Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@Burj_khalifa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@ozumak bu dedigin duyum mu hissiyat mi? Bir dayanagi var mi?
Valla sayın daire baskanindan ve ankarada ust makamda ki birinden bizatihi duydum.. Aralık sonuna yetişirse iyi dediler. Yani henüz çalışma yok söylenti çok komisyon kurulmadan herşey yalan daha komisyon kurulmamış, tabiki başkan neyi isterse o olur. Aslında şimdiye kadar alimin sonuçlanıp 8. Pronun eğitimde olması lazımdı dediler ama 15 temmuz hain kalkısmasından dolayı herşeyin sarktigini söylediler. Allah kerimdir rahimdir gönlünüzü ferah tutun. Kimse kimsenin nasibinın önüne geçemez. -
@paretowilfredo hocam ilan yarın geliyor desen de sevindirsen bizleri ne iyi olur
-
@ozumak cok tesekkur ederim bilgi icin. Insallah en adil sekilde bir alim goruruz. Belki 500 alim dusunuluyor ve 400iibf ile 100 mat-ist-aktuerya grubu (%20 olmasi icin) olarak kadro paylasimi konusulmustur. Yakinda gorecegiz.
-
@ozumak Kardeşim kendin söylüyorsun komisyonun bile henüz kurulmadığını, ama alımın detaylarını biliyorsun Çelişki yok mu sence de
-
@joeblack16 burada ilan gelmeden öncede birçok duyum paylaşıldı. Bu duyum sizi istatistik grubundan alinma ihtimali olduğu icin mi rahatsiz etti?
-
@paradise06 Hayır tabii ki de ben böyle gereksiz bi tartışmaya girmem
-
Trol arkadaşlar lütfen gidip coplugunuzde (malumlar.net) takılın. Bu ortamı da kirletmeyin. İlan aralık sonuna da zormuş yok yaa harbi mi ???
-
troller burayıda sardı bi yarını bekleyelim dostlar yarın ola hayrola
-
Bu hafta ilan gelirse trollcüler ne dicek acaba
-
İlan gelmezse bu hafta siz ne diyeceksiniz aceba neyse hayırlısı olsun gülüp geciyorum
-
kambersiz düğün trolsüz forum olmazmış dostlar
-
. kurum başkanı ilan geliyor dedi daha neyin duyumu tartışılıyor ki. hayır başka nerden haber alsak, kurumun çaycısını mı arasak dediğimiz dönem oldu. Allah aşkına aklımızı başımıza alalım
-
Arkadaşlar başkandan farklı bisey mi söyledik mümkün mü böyle bisey soylemek? Bazi İibf li arkadaşlar istatistik lafını duyunca acayip geriliyor. (Puanı kumda oynamaya yetenler) Birde trol olduk iyi mi? Neyse eyvallah Allah herkesin gönlüne gore versin.
-
5 aralıkta ilan gelecek insan kaynaklarından öğrendim diyen sgk kurum çalışanı vardı. Merak ediyorum ilan bu gece gelecek mi?
-
@ozumak Bence sen kendin gereksiz yere gerilmişsin. Bak bakalım benim kelimelerim arasında istatistikle ilgili bir olumlu ya da olumsuz söylem var mı? Bu 1. Benim puanımı nerden biliyorsun sen müneccim misin kendi kendine triplere girmişsin bu da 2 Listeler yayınlansın özelden ismimi yazarım bakarsın Bazen insan kendi kendine gelin güvey olur zamn zaman saçmalar ya sebepsiz yere, işte sen de bu yönde harika enstanteneler sunuyorsun
-
@ozumak puanimzin ekran goruntusunu atsak kumu birak parkta oynayacak yuzun kalmaz.. Ayrica istatistik lafini duyup sinir yapmadk.. Is sahibi olmak kadro istemek onlarindaa hakki insallah ilan istatistikcileri de kapsar. Bizim gerildigimz nokta ilan gelmeyecek demenizdir..
-
@hayalimsgk teşekkürler böyle düşündüğünüz için
-
İibf li arkadaşlar zamaninda sizin için Tweet bile attım atama için.. bisuru iibf ark. Var sizden iyi olmasınlar.. kimse üzerine alınmasın kimseyi kastedmedim özelikle; ama söylediklerim doğru dusuk puanlı arkadaşlar istatistik lafına cok geriliyor.. ben ilan gelmeyecek demedim ben kimim öyle bisey diyeyim yahu ben aralık sonuna yetişirse iyi dediler dedim herkes duyum paylaşıyor ben paylaşınca olay oldu
-
Problem istatistik mevzusu değil biz bu hafta ilan beklerken gelmeyecek demen
-
Ilanin bi an once gelmesi ve ilana dair bircok soru isaretinin netlesmesini isteyenlerdenim. Baskan 2016 sonuna yetistirebilmek icin var gucumuzle calisiyoruz demis @ozumak arkadasimiz da Aralik sonuna yetisirse iyi dediklerini belirtmis burda celisen bisi yok yani bu ay yetismezse baskan yalanci cikmayacak, kesin ifade ile bu ay ilan geliyor demedigi icin.. Ama benim merak ettigim diyelim ilan yetismedi 2017 yilina kaldi ozaman kurumun 2016 icin butce acisindan talep ettigi denetmen yardimciligi kadro islem sureci sil bastan hale mi donusecek yani kastettigim kurum ilani yil sonuna ozellikle mi yetistirmek durumunda? Yoksa diledigi zaman niyet ettigi kadroya gore istedigi tarihte ilani cikarabiliyor mu?