Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Amin eğer hakkımızda hayırlısı ise bu kurumda çalışmak Allah'ım nasip etsin değilse vardır daha güzel olanı.
-
Arkadaşlar, gerçekten duygulandım. Dile kolay 102 Gün birlikte geçirdik burada. Sizleri etkinliklerle bunalttım, sayfayı TAG paylaşarak doldurdum, bazen sert çıkışlar yaptım kusuruma bakmayın, hatam olduysa af buyrun.
Bu kadar uzun bekleyişten sonra, olumsuz sonuçlanacak herkese Allah sabır versin. Burada o kadar güzel dostluklar yaşattınız ki hepinizin Allah gönlüne göre verir inşallah.
Umarım bizler için hayırlı olan SGK'dır ve beraber çalışma imkanımız olur.
-
Aralıksız çarpıntı başladı bende. Hak edenlerin kazanması dileği ile.
-
7binin üzerinde mesaj yazılarak herkesin birbirine dua ettiği, bir iki ufak tefek yanlış anlaşılma dışında kimsenin kimseye saygıda kusur etmediği, toplaşıp kebap yenmeye gidilen, birbirinin hatrına sınava girilen başka bir forum gösterin bana !!! Bu forumdaki tüm dostlarımin yüzünü güldür Allahim !!! Bayram yerine dondür burayı. Hayırlı haberler alabilmek umidiyle !!!
-
O bitane ağır trol vardı bu cuma bu cuma diyip diyip milletle dalga geçen sonrada bugun için bu hafta imkansız olsa ben duyardım diyen ona gelsin başkanın twiti. ..
-
Şimdi Başkan bu haberi öğlen verdiğine göre akşama kalmaz bence sonuçlar. 3 de 5 de açıklanır Duyumcu arkadaşlar şuraya saati de konduruversin
-
@wesley10 sen adamsın reis, buradaki tüm arkadaşlarımız gerçekten hakeden insanlar Allah gönüllerine göre versin bu uzun süreçte birbirimize destek olduk birbirimizi tanıma fırsatı bulduk umarım bugün üzülen sayısı minumum olur bu sayfada
-
@wesley10 hocam başkan 9.promosyon iÇin herhangi bişey yazmadı sanırım var mı bilgin
-
@siyahbeyaz Yok hocam, Allah'tan ümit kesilmez. Tweetin altını sağolsun arkadaşlar ile 9. PRO diye doldurduk umarım dikkatini çeker.
-
@wesley10 eyvallah hocam şimdiden Kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim inş. Meslektaş oluruz. .
-
Şu sizin halinizi tavrınızı gördükçe inanın benim gözlerim doldu bu savaş hepimizin oldu. Ve inşallah burada canla başla savaşan bütün dostlarım kazanır o listede adını görür. Çok iyi insanlarla tanıştım sanal ortamda da olsa. Elimden geldiğince de bu sayfaya destek vermeye son güne kadar bütün etkinliklere katılmaya özen gösterdim. Varsa bir kusurumuz affola. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun. 9. promosyon bekleyenler olarak bizleri unutmayın. Ve sonuç ne olursa olsun hayatın devam ettiğini de asla ama asla aklınızdan çıkarmayın Rabbim hakedene bu mesleği nasip etsin inşallah.
-
Evet arkadaşlar iyi kötü 100 günden fazla geçirdik şu başlık altında bazı anları saymazsak her zaman seviyeli ve saygılı sohbetler ve tartışmalar yaşandı. Hep beraber güldük, eğlendik yeri geldi umutsuzluğa kapıldık üzüldük ama o durumlarda bile birbirimize destek olarak ayakta kalmasını bildik. Sizin gibi güzel insanları tanıdığım için çok mutluyum. Umarım Allah sizin gibi güzel insanlarla bu mesleği icra etmeyi bana nasip eder ama olmasa bile inanın kazanan arkadaşlarım, sizin için kendim kazanmış kadar sevineceğim. Allah bu birlik, beraberlik ve arkadaşlık ortamını kimsenin bozmasına izin vermesin. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu arada son olarak varsa bir yanlış ifademiz ya da birini gücendirecek lafımız affola. Hepiniz hakkınızı helal edin.
-
Bu arada ben burada belirtmiştim şimdi herkesin moralini kırmak için yazmak olmaz ama belirtmezsem de içimde kalır Başkan çıktı sade bir özür ve açıklanacak dedi geçti gitti. Anlıyorum şuan çok büyük bir heyecan var ancak bu geçiştirme kesinlikle beklenen 100 günün karşılığı çekilen çilenin karşılığı değil bu da aklınızın bir köşesinde bulunsun bu açıklamayı yine söke söke bizler aldık o bir lütufmuş gibi vermedi saygılarımla...
-
@guyman Kardeşim sınavdan sonuç bekleyen kişi sayısı 1600 kazanan Aday sayısı 400. Geriye kalan 1200 yine 9. Pro bekleyen olacak belki bende yada aramızdan başka arkadaslarla biz de bekliyor olacağız. Biz sana taaa en başından söz verdik biz bu savaşı birlikte vereceğiz.
-
Şu forumda sonuç bekleyen hepi topu kaç kişiyiz ki Allah bu forumda birbirine destek olarak sonuç bekleyen herkese mesleği nasip etsin inşallah.. Ben sonuçlara nasıl bakacağım hiç bilmiyorum elim ayağım titriyor resmen bu arada ayin 12sine kadar aciklanacak demiştim çok şükür doğru çıktı yoksa yüzüm olmazdı size karşı
-
@hayalimsgk canına kurban:)
-
hayırlı olsun arkadaşlar. umarım hakedenler kazanır.
ayrıca @wesley10 arkadaşımıza da çok teşekkürler. canla başla çalıştı sürecin başından sonuna kadar.
-
Arkadaşlar şu forumda sonuç bekleyen ve gerçekten emek verip ihtiyacı olan herkes hayirlisiyla inşallah girer. Ayrıca her etkinlikte olan,çaba gösteren didinen bütün kardeşlerimin de inşallah hayırlısıyla olur.
Fakat ne yazıkki 9 pro ilanı bence çıkmaza girdi, başkan alim olabileceği sinyalini vermişti ama olamayacak gibi bence bu kadar geciktirme sebebleri 2 alim baskısını yaşamamak olabilir. Neyse Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. -
başkan bişey yazmamış 9.pro ilanı gelir mi sizce arkadaşlar. bilgi duyum olanvarmı?
-
elim ayağım titredi resmen evde ordan oraya koştum. Allahım emek veren herhesin karşılığını bu mübarek günde verir inşallah. forumdaki her arkadaşlarımla meslektaş olur güzel haberler alırız inşallah