Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu başlığı takip eden İstatistikçi Arkadaşlar kısa süre sonra gelecek olan 9. promosyon sgk denetmen yardımcılığı ilanı için 50 kişilik İst/Akt/Mat bölümü mezunlarına 2016 puanları ile kadro açılması taleplerimizi twitter etkinliği ile Başkan Mehmet Selim Bağlı'ya iletme zamanı geldi. Etkinlik için bir gün belirleyelim ve forumlarda facebookta gruplarda yapılacak olan etkinliği arkadaşlara duyuralım ve katılımı çoğaltalım.
-
Bugün rüyamda sgk açıklanıyordu fakat açıklandığı zaman ben evliydim nasıl bir rüya anlamadım fakat böyle giderse olacak gibi.
-
@Fişek-MORGEN Allahtan çocuğun olmamış kardeşim pozitif acıdan bak
-
çok az kişiyiz herkesin katılmasını sağlamak lazım, bir gün belirleyelim umarım etkili oluruz@chebyshev
-
@chebyshev maşallah hocam ekmede yok dikmede yok yemede ortaksınız!! aylardır burda insanlar çabalarken etkinlik şu bu yalvarırken nerdeydiniz? 9.promosyon sgk ilanı 500 kişi İİBF için bir an evvel 8.promosyon açıklansın artık. ..
-
@siyahbeyaz kardeşim tartışma olmasın sadece şunu söyleyeyim 2 tane twitter adresim var sonuçların açıklanması için neredeyse her etkinliğe katıldım ayrıca bireysel olarak yüzlerce tweet attım yetmedi mail attım. Oyle bilmeden yargılama istersen.
-
@siyahbeyaz ayrıca inanmıyorsanda twitter adresim basübadelmevt ve yasinavci10 bak istersen. Ben bu dediğin etkinlikleri 2016 ekimden beri yapıyorum. 8. Promosyon ilanı gelmesi içinde yaptım sonuçlar içinde yaptım. Anlayacağın ekimde de dikimde de vardım. Yine varım. Bizdd rızkımızı kovalıyoruz.
-
hocam Allah herkesin emeğinin karşılığını versin..
-
@chebyshev Bu akşam 21.30 toplu yazalım hocam Siz de duyurunuzu yapın diğer ortamlarda uygunsa ..
-
Bi önceki mülakatta girdiğim günden 93 gün sonra açıklanmıştı. Bugün 93. Gün bi umut
-
Biri şuraya açıklandı yazsa inanmıcaz o kadar bıkıp usandık.
-
Başkanın yapılan etkinlikler sonrası danışmanlardan birini bugün yanına çağırıp; "halledin şu işi de açıklayalım artık her yerden bastırıyorlar" dediği haberini aldım. Konuştuğum kişi cumaya kadar açıklanma ihtimali olduğunu söyledi. Süreçle yakından ilgili midir bilmiyorum ama başkanın yakınında olan birisi. Benim bir fikrim olmadığını tamamen duymuş olduklarımı yazdığımı belirtmek isterim. Hakkımızda hayırlısı olur umarım.
-
@aybengülerim ağzından bal damlıyor hocam inşallah bizde guleriz
-
-
@aybengülerim netice sebebiyle ağırlaştırılmış bir sevinç olur bizim için
-
arkadaşlar merhaba
-
@aybengülerim her yerden kim bastırıyosa helal olsun hocam, biz twitterda bastırmayı pek beceremedik de , tabi söz ilgili 10 kişiden dışarı !!! Teşekkürler duyum içim
-
arkadaşlar merhaba,bugune kadar uzaktan izledim bu siteyle hiç ilgim yoktu sayenizde çok sevdim.hergün sgk sitesine bakmaktan ellerim yorulmuştu.aynı duygu ve dusunceleri uzaktan paylasarak tebessüm ettim haziran olayı duyumuyla birlikte hesap açtım dayanamadım siteye yeni üye olabilmişim.Bu yıl o kadar lanetli bir yıldı ki o kadar umutlarımız her acıdan kırıldı ki biz atanırsak sadece meslek arkadaşlarıda degil kader arkadaşlarıda olacağız.hepinizi selamlıyorum
-
@hedefsgkk ve Aleykümselam:)
-
@hedefsgkk Hoşgeldin kardesim. Takıl bize kaderini yasa bize fazla yaklaşma ama sanırım bizde bi sıkıntı var