Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@vatdedingülüm sen ve diğer arkadaşlara yardımcı olur belki. Tercihleri bilinen kişilerin listesi
-
Arkadaslar antebi kimse yazmamis dogru duzgun sebebi ne acaba ? Ora problemli mi acaba
-
@vatdedingülüm Antep aslında çok güzel şehirdir insanı sıcaktır kendisi sıcaktır yemekleri müthiştir. Lakin son dönemde artan suriyeli sayısı epeyce fazla olduğundan insanlar endişe duyuyor bu konuda, ama ben Adanalı olduğumdan mıdır çok severim hatta tercihimde de ilk 5te yer alıyor Hatay ile.
Şehirin gezilecek yeri sosyal açıdan gelişmişlik düzeyi falan gayet tatmin edici. Ve ucuz bir şehir. -
@kizilderili Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@vatdedingülüm Antep aslında çok güzel şehirdir insanı sıcaktır kendisi sıcaktır yemekleri müthiştir. Lakin son dönemde artan suriyeli sayısı epeyce fazla olduğundan insanlar endişe duyuyor bu konuda, ama ben Adanalı olduğumdan mıdır çok severim hatta tercihimde de ilk 5te yer alıyor Hatay ile.
Şehirin gezilecek yeri sosyal açıdan gelişmişlik düzeyi falan gayet tatmin edici. Ve ucuz bir şehir.Hocam ozele bakar misiniz
-
Arkadaşlar acil bilgisi olan cevaplayabilir mi ? Esimin görevi nedeniyle 2yil kibrisa gidecegim. İse baslamadan direk ayliksiz izin kullanabilir miyim?
-
@rapist @paretowilfredo üstad cevaplayabilir bunu sanırım
-
@kizilderili Diğer başlıkta yanıtladım kardeşim dilim döndüğünce.
-
Herkese iyi akşamlar, tercihler yarın saat 17.00de mi biter bilgisi olan var mı ? 1 saat sonra bitmez değil mi
-
Arkadaşlar merhaba PTT kurye ile evrak gönderen var mı ? Ben iadeli taahhütlü gönderecektim PTT çalışanları kurye ile gönderelim daha iyi dediler öyle yaptık ama içime sinmedi
-
Dostlar buradan kazanan arkadaşlardan ilk 57de olup tercihini ankete yansıtmayan arkadaşlar varsa özelden veya buraya yazarlarsa sevinirim.Aşağı yukarı atamalar nerelere olacak görmek istiyoruz
-
Merhaba arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar amalizlerini eksik etmezse bizde en azından insanlar ne düşünüyor öğrenmiş oluruz...
82.6 puana düşme ihtimali var mi? Bu konuda görüş bildirmek isteyen olursa bekliyoruz...
-
@wagner kardeşim tek puan türü olsa kesin girersin derdim ama p23 ve p42 de aynı puana denk gelen sıralamalar arasında fark var.. o nedenle net birsey soylemek zor.. Umudunu kaybetme Allahtan hyirlsi
-
@wagner yap başvurunu ilanda en çok 2defa katılmış olma şartı var bu sınavları yıllarca deneyenler var belli mi olur.
-
Arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen sizin güvenlik soruşturması arşiv taraması hala yapılmadı mı mülakatlardan önce yapılmıyor mu bu yıl geç açıklandı sonuç zaten. Daha önünüzde hangi aşamalar var. Göreve başlama tahmini ne zaman olur sotuşturma uzun sürer mi
-
uyumayan varsa yazabilir mi aklıma takıldı tercih formunu doldurduktan sonra mail neyim geldi mi size. sadece pdf var elimde uyuyamadım ya 5 yıl sonra ilk kez mülakat geçince insan paranoyak oluyo. gitti dimi tercihim.
-
@muiibf mail falan gelmiyor hocam,rahat uyuyunuz.
Gönlünüzden geçen ilin olması için dua ediniz sadece ️ -
@2525 gece göremedim mesajınızı çok sağolun. Şuan çok saçma geliyor akşam korktuğum şey ama sinirlerim bozuldu artık, yıllar sonra mülakattan geçmiş olduğuma inanamıyorum son anda bişi çıkıcak gibi geliyor sürekli.
İyi insanlarla karşılaşacağımız şehirler olsun inş.
-
@muiibf rica ederim hocam, insan tedirgin olmuyor değil. Atama belgeleri için olmayacak şeyler düşünüyoruz, olumsuz şeyler oluyor tabi çoğu zaman düşündüklerimiz
Umarım iyi insanlar olur, ne güzel dediniz.
-
Arkadaslar 200 kusur siraya mersin sakarya denizli, manisa veya balikesir gelebilir mi ? Ne dersiniz?
-
@vatdedingülüm balıkesir gelebilir hocam. bu arada istanbul sizce kaçta kapatır hocam