Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uche aynen hocam da adamlar aha görüyorsun sıkıntısı yok yumurta çıkmaya başlamamış o yüzden rahat ama yumurta dadandı mı da mangalda kömür bırakmazlar.
-
..............
-
@BahtsizBedevi Hocam Başkan ne zaman açıklanacak bence de kestiremiyor haklısın, 7. PRO da şaştı şimdi o topa girmek istemiyor da olabilir ona da tamam. Ama Twitter'da yazmanın bir zararı olacağını düşünmüyorum, sosyal medya doğru kullanıldığında diğer örneklerde karşılık alındığını gördük, biz de şans denedik, zaten biz yazalım da '' ya tutarsa '' dedik. Boş oturmanın ne faydası olacak ? '' Etkinliklerle ne elde edebilirsiniz ki demek yanlış bence.
-
..............
-
?Neden katılıyorsunuz?
*Sadece 1 dakikamı alacağı için *cebimden bir kuruş çıkmayacağı için
*hakkımı aramak için bir dakika bile olsun uğraşmış olacağım için
*birlik beraberliğin bir parçası olabileceğim için
*ben de varım diyebilmek için.... v.s
?Neden katılmıyorsunuz?
*çünkü bişey çıkmazne gerek var denemeye
*siz uğraşın çıkarsa bizde yararlanırız takipteyim sizi
*benim acelem Yok 3 yıl daha hazırlanırım, 1 yıl değil geçerliliği 3 ay bile olsa KPSS ye 4 kere girerim yılda, paraya ihtiyacım da Yok keyfime forumlara üyeyim öyle takılıyorum
Bazen insanlar sormak ister 'neden?'diye ve sorar. Ben sormuyorum çünkü insanlık tarihinde nezaman cevap bulmuş ki şimdi bulsun, bu ülkede bulsun, burda bulsun.. -
Bizim soruşturmayı keşke rıza baba ve ekibine verselerdi
şimdiye emekliliği bekliyoduk -
geçen hafta mülakata giren hakim savcı adayları ( ki yaklaşık 5-6 bin kişi bunlar ) bugün ya da yarın açıklanacak diye dakika saymaya başlamışlar. biz garibanları da güvenlik soruşturması diye 3 aydır uyutuyolar.
-
@ultras onlar aylardır sonuç bekleyen idari yargı adayları değil mi ?
-
@FATMAN06 zaten olay yerine yakın bir yerdedirler muhtemelen
-
@burcuburcu yok adli için de en geç cuma diye bekliyor millet.
-
@ultras hocam neden bu kadar iyimserler hiçbir mantığı yok.
-
@BahtsizBedevi sen daha iyi duymussun
-
sözleşmeli büro personeli yedek adaylar duyurusu çıktığına göre bizim sonuçlar da gelebilir ama gelmeyebilir de.
-
Valla 9 pro bekleyen ark neden katılmaz bende bilmem ama ben benim gibi bekleyip katılan insanlar oldgunu da biliyorum 8 giremeyip 9 a giren.
Bu süreçte o kadar aktif oldum ki bi örnekle anlatayim; Geçen sgk dan zarf geldi sanki mülakata girdim gibi heyecanlandım akıl oraya öyle bi gitmiş ki hiç girmedigim mülakata heyecanlandım siz düşünün. -
8 beklemeyen 9 a girmek için can atan bir kişi olarak en başından beri 8. promosyon için çabaladım çabalıyorum. Ama anlamak güç facebook da bakıyorum adam ağlıyor . Noldu diyorsun guydan elendim diyor hemen p113 kaç diyorum kimi 79 diyor kimi 80 diyor kimi 78 diyor peki diyorum haberin var mı bir duyum geldi sgk 9. proyu bu puanla alabilir etkinlik yapılıyor katılıyomusun? yoo bilmiyorum ilan gelse bana sıra gelir mi diye soruyo? bi de arkasından bence denetmenlik gelmez artık kpss öncesi diyor. DElirmemek içten değil yahu
-
-
@ParadoX eyvallaj hocam cok twsekkur ederim sizde dualardasiniz. ama bencede katılımlar gerçekten az.
-
çok çok az hem de ben de teşekkür ediyorum ama inanın şuranın samimiyetini bir görseler yapılmayacak iş yok eminim buna ne olursa olsun kesin bişey söylemese de başkana az kaldı twitini bile attırabilecek güçte bir sayfa burası ah keşke biraz daha sayımız artsa
-
Yarın akşam bir etkinlik yapalım mı ? KPSS bakıyoruz ama yarım saat çayımızı içerken yazarız Sonuçlardan ziyade artık şu 9. PRO 2016 puanıyla alım yapılması için bastıralım diyorum, kaybetsek de bir şansımız daha olur hem de virgüllerle kaçıran dostlarımıza şans olur. Şimdiden haberdar edelim arkadaşlarımızı ...
-
reklam içeren içerikler kaldırılacaktır.