Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@uche kardeşim sanki sen günah keçisi olmuşsun gibi bi durum var ortada :))
-
@nefiseok bence de öle olmalıKime neye inancağımızı şaştık herkes bizi parmağında oynatıyor
-
@avamkamarası duyumunuzun detayını vermelisiniz hocam? Trol olmadığınız belli de bari detaylandırın
-
artık hiç açıklanacakmış gibi gelmiyor bana:( bir gün hiç beklemediğimiz bir anda telefon çalacakmış da arkadaşım "açıklandı" diye haber verecekmiş gibi geliyor:)
-
@hope Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
bir
Dostlar slm Vmy nin yorgunluğunu yeni atabildim etkinliğe katılamadım maalesef,kendim de bir bilgi edinmeye çalıştım sgk müfettişi arkadaşımdan fakat bir bilgisinin olmadığını söyledi maalesef.Yalnız denetmenlerin müfettiş yapılacağını ve kazanırsak çok şanslı olduğumuzu söyledi kesin mi dediğimde ise evet hatta müfettişlerin bu duruma çok tepkili olduğunu söyledi.Bir iki gün sonra zaman bulursam inşallah bizzat kuruma gidip başkanla görüşmeyi de deniyecem hepimiz için hayırlısı olsun tekrardan bendeki bilgide bu kadar şimdilik
-
başkanla görüşmeyi deneyeceğim derken?
-
@hope dostum bu arada seni yanlışlıkla etiketledim ve silemiyorum burdan da anlıyoruz ki sitenin de biraz daha geliştirilmesi lazım
-
@zweig anladım sorun değil
-
@hope yani kurum yakın uğrarım ben,büyük ihtimalle görüşemeyeceğimi biliyorum fakat denemekten zarar çıkmaz bence ısrarcıyımdır az bakarsın sonuç çıkar
-
@zweig hadi inşallah güzel haberlerle gelin:))) zira herkes çok yoruldu.
-
@hope Valla ben daha da çok yoruldum.6 aydır gümrükten de sonuç bekliyorum hani tarih versinler yeter artık ama belirsizlik psikoloji falan bırakmadı artık.Aklıma gelen ihtimalleri deniyecem ne çıkacağı belli olmaz bu insanlarında egosu gökte değildir herhalde bir ulaşırsak işin esasını öğreniriz bence,eyvallah hocam bu arada inşallah dediğin gibi olur : )
-
@zweig kardeşim gümrüğe hiç bulaşma ben kurtulmaya çalışıyorum sgk candır gümrük sayesinde burdan kurtulayım diye kpss de derece yapacam az kaldı
-
O değil de açıklandığı zaman baya bir boşluğa düşeceğiz
-
@yldzkrc açıklansın da razıyım kafam rahat tatile mi çıkcam sgk müf yazılısı mı kascam guy mulakat mı kascam yolumu çizerim bundan iyidir
-
@alpagu kardeşim afedersin tabiri caizse ikisi de ağzıma tükürdü kpssyi de guyu da vmyyi de yalan ettiler bana mecbur bekliyoruz işte yoksa ikisi de Allahından bulsun valla nefret ettirdiler
-
@zweig haklısın kardeşim bizde de yalan ediyorlardı az kalsın şansımız yanımızda diyelim güzel düşünmek lazım inş içinden en çok hangisi geçiyorsa o olsun
-
@alpagu Amin kardeşim eyvallah cümlemiz için hayırlısı olur beklediğimize değer inşallah : )
-
@zweig amin inş inş
-
Yarın açıklamazsa kimse yarın açıklanacak demese bari
-
Görevde yükselme şef kadro da açıklandı şimdi, gerçekten bu kurum harika dostlar, gece gündüz çalışıyor