Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
İngilizce yazdım pek etkili olmadı bide kendi dilimizde yazayım forumda TROL VAAAAARR!
-
bu aşamada yapılan souşturma istihbaridir emniyette dosyam yok diye çıkarımda bulunmak yanlış emniyete gönderilen dosyalar zaten sonuçlar açıklandıktan sonra olan bişey ve de formalitemsi bişey ordan elenen görmedim. bu aşamada geçmişe yönelik sosyal medya kullanımları gidilen okullar yurtlar kalınan evler vs incelenir diye düşünüyorum emniyetlik bi durum yok.
-
@sbfkamucu çok dogru düşünüyorsun ben de aynı fikirdeyim. Yakın bir akrabamdan ilkokula kadar inceleme yapılması talimatının bizzat binali Yıldırım tarafından verildiğini 3 ay kadar önce duymuştum ama bu kadar uzayacagi aklıma gelmemisti
-
Etkinlik var mı arkadaşlar?
-
@aysesal Olmaz olur mu 15 dk sonra etkinlik ,heryer etkinlik, sabahlara kadar etkinlik, tek olan etkinlik , Etkinlik de etkinlikte , kafayı yedirdiler etkinlik
-
15 dk sonra yazıyoruz başkana
-
@wesley10 yaw ben twettera giremiyorum yani site açılmıyor. Var mi böyle olan
-
@Fişek-MORGEN Hocam ben de problem yok
-
@wesley10 tag var mi
-
TAG : #SGKdanRicamız
-
@wesley10 yiyecem senin ricani haaa giydirecek bir TAG koysaydin şu maç olayı ile ilgili
-
@ParadoX Yumuşak dille devam ediyoruz hocam
-
Tuğrul hoca da destek veriyor, bastıralım arkadaşlar bu gece
-
Sayin baskanim demekten yorulmadik ️
-
valla benim yumuşak dilim kalmadı ben fenerbahçe maçı da dahil belirterek giydiriyorum ufaktan yeter daa bu neymiş ezile büzüle bi hal olduk takan yok
-
adam olana 90 gün kibarlık yeter
-
@guyman hay ağzına sağlık kardeşim. Benim tweetleri kimse retweet yapmıyor paradoks yandı bari biz yanmayalim diye dusunuyolar
-
@guyman Hocam giydirileceğini bildiğim için en azından twitin başı Rica ile başlasın istedim
-
Valla ben giydirmiyorum ama gerçekten girdirmediğim son etkinlik olabilir. harbi ne rica ettik bu kadar ricayı merkel den trumptan istesek oralara sgk denetmeni olurduk
-
@ParadoX ben yapıyorum sıkıntı yok hocam