Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uche biz sana layik değiliz sen çık en iyisi bu gruptan
-
@uche hocam biraz daha kısır alır mısın? Çayını da tazeliyim
-
Hep adminlerin nazari degdi grup ne guzel kardeslik aile dostluk derken aramiza fitne fesat girdi ️️
-
@uche Hocam bak, ama sen iki hafta önce haftaya açıklanacak da dedin. Sonraki hafta yine haftaya açıklanacak dedin. Yanlış mıyım ? Yalancı çoban misali oldun. Belki kötü niyetin yok ama izlenim farklı oldu. Empati yaparsan anlarsın bizi.
Ayrıca yorumuna muhalefet gelince hemen yükseliyorsun, eleştiriye kapalısın. Yani sen bekliyorsun, tamam hocam duyumuna güveniyoruz denmesini. Ama kimse duyum alamazken sen duyum alırsan herkes seni soru yağmuruna tutar. Sen bu eleştirilere sert cevap vermeyip, güzel izah etseydin kendini kral olurdun burada.
-
@uche senin dediklerine bence gelen yok sen bi mayıs ortası,mayıs sonu dedin, bi haziran dedin ne çıksa ben dedim diyeceksin. Bende sana diyorum bak bu forumda 5 kişi göster senin duyumlarını isteyen haklisin diyen ben değil eminim diğer arkadslar da sana bisey demez. Sen hiç bu forumda seni etiketleyip duyum soran gördün mü ? ben görmedim gördüklerimi sayayım örneğin @davetsiz 500 kişi alim olacak Allah izin verirse aksilik olmaz ise dedi zırt pırt değişti mi hayır. Ama adam aksilik olmazsa dedi ve kimse de ona bisey demedi.
Birde tabi üstat @paretowilfredo pare var duyum konusunda. Şimdi sen senin duyumunu merak eden 5 kişi göster.. -
@uche kimse kimseye kötü cümle kurmamalı zaten bu övünülecek bisey değil olması gereken. bizim seni eleştiri noktamizda duyumların değişiyor. kimse sana kötüsün veya hakaret ediyorsun demedi..
-
@gmsmustafa ve onlar tek bi isimle girdi kardesim isim vermek gibi olmasin da kendisi @uche olur
-
@uche dostum tek bir şey söyleyeceğim sen duyum paylaşma !!! bugüne kadar burda 1-2 ufak tefek tartışma dışında kimse birbirini kırmadı sen her yazdığında kaos oluyor
-
@uche belli ki niyetin kötü değil ama bu kadar tepki almışken bence bu potlara girmemelisin. Bizde geçmiş dönemlerde tepki aldığımız konularda beyanda bulunmama kararı aldık. Her zaman doğruyu söylemekte yerinde olmayabilir. Onun için senden ricamız bu konuların daha fazla uzamaması adına duyum meselesini rafa kaldıralım. Bak bu başlık çok güzel anıların olduğu bir başlık, tartışmalarla bu başlık devam etsin istemeyiz.
-
Bugün de açıklanacak olsa bu haberi senden duymak istemiyoruz @uche
-
@Antimülakat hocam dıkkat ettıysenız su anda duyum paylasmadım bırseyler ogrenmek ısteyen arkadaslarıma ozelden yazabılır dedım sagolsun 16 kısı yazdı ve onlarla paylastım bunu. bundan sonrada yazmak ısteyen oradan yazabılır . kımsenın dostlugunu bozma gıbı bır nıyetım yok
-
He kaldı ki @uche ben seni de kırmak istemem yanlış bir cümle mi gördün ise kusura bakma.. ben sadece inandığım doğruları söyledim ne sen benim babanın oğlusun ne @aysesal @wesley10 @gmsmustafa @dembaba @nefiseok @ZıplayanPırasa sadece inandığım şeyleri dedim.
-
Arkadaşlar @uche nin de kötü niyeti olmayabilir. Belki arkadaş biraz heyecanlı, herşeyi paylaşmak istiyor duyumları da çelişince böyle oldu. Biraz da eleştiriye kapalı olunca, yükselince böyle gerildik. Zaten biz de gerginiz açıkçası, kötü duyumlara da kapalı gibiyiz Uzatmayalım diyorum.
Seviye koruduğumuz sürece, herkes istediğini yazabilir bence. Tek sorun orada oldu.
Neyse kapayalım konuyu ...
-
Biri @uche ye özelden yazabilir mi? Ben çok merak ettim temmuza mı sarkmış? neyse amaç kimseyi kırmak değil ama pambık gibi olan sinirlerimiz çelik halatlara döndü kopunca dağıtıyor. 80 li günleri geçiriyoruz, bizi duyan da yok. Duvar ve ben kahve içiyoruz. Normal yani bu çıkışlarımız. Aslı astarı olmayan duyumları paylaşmayın. Bir de her gün nasıl duyum alabiliyorsun arkadaş? Nasıl bi çevren varmış? Anlık bilgi alıyorlar. STOP.
-
@wesley10 hocam zaten ben artik kendisi ile tartismaya girmiyodum ihi niyetlidir deyip geciyodum ama isim verip haketmiyo falan demek büyük saygisizlik ve ben buna ergen tribi deyip geciyorum yine kötû niyetli demiyorum fakat artik iyi niyetlide diyemiycem.
-
@aysesal tamamen katılıyorum hocam
-
@uche özelse biz çıkalım mı?
-
..............
-
-
@nefiseok Evet hocam bana da söyledi işte ama söz ağızdan çıktı bir kere. @uche arkadaşımızı da böyle kabul edeceğiz, o da bizim sayfamızın başka bir rengi ne diyelim artık Biraz heyecanlı görüyorum kendisini, kötü niyetli olsa kendini bu kadar izah etmeye çalışmazdı diye düşünüyorum. İyi tarafından bakıp 84. Güne doğru ilerliyoruz