Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar tamamen tahmini yazıyorum kurumun mülakatları bu kadar geç açıklamasında kurum içi görevde yükselme (müdürlük-müdür yard.) mülakatlarında yaşananların etkisi olduğunu düşünüyorum. Söz konusu mülakatlarda kazananların neredeyse tamamı memur-sen üyesiydi. Mülakatlarda sorulan soruların çoğunluğu siyasi sorulardı ve kurum başkanı kendisi girdi çoğu mülakata. Yazılı sınavı ilk sıralarda kazananlar mülakatı geçemedi İtirazlar şikayetler vs üzerine haberlere (cnn-ahmet hakan vs vs.) konu oldu.Kurum bu açıdan baskıya maruz kaldı ve şuan durulmayı bekliyor. Sgk mülakatlarında da açıklanınca itiraz olacaktır illaki ve ard arda olması daha çok tepki çekebilir. Bu yüzden biraz zaman geçmesi bekleniyor olabilir.
Bayram öncesi sonrası gibi...Bunlar tabii ki kişisel tahminimdir. Belki bir saat sonra açıklanır. Bilemem. Ama ben şuan ne güvenlik soruşturması ne de yok şunun imzasında yok bunun imzasında duyumlarına inanmıyorum. -
@JBSay neeee bi saat sonra mı? Oleeeeyyy durumum ciddi bence. Bu detayları bilmiyorum hocam belki de dediğiniz gibidir. Ama açıklasınlar ben itiraz etmicem söz
-
@aysesal şimdi senin ilk yazdığın cümleyi okuyan herkesin kalbinde bir çarpıntı olacak biliyorsun değil mi
-
@ParadoX bende yarına kadar açıklanacağını düşünüyorum çok uzadı çünkü inşallah kazanıp kurtuluruz şu stresten kpssden önce kıvanç tatlıtuğa benziyordum gitgide bülent serttaşa benzemeye başladım kelleştim göbeğim çıktı açım abiii
-
@JBSay hahaha valla hiç düşünmedim de olsun ya heyecan iyidir, yaşam belirtisi olur, yoksa sadece usulca bi nefes alıyoruz hocam
-
Valla ben 12sine kadar bekliyorum o zaman kadar açıklanamazsa isyan bayrağını çekerim artık
-
Başkan o umudumuz olan iletiyi yanlışlıkla mı beğendi nedir eli kaydı heralde yada çocuğu falan yanlışlıkla beğendi ne bileyim ️
-
@yldzkrc Mevsimler kurak geçiyor ama havalarda ısınmıyormuş:)
ben demedim onlar demişler -
@Klay-Thompson Ben de bir zamanlar çok cigs bir delikanliydim (eşim öyle diyor) şimdi ölsem toprak almaz beni bildiğin ajdara benzedim
-
@ParadoX sen yaşlıymışsın ama ben daha gencim 25imde saçıma aklar düştü o aklarda yere düştü göbek yaptım dengesiz beslenmekten eritemiyom abi yalnız şaka yapıyorum seni seviyoruz şimdi bunalıma falan girersin vebalini almayayım şu güzel ramazan günlerinde inşallah sınavıda kazanırsın çocukların güzel okullarda okur istediği herşeyi alırsın onlra saygılar
-
..............
-
@BahtsizBedevi @Klay-Thompson hani atalarımız demiş ya kurt kocayinca diye... diri diri gömün bakalım Allahim hepimizi güldürsun şu mübarek günlerde dostlar. Geyik yapmaya bile takatimiz kalmamış valla dostlar
-
Arkadaşlar bizim mülakatlar Kış ayını gördü, İlk baharı gördü Yaz ayınıda gördü kaldı sonbahar bu gidişle 4 mevsimi yaşatacaklar bize. Allah yar ve yardımcın olsun.
-
Valla ben baharı yazı göremedim beklemekten sgk yazımı kışa çevirdi
-
Hakimlik sonuçları da açıklandı bi bize soruşturma sanki
-
Bir bilen duyan yok muuuuuuu , peki ülker çikolatalı gofret sevmeyen var mı? 9. Dönem ilanı da güme gitti değil mi bu durumda
-
-
arkadaşlar belki daha önce çok konuşulmuştur da benim gözüme çarpmadı. 2016 puanları bir yıl geçerli evet ama haziranda açıklandığında 11 ay faydalanmış olmuyor muyuz biz puanlardan? Yani temmuz 14 e kadar gecerli olması gerekmiyor muydu?
-
@aysesal 16 haziranda kpss açıklandığı an eski sınav geçerliliğini yitirir bence kesin emin değilim ama böyle olması lazım
-
@mrym evet öyle olacak da aslında olmaması lazım. Neyse giden gitti artık. Bu arada insan kaynaklarını aradım, dert yandım biraz. Soruşturma devam ettiğinden açıklanmıyordur dedi. Bilg.