Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Yani nasil guveneceksin ki belki dogru belki yalan hep ayni giris cumlesi forumu uzun zamandir takip ediyorumla baslayan cumleler sonra bakiyrsun profile yeni hesap ️ Dedigim gibi dogruda olabilir ama hep ayni seyler insallah biri dogru cikarda kurtuluruz artik bu geyikten
-
Yarın akşama doğru açıklanacakmış arkadaşlar bi aksilik olmazsa
-
@aykudd hocam siz sevda misiniz yoksa yalan dolan?
-
@aykudd Duyum mu yoksa nereden aldın haberi hocam
-
@senolforum kardeşim bakan danışmanından öğrendim az önce
-
Arkadaşlar yarın açıklanacak Not.7.pro
-
Arkadaşlar yeni üye olmuş ve belli ki troll. İnanmayınız..
-
Yalan dolan.gidin isinize yahu
-
@avamkamarası nasıl yani
-
@joeblack16 şüphelenmekte haklısınız fakat ben uzaktan takip ediyordum formu ama geçenlerde bi kardeşimizin askerlikle ilgili sorusuna yanıt vermek için üye olmuştum. Bu duyumu alınca da sizinle paylaşmak istedim
-
bi bitmediniz ......
-
..............................
-
@hayde35 7.promosyonum hocam yarın açıklanacak
-
@avamkamarası hocam sen trol hesapta değilsin bize anlatır mısın neler olduğunu
-
Arkadaslar çalışmalar devam ediyor.. ne zaman acıklanacagı hakkında malumatı olanların paylaşım yapamayacağı söylendi siz nasıl alıyorsunuz duyumları anlamış değilim..
-
@avamkamarası Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@hayde35 7.promosyonum hocam yarın açıklanacak
Hocam ne dayanarak soyluyorsuniz vallahi biktik artik
-
@alametifarika Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaslar çalışmalar devam ediyor.. ne zaman acıklanacagı hakkında malumatı olanların paylaşım yapamayacağı söylendi siz nasıl alıyorsunuz duyumları anlamış değilim..
Calismalar devam ediyor derken hocam acar misiniz ?
-
Yarin aciklanacak diye soylenti vaer ins aciklanir kurtuluruz bu bekleyisten.
-
@vatdedingülüm kımseye guvenemıyosun hocam halk efsanelerı dolasıyor ortada halıyle her duydugunuzu buraya da yazamıyorsun..ben sadece kımseyle paylaşılmadığını söylemek istedim...
-
@alametifarika Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@vatdedingülüm kımseye guvenemıyosun hocam halk efsanelerı dolasıyor ortada halıyle her duydugunuzu buraya da yazamıyorsun..ben sadece kımseyle paylaşılmadığını söylemek istedim...
Anladim haklisiniz tesekkr ederim