Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@gazi5 7~8 ilk gunler bende duydum ama kesildi o muhabbetler daha artmadi heralde
-
@şakagibi facebook grubunda 4 kisinin tercih yapmayacagi konuşuldu bilmiyorum gördünüz mu. InsAllah duydugumuz insanlardan farkli kisilerdir. Keske elimizde kazananlara dair bir liste olsaydi da ulasabilseydik insanlara
-
@gazi5 evet facede gördum ins dediginiz gibi farklilardir.
-
Yedekteki arkadaslar 9.pro ya basvurma gibi bir olanağınız var ise lütfen başvurunun son günlerini bekleyiniz..1kişiyi bile belki hayali olan mesleğe başlatıp onun sevabini kazanirsiniz. bu sekilde yapinca bir sey kaybetmez, yol arkadaşlariniza çok sey kazandirirsiniz..
-
Facede grupta paylaşmıştim bilgisi olmayan Arkadaşlar için tekrar dile getirmekte fayda var .
Müfettişlik kazanan bir arkadaşım başvuru için evrak gönderimi falan yapmadı.
Yedek Arkadaşlar için hayırlı olsun İNŞALLAH -
İstatistik için yedeklerle ilgili bilgisi olan yada geçmiş senelerle ilgili bilgisi olan varmı?herkese iyi geceler.
-
@FameFabre Vakıflar mı hocam? Yoksa banka müfettişliği mi?.
-
Her ikisi de değil farklı bir kurumun müfettişliği.
-
Yedek duyurusu yapılana dek, BDDK açıklanma ihtimali en yüksek duran kurum ve bildiğim kadarıyla sayı olarak da çok az değil. Mülakatları açıklanırsa şayet feragatlar olacaktır. Biz yedekler için duyurunun geç yapılması her ne kadar stresi artıracak olsa da lehimize de olacaktır.
-
@wesley10 benim merak ettiğim bir konu var. mesela bir kişinin sıralaması kötü ve kötü bir il geldi. eş durumundan da ankaraya gitti. o seçtiği il yedek kadroya verilir mi?
sonuç olarak ankara alım yapmamıştı , ama insanlar ankaray eş durumundan gidecek. ama önceki yerleştikleri iller açık kalacak . o iller yedeklere verilirse 300 kadrodan daha fazla insan yerleşmiş olacak. bu mümkün müdür? -
@kamugö Hocam sorunuzu @paretowilfredo cevaplayabilir, benim net bilgim yok
-
@kardelenk hocam ik bile bu soruyu sordugumda cevap veremedi. Ancak bana kalirsa kadro 300 belirlenmisse 1 personel bile fazladan almayacaklardir. Acikta kalan sehri bir sonraki alimda doldurmayi planlarlar..
-
@paradise06 kendi insiyatiflerinde şehirleri çıkaracaklar ozaman . ama bir önceki yedek kadrolara bakıldığında sanki çıkarılmamış gibi şırnak hakkari duruyordu. yedek arkadaşlara güzel bir umut olabilir aslında .
-
Vmy aciklanip mulakat da sonuclansaydi cok etkisi olacakti yedeklere
-
@kamugö Malesef dostum. Eş durumu, diger mazerete dayali atamalar birakilan yerde kadro acilmasina vesile olmuyor malesef. Bu durumlarda olan dostlarimizdan halis dusunce ile hareket edenler ya cok kadrosu olan Istanbul gibi illeri ya da dogu illerini yazabiliyorlar. Es durumundan gittiklerinde de biraktiklari yerde magduriyet cok olmuyor. Ekseriyetle tek kisi alan yerleri yazmaktan imtina etmek de kafi bir davranis olacaktir eger es durumu atamasi garanti ise.
-
sayın arkadaşlar bu saatten sonra il eklemek ya ada cıkarmak değil de sıralama değiştirmek mümkün mü acaba
-
Hocam bu numaralardan birine ulaşıp sor istersen
-
Merhaba 9.ncu promosyon için mülakata hazırlanıyorum. Çeko mezunuyum mülakat için iş hukuku ve sosyal güvenlik hıkukuna hazırlanmam yeterli olur mu , yoksa çalışma psikolojisi ve sosyolojisi , sosyal politika konularına bakmalı mıyım?
-
@sasasa yeterlidir piskoloji sosyoloji sormuyorlar , iş hukuku, sgk mevzuatı, muhasebe,iktisat ,hukuk soruyorlar bide ilgi alanın neyse onlar alakalı
-
@sasasa bende çeko mezunuyum
Denetmen görevleri?
Kayitdisi istihdam?
Hizmet akdi?
İstisna akdi? ornek ver
Kamu yarari nedir
bana bunları sormuşlardı. çalışma psikolojisi ve sosyal politikadan gelmez