Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
sonuç açıklandıktan sonra kaybedenler üzülmeyin 9 pro geliyo diye tweet atabilir başkan . inşallah yani :s
-
@ErtuğrulBEY Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar aranızda 1000 küsur kişi üzülecek hadi daha ortam sıcak iken başkana 9. Promosyon için mesaj atalım.
bu arkadaşı dikkate alın arkadaşlar sonuçlar açıklanana kadar tweet atın hepiniz kazanacağının garantisi yok 2/3 ünüz mecburen elenicek.
-
-
@wesley10 neredesin kardeşim twetterda yazalım zaman az kaldı.
-
Açıklama buradan yapılacak değil mi ? https://uyg.sgk.gov.tr/sinavsonuc/YonlenenSayfa.do
-
@ErtuğrulBEY Hocam ben yazıyorum zaten. Başkanın tweetinin altına herkes yazarsa eğer, mutlaka başkan görecektir
-
@wesley10 bende yazIyorum iki kişi tek mi yazıyor hadi arkadaşlar bi bastırın yaaa.
-
@hayalimsgk kardesimin paylastigi sayfaya girip tcsini yazanlar şöyle bi gelsin
-
@magduriibfli kayıt bulunamadı yazii :))))))))
-
@hayalimsgk yonelen sayfa her sınvda farklı
acıklandıgında lınk verır oradan -
hepimizin hakkında hayırlısı olsun 1 senedır hayırlısı nasıp dedık sustuk sabrettık lakın İNŞALLAH HAIRLI OLAN BURASIDIR VE KUTLUGÜN BUGÜNDÜR
-
Dostlar. Uzun bir yol yurudunuz. Liyakatiniz, becerileriniz, bilginizden daha cok sabrinizin sinandigi bir surecin sonuna geldiniz. Bekleyis uzun surdu bu yuzden sevinc de hayal kirikligi da buyuk olacak. Bazilariniz nasibine yururken bazilariniz biraz daha bekleyecek. Ama siz emek veren, mucadele eden guzel insanlar muhakkak bir.gun kazanacaksiniz. O nedenle ne olursa olsun cizginizi bozmayin. Foruma renk kattiniz, guzel muhabbetinizle burayi daha renkli hale getirdiniz. Seviyenizle aslinda meslegin hakettigi seviyeyi de herkese gostermis oldunuz. Insallah hepinizi meslekte gormek nasip olur.
Bekliyoruz hep birlikte. Allah yar ve yardimciniz olsun. -
Arkadaşlar biliyorum hepinizde heycanla bekleyiş malum. Ama lütfen son kez başkanın açıklamasının altına 9 pro için yazalım eşimize dostumuza herkese yazdiralim kesin görecek. özellikle beğendiği 9 pro ilanı tweetine atif yapalim son bi gayret lutfen.
-
Arkadaşlar, Sayın Başkan'ın tweeti altına 9. Promosyon İlanını beklediğimizi belirtelim. 1/4 ümüz mutlu olacak sadece, hepimiz için bir şans daha olsun, virgüllerle kaçıran dostlarımız var biliyorsunuz. Hem sonuç beklerken vakit geçer, hem de başkan açıklandı yazarsa belki konuyla ilgili bir açıklama yapar
-
Arkadaşlar nihayet beklediğimiz o gün geldi. Rabbim inşallah hepimizin hakkında hayırlısını versin, kazanan arkadaşlara tebrik ederim, Kaybedenlere sabır ve tevekkül tavsiye ederim.
-
Nedense benim umidim hic yok. Cunku referansim yok, dayanagim yok. Mulakatta 3 5 dk surmustu. Bir de o kadar mulakattan elenince insanda heyecan kalmiyor. Umarim herkes icin hayirlisi olur... Insallah yaniliyorumdur.
-
@frustration Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Nedense benim umidim hic yok. Cunku referansim yok, dayanagim yok. Mulakatta 3 5 dk surmustu. Bir de o kadar mulakattan elenince insanda heyecan kalmiyor. Umarim herkes icin hayirlisi olur... Insallah yaniliyorumdur.
Allah'tan ümit kesilmez kardeşim inşallah muaffak olursun.
-
@frustration Bize Allah yeter kardeşim
-
Tam da sonuçları beklerken bu haberin karşıma çıkması ilginç oldu. Olumsuz olursa üzülmeyeyim diye herhalde. http://www.cnnturk.com/turkiye/isyeri-sahibinden-sgk-denetmenine-dayak?utm_content=buffere4178&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer&page=1
-
100 gün bekledik şimdi saatler geçmiyor. Çıldırıyorummm :))