Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Babama diyorum sgkyı ilan açsın diye tweetliyorum diyorum babam ne dese iyi
Sistem gitmiyor mu -
@FATMAN06 hocam herkes 88 diyince açıklayacak mı ne farkeder zaten okumuyor bile belli yani. Önemli olan birlik beraberlik içinde olduğumuzun görünmesi.Gerçekten ben de zor dayanıyorum yazıp sildiğim şeyler oldu,Allah görüyor ne diyeyim..
-
@yldzkrc Hocam kendime yakistiramayip sildiklerimi bir okusaniz varya forum olarak yüzüme tukurursunuz o derece. Haklı iken haksız duruma düşmeyelim diye mecburen siliyoruz
-
Biz heralde kazanamadıkta millete açıklanmadı diyoruz. Ben artık böyle düşünmeye başladım.
-
-
-
@economistic adam gibi adam işte net bir şekilde temiz bir cevap helal olsun bu adama
-
-
@economistic süper ya çok iyi !!! Demekki okunup yanıt verilebiliyormuş. Başkan da yanıtlardı , bu kadar direnç göstermezdi demekki var bi bildiği diyorum, ne diyeceeeedik
-
Aslında içerde başka durumlar var. Sn. Başkan'ın suskuluğuna bir yanıttır Sn. Apaydın'ın ki. Yine de bu yıl ki interaktif tavrı takdire şâyan.
-
@paretowilfredo hocam anlamadım ben yani başkanın suskunluğuna tepki olarak mı yanıt vermiş ?
-
@paretowilfredo İçerdeki durumu sen bilirsin üstad da, sn apaydının verdiği tepki müthiş oldu bence. Hani çık da adam gibi bir açıklama yap dercesine. Bu benim görüşüm tabi!
-
@aysesal Tam öyle de denemez. Kuruma gelince göreceksiniz zaman içinde. Kol kırılır yen içinde kalır diyerek burda duruyorum
-
@paretowilfredo tepkidir o tepki peki hocam inşallah gelebiliriz de hic sanmiyorum bence biz mulakata girmedik, hayalledik
-
Mustafa başkanı kurumun başına geçirelim bence.. Kurumda sıkıntı kalmaz bu adam basa geçse şaka bir yana denetmenlerin sözde savunucusu Dernekten de Allah razı olsun baya uğraşıyorlar bizim için !!! Keşke kapatıldığı gibi kalsaymis hiç acilmasaymis ha varlığı ha yokluğu.
-
Onun gorev alanina kurban olurum
-
-
Daha önceden de ilgisi olmadığını söyledi. İlgisi olsa ve söyleyemeyecek durumda olsa Sn. Mustafa Apaydın da cevap vermezdi. Başkan Bağlı da az kaldı dediğinde çok duyarlı diyorduk. Ama bazen hem bizim hem onların dışında gelişiyor olaylar. -
-