Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@alametifarika 20 bin nireeeeeee 400 nire vay arkadaşşşş, kazanırsam eğer kendimi gerçekten bir şey sanacağım hiç kusura bakmayın
-
@alametifarika hocam yakın zamanda hiç öğretmenlik mülakat sonucu açıklanmadı mı? geçenlerde birisi bilmem kimin oğlu öğretmenlik kazandı demişti benimi keklediler yoksa mülakatların bir kısmı daha önce açıklanmışmıydı
-
..............
-
@master o bir önceki mülakatı , o da çok hızlı açıklandı, bu sonuçlar geçen hafta biten mülakatın sonuçları️
-
@ayilmaz37 Şuanda öğretmenlik gözümde daha da küçüldü ve sgk denetmenlik kat kat büyüdü düşünsene mülakat açıklanmadan bir soruşturma açıklandıktan sonra bir soruşturma ve bunlar en az 1 yıl sürecek. Öğretmenler geçen hafta mülakatı bitiyor bu hafta sonuç, gelecek ayda ataması yapılacak. Meb gerçekten çok hızlı helal olsun.
-
@master hocam 2016 puanıyla 3 atama yapıldı muhakkak ek atamayla yerlesmıstır bılmem kımın oglu
-
Yaklaşık 1 saat önce İzmit SGK müdürlüğünün Işık'ları açıktı, aman ha Anlaradakileri de açık görünce heyecana kapılmayın istedim Zira vazifenin ivediliği değil; ihmalinden olma ihtimali yüksek. Yine de ihtimal verdim o ışıkların bir amaç uğruna açık kalmasına
-
-
@master açıklansın ben 1 yıl beklemeye razıyım
-
@2525 dün insan kaynakları mesai yapmış , akşamlar ışıkları açıkmış, burdakilere de heveslendirip hayal kırıklığına uğratmak istemedim iyi ki de söylememişin
-
Evimiz sgknın karşısında hergün evden çıkarken sgknın amblemini görüyorum bu bir işaret mi diyorum(değil değil)
-
hayırlısı be gülüm
-
Denetmen adayları Guy tribindeyim 3 gündür hiç bakamıyorum
ne âlemeyiz 8 pro aciklanmama süresi rekora gidiyor. 9 pro için zaman daralıyor -
Guy da sıkıntı bitmez. Herkes kendi doğrusunu sanki kesin doğru cevapmış gibi yansıtıyor. Öyle olunca da tartışma çıkıyor. Tabi bazıları da bariz doğruları kabul etmiyor En nihayetinde her türlü tartışıyorlar
-
@Harun-Resid hiç sorma ya valla millet utanmasa 45 yaş diycek az fırsat verseler
-
Bugün farklı bir etkinlik mi yapsak?
http://ebasvuru.ombudsman.gov.tr/Giris.aspx
https://www.bimer.gov.tr/ -
@economistic bugün kesin bilgiler verecek misin?
-
-
SGK Başkanı basın mensuplarıyla Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bir araya gelmiş. Önceden haberimiz olsaydı da bir sordursaydık bizim durumu, kimsenin haberi olmadı mı yahu ... Neyse geçmişe mazi ...
-
Buraya yorum yazmamaya kendi kendime söz vermistim ama gecmıs yorumlara baktıgımda yorumlarımı onemseyen kardeslerımın oldugunu gordum. öncelikle @hayalimsgk hocam benım kımseyı kandırmak gıbı bır dusuncem yok sız nasılsanız ınanın bende oyleyım , benımle aynı duyumu alıp arkadasları sevındırdınız ıcın tesekkurler ve yazdıgınız ozur mesajından oturude bırkez daha tesekkur ederım . bugun sabah bırsey daha duydum fakat @kütüphanesakini , @wesley10 , def... @aysesal , @gmsmustafa , @mov , @nefiseok gibi sahsiyetler bunu ogrenmeyı hak etmıyorlar ve onlar okumasın dıye buraya yazmayacagım. merak eden arkadaslar ozelden msj atarlarsa onlarla paylasabılırım.