Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
-
Tercihler ne zaman aciklanir?
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba.9.Promosyona hazırlanıyorum.Maliye mezunuyum.Mülakatlara sizce hangi bölüme ağırlık vermeliyim?Bölümüm dışında soru çıkma ihtimali sizce nedir?Şimdiden teşekkürler
-
@erdemsrc ben çeko mezunuyum ama şöyle diyebilirim öncelik maliye tabiki ama her alandan muhakak soruyorlar hatta çoğu arkadaşımza kendi alann dışından hep sorular geldiği bile oldu hepsine hazırlklı gidin
-
@erdemsrc iktisat mezunuyum bana mülakatta iktisat maliye muhasebe genel kültür Sgk ilgili sordular muhasebede oranlara çalış onlardan habire sordular Sgk ilgili anayasayadaki yerinden tarihçesine kadar bil en önemlisi kendini iyi ifade etmen
-
@erdemsrc bölümün dışında soru gelme ihtimali %90. Bölüm çokta gözetilmiyor ama kendi bölümün ile ilgili sorularda daha iyi cevap vermen bekleniyor.
-
Bölüm : İşletme
Bana Sorulan soruların dağılımı :- Muhasebe
- İdare Hukuku
- Kurum mevzuatı
- Genel Kültür
- Kurum İstatistikleriyle ilgili bir soru*
Son soruyu uzatıp soru içinde soru olarak tek sorudan 4 soru şekline getirdi .
Hiç işletme sormadılar.
-
Bölümüm Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
Anayasa Hukuku
Meclis soruşturması nedir?
Ceza Hukuku
Ceza sorumluluğunu ortadan kaldıran haller hangileridir?
Maliye
BES'in maliye politikasındaki yeri nedir?
Kurum Mevzuatı
Sosyal güvenlik denetmeninin görevleri nedir?
SGK başkanı kimdir?
SGK insan kaynakları daire başkanı kimdir?
Kayıtdışı istihdam nedir örnek ver. -
@paretowilfredo eş durumu atanası hangi durumlarda yapılabiliyor? eş b kadroda memur ise direkt geçiş sağlanabiliyor mu? Bilginiz var mı hocam?
-
@kizilderili bunun içinde istatistikçiler de var mı kardeş?
-
@gökaysah yok kardeşim sadece iibf
-
-
Yarın yerleştirme sonuçları açıklanır mı dersiniz? 7.dönemlerin evrak tesliminin son günü açıklanmıştı. Yarın bizimkisi neden olmasın
-
@uzmanadayı90 kardeşim bu 8. dönem alımında geçen dönem için geçerli tüm sürelere %30 kadar süre uzaması eklendi. Yarına beklememek en azından bizi heyecan yapıp stresr sokmaz
-
@kizilderili aynen süre bakımından geçen döneme göre sarkmalar oldu. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda.
-
Bu gün açıklanıp açıklanmayacağına dair taşra atamadaki arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Gelince paylaşırım..
-
@iüiktisat hocam var mı bi haber?
-
@iüiktisat Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bu gün açıklanıp açıklanmayacağına dair taşra atamadaki arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Gelince paylaşırım..
dostum var mı gelişme
-
Arkadaşlar Merhaba. MÜlakatı kazanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Mülakatı kazandığınız açıklandıktan sonrasında il seçimleri nasıl oluyor? Tek il seçimi yapabiliyor musunuz? Sizin promosyonda Bursa ili tercihi varmıydı? Varsa kaç kişiydi?
-
@karşılıkgideri mülakat aciklandiktan 20 gün sonra il tercihleri başlıyor. Tek il tercihi yapabilirsin.fakat tercih ettiginiz il size gelmezse açıkta kalirsiniz.bursa 9 kisi alıyor 8.doneme..
Bu arada il tercihi surecinize cooook var.sureç cok uzun bilginiz olsun.bence şuan sadece mülakata çalışın