Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
buralar canlanmaya başlamış , duyumcu kardeşler yanılırsanız üstünüze bayağı gelinecek haberiniz olsun
-
Dostlar aynı durumu paylastılar benımlede bu hafta bı is kesin ins
-
@Nisan o kadarını bilmiyorum beni dün aradılar yarın açıklancak diye dilerim doğrudur burda topa tutulmak istemiyorum
-
@ZıplayanPırasa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
inanmayın trol bu arkadaş
-
@economistic millet ciddi alcak
-
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bu arkadaş da TROL alalım içeri !!!
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Bu arkadaş da TROL alalım içeri !!!
ooo En büyük TROL gelmiş
-
Helal olsun sıze adamı ıpe goturursunuz :))
-
@ZıplayanPırasa Ya biz olmasak makara yapan yok şurda herkes ciddi ciddi takılmanın peşinde
-
madem bu kadar açıklanacak duyumları arttı aranızdan ik yı arayıp bilgi almaya çalışan var mı:) şeflik sınav kısmının açıklanma yerinde direk net ik şefinin numarası var heralde haberi vardır
-
@Estevez O değil de ciddiye alıp cevap yazanlar, yeni türeyen bir sürü isim... Biz mekanı kaybetmişiz haberimiz yok. Hayretle uzaktan izliyorum sayfayi. Neyse izlemeye devam bakalım kimin yarın aciklanacak açıklaması tutacak. Elbet bir yarın aciklanacak o zamanda ben dediydim derler ya @Estevez gibi. Adam 26 gün önce dedi şeflik sinavindan önce beklemeyin diye!
-
açıklanırsa şayet Tc mi vereyim de bakın arkadaşlar zira kalp krizi eşiğindeyim. Artık heyrcanlanmam heves mi bıraktılar diyodum da yok yok hayır dayanamıycam hatta açıklanmasın
-
@aysesal başladı yine açıklanmasın demeye. ben kazanmışsam kalkıp oynayamıcam bile ona yanıyorum. yattığım yerden el çırparım artık
-
@ParadoX Estağfirullah abi açıklansında ben bildim bilmedim meselesi değil. Bu hafta bu iş biter diye düşünüyorum ben bugün yarın orasını bilemem. Ama şu dönem genel tayin dönemi olduğu için onu da noktalandırıp ona göre açıklayabilirler.
-
Ciddi duyum olmadığı halde şu mübarek günlerde milleti heyecanlandıranlar yazık ediyorlar kendilerine. Milletin ağzı torba değil ki küfredeni vaar, söveni var...
-
@hukukunüstünlüğü Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Ciddi duyum olmadığı halde şu mübarek günlerde milleti heyecanlandıranlar yazık ediyorlar kendilerine. Milletin ağzı torba değil ki küfredeni vaar, söveni var...
O yüzden duyum işleri hikaye kardeşim. Vakti gelince açıklanacak nasılsa sadece sabır.
-
geliyor gönlümün efendisiiiiiiii
-
arkadaşlar ben kurum personeliyim. dün kurumda görevde şeflerin görevde yükselme sınavları açıklandı.daha önce müdürlük içinde görevde yükselme sınavı oldu.ve 1 ayı dolduran günde açıklanmıştı.şeflikte son giren arkadaşlar geçen ayın 5.inde girdiler.ve dün itibariyle 1 ayını tamamlayan günde açıkladılar.yani demem o ki çok fazla bizim denetmenlikle çok alakası yok.neden açıklanmıyor mantıklı bir açıklaması bizde yok.
-
Gözümüz aydın arkadaşlar.....
-
Açıklanıyor bugun !!!