Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@azsakallıdede merhaba bir şey sormak istiyorum. bu sene GUY ve VMY hangi puan türünden alım yaptı? rica etsem bilgilendirir misiniz?
-
@elif-atılgan GUY-P35. VMY-P40 P54 P57 ile aldı.
Ama bu yıl puan türlerinin sayısı azaltıldığı için bu puan türleri değişecektir. -
@azsakallıdede aynen çok doğru, bugün de açıklanmayacak zaten diye güne başlıyoruz. GUY daha çekici bu hafta, kazanamayacak olsam da bi açıklanma heyecanı yaşayalım
-
Guy sayfasında seviye harbiden yerlerde 4 gün bekledi adamlar birbirini parçalayacak terbiyesiz tavırlar hakaretler
-
guy trenini kaçırdım hayırlı olsun ...
-
benimde olmamış tek umudum sgk, vmy den de ümitli degilim, bu da olmazsa askerlik beni bekler
-
@dembaba bende kaçırdım hocam. Hep sgk yüzünden yeminlen. Ders çalışamadık. Ha bu gün ha yarın açıklanacak diye diye guy sınavı geldi ve sonuç hüsran. Elbet rabbim bir kapı açacaktır. Gerçekten üzüldüm ama kısmetimizde yokmuş diye de rahatlatmaya çalışıyorum kendimi
-
@dembaba Gecmis olsun kardesim insallah denetmenlik ilani gelir tez zamanda senin icin burda ki emeklerini gorunce kendim gecememis gibi uzuldum
-
@ParadoX hocam senin sonuç nasıl. Umarım geçmişsindir
-
muhtemelen 1-2 soru ile gitti benim açıkcası pek fazla üzülmedim ama elle tutulur bir şey olsa iyi olurdu. İnşallah nasibimiz de burası vardır
-
Bizde de sonuç aynı zaten Ankara yazarak risk almıştım ben. Hiç çalışmayınca da böyle oldu Bu sgk bizi bitirdi resmen. Kazanan arkadaşları tebrik ederim kaybedenler de umutlarını kaybetmesinler. Bir kapı kapayan Rabbim muhakkak başka kapı açacaktır.
-
kalan 10 günde kpss çalışmak lazım bu sonuçtan bunu anlamış olduk yoksa orada da patlayacağız
-
Benimde olmadı insallah sgk dır yazılı olan alınımıza zaten olsa da alacaklar mıydı ki 5kere elediler guy da ALLAH muhtaç etmez insallah
-
Benim oldu şükürsüzlük gibi algılanmasın ama sevinemedim bile Kazanamayan arkadaşlarım oldu sadece bu seçeneğindeki olan. Kazananları tebrik ediyorum, kazanamayanlara geçmiş olsun diliyorum
-
Benim de oldu şükür ama SGK cidden mahvetti bizi.. Hepimiz hakkında hayırlısı olur inşallah
-
Burayı bekleyen arkadaşlarımızın olumsuz olmasına da şaşırdım doğrusu
-
..................
-
@economistic @ParadoX @wesley10 @aysesal @atiba ve ismini hatırlamadığım dostlar naptınız
-
@nefiseok benim olmuş, bakalım kader nerelere götürecek, bunun sonucu açıklansaydı daha net olacaktı herşey..
-
@nefiseok benim olumlu istanbul