Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bugün de 14.30 da Türk Halk Müziği Konseri var Genel Müdürlükte
-
-
@uche ya senin haketmiyolar öğrenmeyi dediğin insanların ögrenmeyecegi şeyi bende öğremem insalara karşı kibar ol biraz. görende her dedidigin dogru çıkıyor sanar. triplere bak buraya yazmam yazma ya. O yazdigin insanlar zaten bi çok şeye çabalıyor. Sen hergun ayri bir duyum duyumlarını netlestirmeden yazma sen örneğin paretonun hergun gelip duyum yazdığını gördün mü ?
-
@economistic bak hocam gunlerdır burda sızın sacma sapan muhabbetlerınızı cekıyoruz. burayı kadınların yaptıgı gune cevırmenızde cabası. bız nasıl yorumlarınıza saygı gosterıyorsak , sende bana saygı duymalısın.
-
@uche Hahahaha ilahi ya sabah sabah iyi güldüm biz bi çıkalım gruptan nasıl uygun görüyosan artık
-
@uche Hocam cidden garipsin, paylaş paylaş paylaş seslerini bekliyorsun galiba. Hayır sen dedin zaten Haziran ortası diye, hala ne duyumu. Ben sana dedim niye bu kadar güveniyorsun bak sürekli değişiyor duyumların diye, görüşürüz haziran ortası dedin. Ben bekliyorum o zamanı
-
-
@wesley10 tamam ben soyledıklerımın arkasındayım kardes mulakat sonunda da burda olacagım merak etme .
-
-
@economistic aman hocam o çıkarsa biz nasıl duyum alırız yapma
-
@uche Tamam hocam, ben de haziran ortası duyumunu bekliyorum işte. Yeni duyumunu bilmek istemem zaten onu demek istedim.
Ayrıca, tartışalım ama kapa çeneni tarzı yükselmeler yapmayalım. Seviye koruyalım
-
@paretowilfredo @aliveli @Antimülakat değerli site yöneticileri @uche arkadaşımızın yazıları ınceleyebilirseniz sevinirim hergun duyum olmaz sanki. Biraz insalarla dalga geçiyor gibi. ben arakdaşın saydığı isimlerin etkinlik yapma ve bilgi alışverişi dışında bişeyinı gerçekten görmedim de.
-
@atiba hocam arkadaş zaten yeni duyumu olduğunda bi öncekini siliyo yani hergün güncelliyo duyumunu
-
@uche Senin ne haddine bizim sahsiyetimize laf etmen git kime anlatiyorsan anlat duyumunu 2 gun sonra zit bir duyumu daha aciklarsin senden duyum bekleyen arkadaslara
-
@nefiseok Arkadaş dolar ve altın gibi maşallah hergun bi yenileme Sgk başkanın bu kadar duyumu yoktur
-
@atiba dolar bile ondan daha sakin valla artık ben onun ismini görünce okumadan geçiyodum ama direk isim verdiği için yazma gereği duydum bizi attırmak istiyo sanırım gruptan
-
@atiba yazdıklarımı okuyamayacak bır ınsan oldugunu dusunmuyorum hocam. hergun farklı bır bılgı asla vermıyorum soyledıklerımın sonuna kadar arkasındayım sen hıc merak etme . pazar gunu bır arkadas baskanı gormusler pazartesı salı acıklanıcak dıyordu hatırlarsın. baskanın ıl dısında oldugunu ve haberın asılsız oldugunu ılk duyuran bendım ac oku. etkınlık yaptıgımız gecede sonucların hazırana kaldıgını soyleyende ılk olarak bendım demedıgınızı bırakmadınız. bakın yavas yavas dedıklerıme gelıyorsunuz.
-
Allah alla bir de isim verip bu şahsiyetler öğrenmeyi hak etmiyor diyo kimin neyi hak edeceğine de karar vermiş..
-
@uche Biz seni hak etmiyoroz kardeşim sen bence malumlar nete yakışırsın
-
@wesley10 hocam yazılarımı acıp okursanız ve kımseye kotu bır cumle kurmadım kurmam. hatırlarsınız etkınlık aksamında hazırana kaldı dedıgımde defol gıt forumdan , yorum kapa , kapat agzını , ve dalga gecen ımalarda bulundunuz. bende bu yorumları degerlendırerek saydıgım kısılerın bılmesını ıstemedım bu kadar basıt