Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sevgili dostlarım, tamam yeterli bu kadar.... Alta çizgi çekicem onun altında artık tartısma yapmayalım. Lütfen ya forumdan soğudum yemin ederim.... Eski dostluklara devam güzel geçirin yüreğinizden güzel olsun.....
........................................................................................................................................................ -
@2525 hahahah aynen yaaa !!! Binme o uçağa binme
-
@ParadoX ADAM dır demiştim, hem de hası.
Etkinlik mi yapsak yaaaa deyip eski havalara geri dönüyoruz GUY oyaladı biraz malum, bugün o da biterse yine yeniden eski günlere geri döneceğiz
-
@aysesal valla sesli güldüm şimdi hocam.
-
Tamamdır @ParadoX geldiğine göre asayiş berkemal
-
@wesley10 Yapacağım ilk etkinlik gidip SGK nın önünde oturmak olacak. 15-20 kişi gidip kapıda oturalım bir kaç gün basını da çağıralım
-
@ParadoX ben gelirim evde oturana kadar orda otururum
-
Estagfirullah canım kardeşim. Sadece yönetici dostlara durumu izah ettim, olay kapandı. Bana güven miyor musunuz? Yüreğiniz ferah olsun. Durumu merak eden varsa özelden yazabilirim
-
@nefiseok VMY de çalışırız hem
-
Ya denetmen olursak şayet bizde yapalım. Bi evrak falan verirlerse az kaldı çalışıyoruz diyelim,üstünden haftalar geçsin ama bitmesin.
-
@ParadoX en kisa zamanda gerceklestirelim o zaman hocam bu arada duruna yine el attigib iyi oldu tartisma istemiyo zaten kimse
-
@mov Bundan sonra, en ciddi ortamda bile birisi bana '' az kaldı '' derse kendimi gülmemek için zor tutacağım
-
@mov Atalete adalet ve asaletle cevap vermek yakışır hocam bence.
-
-
@wesley10 hocam cidden öyle oluyor ama,dün aracı bakıma götürdüm uğraşırlarken ne zaman biter dedim abi çalışıyoruz az kaldı dedi nevrim döndü
-
SGK Başkanımız resim sergisi açmış arkadaşlar ...
-
@atiba Semiramis gibi mi hocam (Hababam sınıfını alt devre muhabbeti) inşalllah meslektaş oluruz hocam
-
@atiba hocam sen bu hababam sinifinda sebastian vardi ya onun gibisin biz seni bizden kabul ediyoz
-
@wesley10 2 gün önce de kreşteydi ...
-
@nefiseok yok artık :)) nasıl aynı şeyi yazmışız