Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
BASKANA TARİH VERMIYOR DIYE KIZIYODUK AMA IYIKI VERMIYOMUŞ BU NE LA 2 SAATTE OMRUMDEN OMUR GITTI
-
300 kişilik liste açıklanacak mı yoksa sadece kazanıp kazanamadığımızı mı görebileceğiz ?
-
Ben heyecanlandım mülakata girmediğim halde, uzun süre ardından açıklanacak olmasınada sevindim bekleyenler adına, guy mülakatında 300 kişi önümüzden gidecek olmasına. Rabbim hayırlısını versin hakkınzda.
-
@arnolt şöyle olacak kardeşim öncelikle bir link verecekler onu tıklayacağız sınav sonuç sayfasına yönlendirileceğiz. Orada T.C.K.N girdikten sonra eğer listeye girebildiysen sıralaman başarı puanın ve başarı durumun yazar. Eğer başarısız isen puanın ve başarısız diye bir ibare çıkar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@chebyshev çok sağol kardeşim.
-
arkadaşlar bugün açıklanmazsa şaşırmam
-
En azından herkes açlığını unutur bugün açıklanana kadar
-
@zweig yemin ediyorum beklerken açıktım gardaş
şu an bir kuzu yiyebilirim yani 101 günün yorgunluğu
susamayı saymıyorum daha -
demek ki o gün bugün
-
@FATMAN06 ters teptiyse demek ki
-
Bu da burda dursun.
-
Başkanın duyumu da fos çıksa şaşırmam diyenler burda mı
-
aynı anda yüklenmeyin site kasıyor mesai bitimi açıklarlar tahminim arayıp rahatsız etmeyelim diye
-
@Memnun-Kaygısız Görelim bakalım ne olacak. Büyük ihtimalle kazanacaklar bu isimler sınavı. Lakin nereden anlayacaksınız onu çözemedim. Zira çarşaf liste halinde açıklanmayacak sonuçlar. Herkes sadece kendi sonucunu görebilecek sgk sınav uygulamaları sistemi üzerinden.
-
@chebyshev hocam sadece TC kimlik numarası ile öğreniliyor sonuçlar.
Tc'ler de mevcut zaten -
@Memnun-Kaygısız bu orjinal bile değil. Kim photoshop yapmışsa berbat yapmış. A4 kagitta sayfanın dışında kelimeler yazıyor. Hem de orhinalini gördük tbmm forsu bulunan kâğıtlara yazılmıştı.
-
Aaaa doğru söylüyorsun yaa. Bir üstteki postta ben kendim söylüyorum tc ile öğrenileceğini akıl tutulması oruç sınav heyecanı insanı ne hale koyuyor örnekte görüyorsunuz.
-
Başkanın "az kaldı" demesinden sonra 1.5 ay geçti
Bugünde "kısmetse bugün" dedi sanırım bu da 1 haftaya tekabül ediyor.Şaka bi yana başlıkta heyecan dorukta
-
@ParadoX hocam milletvekilinin kendisi bile yalanlamadı olayı.
Yardimcısı anırım sisteme sızma olmuş olayı araştıracaz dedi ve konu kapandı
TC ler doğru bu aradı. -
@ParadoX Başkan yazı küçük okunsun diye büyütmüş olabilirler