Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic Geçmiş olsun hocam ...
Teşekkür ederim. : )
-
@economistic çok geçmiş olsun hocam inşallah ciddi bişey yoktur.. @yldzkrc inşallah tanışırız hocam buradaki herkesle tanışmayı çok isterim inşallah fırsatımız olur tabi atanmış bireyler olarak
-
@wesley10 etkinlik nasıldı yaa sanki katılım az idi.
-
@ErtuğrulBEY valla biz yoldayız dostum pek hakkını veremedik
-
@ParadoX canın sagolsun hocam senin varlığın yeter...
-
@economistic çok geçmiş olsun, sensiz buralar pek yavan olmuştu iyi yetiştin
-
@yldzkrc Bizde sizleri ma aile tanıdığımıza çok memnun olduk inşallah meslektaşta oluruz ileride sınavlar yerine kurumlarda karşılaşmak daha güzel olur
-
@economistic çok çok geçmiş olsun Arkadaşlar 100. Günn hakkını veremedik etkinlk güzel değildi katılan herkes sağolsn
-
'Pazartesi açıklanacak' söylentisi umarım doğru çıkar dostlarım. Hayırlı haberler almamız dileğiyle...
-
@uzmanadayı90 inşallah yarın için çoğumuz umutlandık
-
Yarin aciklanma ihtimali olsa başkan bas bas bagirirdi. İnşallah aciklanir yinede , bizde kurtuluruz su lanet süreçten.
-
@uche hocam belki de açıklanacağı gün içinde açıklama yapmayı uygun görüyordur. Örn: sgk uzman yrd,sgk müfettiş yrd sonuçları. Bekleyip göreceğiz duyumun doğru olup olmadığını. Hayırlısı olsun hakkımızda.
-
günaydın bugün için hareketlenme yok heralde tanıdığı olan vs yok mu sordursa.
-
Arkadaşlar herkese iyi günler. Öncelikle dün Etkinlik ıçin sadece 2 3 tweet atabildim buraya hic bakamadim arkadaşlarlaydim. Vergiden sonra 1 gece olsun kafa dağıtalım dedik iftar sahur falan. şimdi de istanbula dönüş başladı ,vergi geçti gitti şimdi oturup zeytinburnu için savaşıcaz. Herkes geldi bi sen gelmedin ZALIM SGK
-
@economistic geçmiş olsun
-
Arkadaşlar SGK sonuçlarını açıklamak için benim ameliyatı bekliyordu. Sizi de beklettim kusura bakmayın artık. Çok şükür kurtuldum. Şu an iyileşme dönemindeyim. Biraz daha toparlanınca açıklayacaktır, ben talimatı verdim.
-
.....................................
-
@economistic geçmiş olsun ya hayırdır inşallah
-
Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı epey bir zamandır takip ediyorum sgk mülakatına giren biri olarak. Az önce Ankara'da denetmen yardımcısı olan bir arkadaştan "bugün yarın açıklanacakmış diye duyum aldım" diye msj geldi. Bilginize sunmak istedim. Ama nihayetinde duyum sonuçta. Hayırlı günler dilerim. Allah'a emanet olun.
-
@mhuy2015 dua niyetine inşallah