Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ZıplayanPırasa arkadasim sana zorla yorumlarimi oku demiyorum engelleyebilirsin beni
-
@uche bas ustene
-
@uche icimde cok guzel duygular besliyorum sana ama formdaki diger saydi deger dostlarin bu gereksiz konuda basini aritmak istemem san tavsiyem biraz ceviz ye
-
@ParadoX doğrudur hocam yorumumu okursaniz bildiğim kadarıyla diyorum kesinlikle danismani yok demiyorum bende sizden öğrenmiş oldum tesekkur ederim. Hocam ama şöyle bir durumda var gümrükte 2000 kişi 5 aydir güvenlik sorusturmalari kapsamında bekliyor simdi SGK 90 günde guvenlik sorusturmalari bitti biz acikladik derse doğru olur mu ?
-
@ZıplayanPırasa hislerimiz karsilikli ziplayan kardeş soyledigim gibi yorumlarimi okumak zorunda değilsin engelleyebilirsin. Ben buradki yazilan herşeye Saygi duyuyorsam sende duymayi ogrenebilirsin.
-
@uche birinin sorumluluğunu yerine getirmemesi yada hakkı sebepsiz yere sürüncemede bırakması diğer sonuç açıklayan kurumların ayıbı mi yani? Basiretsiz idareciligi Özendirmek olur bunun adı. Gümrük Bakanı zamanında is yapmayan yöneticileri ile hesaplasmali diğer kurumlarla değil. Aynı şey sGK başkani için de geçerli.
-
@ParadoX hocam ayrıca gumruktek alim sayisiyla SGK daki alim sayisi birbirine yakin olduğu için ben o yorumu yapiyorum. Tabiki mulakatlardan sonra alim yapip açıklayan kurumlar oldu
-
We have a NEW TROL ...
-
@uche o zaman hepsi beklesin senin mantığına göre. Ben vakiflar genel mudurlugu mufettis yardimciligi sinavina ekimde girdim topu topu 15 kisi hala açıklanmadı. Bu açıklanmadan diğerleri açıklanır sa çok ayıp !
-
@ParadoX eğer mesele haksa hocam soylediginiz gibi çok ayip olur .
-
@uche mesele hak değil işte tam olarak anlattığım bu. Kamuda her kurumun kendine göre bir çalışma mekanizması var. Kimse şu açıklamadan ben aciklamam demez herkes kendi ihtiyacının şiddeti doğrultusunda is yapar. Mesele hak olsaydı onca adayın hakkına girip de benim gibi bir guy sınavını başaramayan yeteneksiz cahillerin o sınavda kontenjanı öldürmesine müsade edilmezdi. Bizler perişan olduk o dönemde milletin hakkını gasp ediyoruz diye ama hakki gözeten kimse cikmadi. Bari sınava girmeden açıklayın dedik girenler rahat etsin diye yine hakkı gözeten olmadı. Mesele hak değil Hukuk! Her kanuna aykırılık nasıl suç teşkil etmiyorsa, her hakka aykırılık da hukuka engel teşkil etmez! Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım fikirlerimi inşallah anlatabilmisimdir
-
@ParadoX haklısınız hocam agzınıza saglık tesekkur ederım.
-
@ParadoX malesef haklısın kardeşim özellikle şu durumlardan ötürü is yükü çok ondan dolayi uzuyor biraz GTB zaten geç kaldı baya bakan beyin bile sözü üzerine açıklanmadı mağduriyet oluştu suan tekrar tekrar yeni kisilere vs ulaşılması güvenlik soruşturması süreçlerini uzatıyor a kadrolara girip burdan bakanlıkta çalışacak geleceğin bürokratları çıkacak aramızdan belkide o yüzden daha çok dikkat ediyorlar bize
-
️ KPSS giriş yerleri açıklandı ulaşım için bekleyen arkadaşlarımız vardı bilginize..
-
Sürecin uzamasının kendilerince haklı bahanesi olabilir. bugün belki bize anlaşılır gelmez ama mesleğe başladığımız zaman olayları daha iyi anlayacağız. İnsanın zoruna giden o kadar twite cevap verilmemesi üstüne maç biter bitmez twit atılması. Etkinliklerden sonra Acaba başkan görmüşmüdür diye kafa yorarken bunu yapması olmadı bence. Bide mustafa bey olayı var. Faceden mesaj attım üstada , ilkinde benim alanımda değil dedi bişey diyemedim bi de geçen hafta yazdım cevap bile vermedi öğrendikki tavuğu ölmüş. Herkesin kendi dertleri var yani. Cevdet ceylan a da faceden ulaşmanızı öneririm, arkadaş isteği gönderin kabul eder ama mesajlara maalesef cevap vermiyor biraz zorlasak belki istediğimiz bilgiyi alabiliriz
-
Bundan sonra bende uche gibi yapıcam.
Konuşup konuşup yanlış çıkınca "bildiğim kadarıyla dedim ben dikkat ederseniz" diyeceğim.
Bilginize forum. -
@mov kendini gelistirmende faydasi olur iyi bir karar vermissin
-
Uche jubile yapmamışmıydı
-
@uche bu şekilde gelişerek gelinen nokta sen isen,ben cahil kalmaktan yanayım.
Yine de idolümsün. -
Arkadaşlar o ne dedi bu ne dedi tartışmalarını bırakıp 21.30 da hep beraber Başkan'a sesimizi Twitterdan duyuralım
Forumun bu sayfasında kimsenin kötü niyetle hareket ettiğini düşünmüyorum, bu sayfa dostluk kardeşlik sayfası oldu ve öyle devam edecek