Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Yeni ilan var. Biz yedeklerin durumu da meçhul. Gerçekten her şey soğudum
-
@paretowilfredo hocam biz yedekler ne olcaz. Bu normal bir durum mu ??
-
@şakagibi Diğer başlıkta da söylediğim gibi dostum Yedeklerin tercih hakkı yanmayacaktır. Çünkü sürecin sarkıp bu günlere gelmesinde sizin bir sorumluluğunuz yok. Tercih yaparsınız bir aksilik olacağını sanmıyorum.
-
@paretowilfredo ins hocam ins yeni ilani duyynca şok oldum.
-
@şakagibi merhaba , yazılanları takip edemedim acaba yeni ilan söylentisi mi var
-
@mrym evet hocam 9.promsyon ilani
-
@şakagibi acaba ne zaman ilanın gelme ihtimali var , bende yedek kaldım 8. promosyonda yeni ilan bekliyorum
-
Arkadaslar 8. Promosyon'da 20. yedegim yeni gelecek 9. promosyon ilaninina ise 90,06 puanımla başvuracagım.
Acaba 7 promosyon da yedek olup 8 promosyon da asıl olarak kazanan arkadaşlar varmı.
Bu durumun olumlu veya olumsuz etkileri varmı? -
8.promosyon alımında da mülakata girenlenler sonuç beklerken 7.promosyonun yedek duyurusu gelmişti. Muhtemelen yine öyle olacaktır. 8.promosyon yedekler süreçten kopmadan duyurular kısmını sürekli takip etmeli.
-
Arkadaşlar yedekler herhangi bir telaşa kapılmamalı. 8. PRO mülakatları yapıldıktan sonra 7. PRO yedekleri ile ilgili 10 Mart'ta duyuru yapılmış ve yedekler tercih yapmışlardı.
-
@Memnun-Kaygısız 20.yedeğe her türlü sıra gelir bence
-
@paretowilfredo Hocam örnek üzerinden birşey sormak istiyorum. Örneğin; SGK 8.Pro asil biri il tercihi yaptı ve Mersin kazandı. Daha sonra tebligat gelene dek, BDDK belli oldu ve orayı da kazandı. Kişi tebligat gelmediği için SGK'dan feragat edip BDDK geçerse bu kişiye yaptırımı olur mu ? Memuriyetten çekilmiş sayılma gibi bir durumdan bahsetmişsiniz diğer sayfada. Benim bildiğim kişi tebligat gelene kadar feragat edebilir ve bu örnekteki Mersin ili yedeğe düşer. Cevap için şimdiden teşekkürler.
-
@wesley10 Eğer Hak kazanma olur ve işe başlama aşamasında olunursa ve başlama tebligatı SGK'dan gelirse yine gidip başlamak zorunda dostum. Bu kez Muvafakat mekanizması işleyecek. SGK muvafakat verdiği zaman BDDK'da başlanabilir.
-
@wesley10 Ama şunu da ekleyeyim. Atama işlemlerinin yapılması, tebligatın gelmesi ile gerçekleşiyorsa dediğin doğru. Ancak Atama işlemi gerçekleşip yalnızca tebligat gecikmişse, o halde dediğim şartlar geçerli olur. O yüzden İnsan Kaynakları veya Atama daireleri ile iletişimde olarak yapmak lazım bu hamleleri. Yanlışlık 1 seneye mâl olabilir.
-
@paretowilfredo Hocam tekrarlıyorum ama özetle, 8. PRO Asil yerleştirme sonuçları açıklanacak ancak güvenlik soruşturmaları nedeniyle tebligatın gelmesi en erken birkaç ayı bulacak. Bu süre içerisinde BDDK olumlu olursa o kişi feragat edemez mi ? Muvafakat mı devreye girer ?
-
@wesley10 Eğer soruşturma aşamasında iken BDDK kazanma durumu hasıl olursa, feragat edebilir bunda bir sakınca olmaz dostum.
Ama yine ekliyorum, İnsan Kaynakları'ndan durumu hakkında iyi bilgi almalı. Feragatı çekilme yerine geçmemeli. Atama aşamasını öğrenerek hareket etmek lazım o yüzden.
Şöyle örneklendireyim; Kişi BDDK'yı kazandı. O süreçte de feragat edecek SGK'dan. Eğer feragat; soruşturmanın tamamlanıp atama işlemlerinin tamamlandığı ancak posta vs. evrak gecikmesi nedeniyle İline ulaşmadığı bir aşamada yapılırsa, çekilme sayılabilir. O nedenle atama evrakını sorup, halen gerçekleştirilmediğini kesin olarak öğrenerek feragat dilekçesi vermeli.
-
@paretowilfredo Teşekkürler hocam
-
200 siralamaya mersin aydin samsun kocaeli zonguldak manisa denizli tekirdag corum tercihlerinden hangisi gelebilir sizce arkadaslar
-
@vatdedingülüm Manisa Denizli Tekirdağ üçlüsünden birisi gelebilir diye düşünüyorum
-
@kizilderili Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@vatdedingülüm Manisa Denizli Tekirdağ üçlüsünden birisi gelebilir diye düşünüyorum
Insallah dostum baska onerebilecegin il var mi gelir dedigin