Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Aslında şöyle bi durumda var şimdi açıklansa 900 kişinin kpssi moralsiz ve umutsuz geçebilir. O yüzden cumaya kadar açıklanacağına 28 mayıs akşamı açıklasar daha iyi olur. Bence.
-
@ParadoX biraz mı ?
-
-
@Estevez biraz yok yaw orda
-
@economistic sırf o yüzden bu ara uzak duruyorum forumdan açıklanana kadar
-
@Fişek-MORGEN Ne güldüm var ya gor işte ben ne diyom onlar ne diyo neler cektigimi bi ben biliyom bi Allah. @Estevez seni seviyorum kardesim
-
@ParadoX @Fişek-MORGEN o bi yi biraz okumuşum olur o kadar Sonuç olarak çok gudubetiz bu arada duygular karşılıklı abicim
-
tamam sende gudubetsin @economistic oldu mu sen de içerdesin şimdi
-
-
Arkadaş güvenlik soruşturması ile ilgili biraz önce İstanbul emniyete gittim benimle ilgili bir kayıt yok.
Ya benim üstümü çizdiler benimle ilgili veriye gerek duymadılar.
Yada güvenlik soruşturması yapılmıyor. -
yapılsa da sana bilgi vermezler o konuyla ilgili gizli araştırılır çünkü yazı gizli ya da çok gizli statüsünde gelir anca içerde tanıdığın varsa öğrenirsin benim soruşturmam temiz ben de bekliyorum mecbur diğer arkadaşların soruşturmaları bitene kadar
-
@yardımcı hocam güvenlik sorusturmaları bulundugunuz il ya da ilçeden yapılmaz. size ait bilgiler valilik kanalıyla ankara emnıyetıne gonderılır ve orada yapılır. o yüzden görememeniz cok normal .
-
@aybengülerim hocam öncelikle almıs oldugunuz bılgıden oturu tesekkur ederız. Ama öyle bir ihtimal olsa inanın sayın başkan hafta başında acıklanacagını bızlere twitter aracılıgıyla soylerdı ve son olarakta başkanın danısmanı bildiğim kadarıyla yok baskan yardımcıları var başkana bu konularda yardımcı olan.
Ayrıca Gümrük Bakanlıgının sorusturmaları da 4 5 aydır devam etmekte bence bız acıklanma zamanı olarak gumruk bakanlıgının acıklanacagı tarıhı bekleyelım. O acıklandıktan 1 hafta icerisinde de bızım sonuclar acıklanır. gümrük bakanlıgı sonuclarından önce bizim sonucların acıklanması hem teknık acıdan hemde ıdarı acıdan dogru olmaz . -
@uche idari ve teknik açıdan ne doğru ki bu zamanda ? Eğer sıkıntı olsa 60 bin öğretmenin mülakat sonucunun 8 sene sürmesi gerekirdi. Kurumlar arası koordine "sıfır"
-
@uche hocam denetmenliği kazan arkadaşım bilgileri hep emniyetten aldı.atandıktan sonra
-
@2525 hocam öğretmenlik eğitim sektörü oldugu için çabuk sonlandırılıyor. fakat bizim girecegimiz meslek hem A grubu meslegı ve uzun vadede ilgili kurumun üst seviyelerıne cıkabılcegımız bir meslek grubu. yani ülke capında yetkımız ogretmenlerın kat be kat ustunde olacak. bu da guvenlık sorusturmalarının ne yazık kı uzun surmesını saglıyor.
-
@yardımcı hocam dogrudur ama bu guvenlık sorusturmaları ayrı ayrı yapılmayıp örnegin SGK mulakatına giren kişilerin bilgileri bir yerde toplanıp toplu bir sekılde yapılıyor. Sosyal guvenlık kurumunun merkezı de Ankarada oldugu ıcın sorusturmalar bıldıgım kadarıyla Ankaradan yurutuluyor.
-
Ankara da Sgk denetmeni olan abimize sordum, bu hafta açıklanacak diye konuşuyorlar kurumda dedi. Hareketlilik olmasa ben bilmiyorum diyordu ilk defa , sorduğumda bu hafta dediği için umutlandım inşallah doğrudur.
-
@uche hocam her konuda bilginiz var hangi kitaptan calisiyosunuz sakincasi yoksa bizlede paylassaniz sizden ricam cok idari ve cok teknik konularda insanlarin umutlariyla oynamasaniz her duyuma bir kulp takmasaniz
-
@uche Başkanın danışmanı var, mustafa apaydin hem teftis kurulu baskani hem de sgk başkan Danışmanı profiline girip okuyabilirsin. Sadece bir tane de değil toplamda 4 yada 5 danışmanı var. Başkan Yardımcısı ayrı şey danışman ayrı şey. Ayrıca gümrükle olayı bağlamak çok saçma olmuş. Her kurum kendi birimleriyle mit ve emniyetle irtibata geçip valilik kanalıyla sorustutma yurutüyo. Dediğin gibi olsaydı gümrükten sonra ilana çıkıp sonuç açıklayan onlarca kurum olmazdı sgk teftiş uzmanlık pomem bunlardan sadece bir kaci