bir önceki duyumunuzda o kadar laf işittikten sonra hala buraya duyum mu yazıyosunuz? Yazma kardeşim sen buaya bi şey ekime kadar beklerim dert değil. hadi hadi o duyumları kulaktan kulağa oynarken fısıldarsın
-
@ParadoX biz çok mutlu olduk bir araya gelmenizden. Bu kadar iyi dostlukların kurulmasına vesile olduysak ne mutlu bize. Çok iyi sohbet çevirdiğinizden eminiz, umarım bu buluşmaları yeni denetmen adayları olarakta sürdürmeye devam edersiniz
-
@aysesal ne yazıp yazmayacagımı sana soracak degılım hanfendı engellersın yazdıklarımı okumazsın bu kadar basıt... sana zorla yazdıklarımı oku demıyorum...
-
@uche O degil de hocam her hafta kiziyoruz her hafta tamam dize duyum falan yok diyorsun evirip cevirip yine bir seyler sunuyorsun onumuze tebrik ederim ️
-
@gmsmustafa hazırandan sonra acıklandıgında burdan '' uche senden ozur dılıyorum '' yazman kafidir hocam..
-
@uche Hocam sen daha da duyum paylaşmam demiştin
-
@uche ya biz annemize babamıza bu kadar güvenemiyoruz siz duyum aldığınız kişiye nasıl bu kadar güvenebiliyorsunuz ?
-
-
Hazirandan sonra bi de. Duyum yazıyorum : "2018 e kadar açıklanır yani o kadar da değil " dedi duyuran kişi
-
Yapmayın arkadaşlar hepimiz bir beklenti içindeyiz. Duyum yok mu diye sorular yönelten bizler değil miyiz sürekli? yoksa okuma problemimi yaşıyorum ben. Arkadaşa yüklenmeniz amiyane tabirle avamca olmuş. Kim felaket tellalı olmak ister ki bile bile? Aldığı haberi aktarmış arkadaş işte.Keşke erken açıklansa arkadaş yanılmış olsa. Kimse kimsenin üzerinden hayıflanmasın.
-
@2525 Her gun gelip tarih vereyim sana duyum aldim diye mutlu olacaksan
-
İnşallah Beşiktaş'ın şampiyonluğundan önce açıklanır da listede olursak çifte kutlama yaparız
-
@kütüphanesakini burada isim vermem doğru olmaz hocam. Kimsenın huzurunu kacırmak gıbı bır nıyetımde yok ama sımdı muhalefet olup soyledıklerıme ınanmayanlar . Hazırandan sonra acıklandıgında uche haklıymıs dıyecekler.
-
@2525 hocam kısmen haklısınız. Ama duyum var mı derken domates var mı diye sormuyoruz manava ya, aynı kişi iki güne bi başka başka duyum yazınca bi dengesizleşiyoruz haliyle
-
@uche Hocam hep aynı sözleri söylüyorsun. Her hafta duyum aldığın kişiler seni yanıltıyor ama sen hala onlara çok fazla güvenmiyor musun ?
-
........