Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@aysesal
"GEÇİCİ MADDE 10- (A) grubu kadrolara ilişkin sınav başvurularında kullanılan 2016 KPSS puan türlerinin geçerlilik süresi bir yıldır."Madde sadece 1 yıl diyor.Sonra yapılan kpss'ye kadar demiyor.
Bu maddeye göre 14 Temmuz'da gecerliligin sona ermesi gerekir.
-
@Memnun-Kaygısız benim geçen yıl ki puanım iyiydi ama bu yıl kpss yi batırdım , emin ol bende çok isterim 1 yıl olsun bekleyip görecez
-
@Memnun-Kaygısız 14 temmuz mu yazacaktın hocam?
-
2017 puanları açıklandığında 2016 puanları çöp oluyor arkadaşlar.. Bizi bu kadar bekleten sgk eminim kazansak dahi aylarca işe başlatmayacaktır
-
@Memnun-Kaygısız bu arada kanunun kpss 1 yıl geçerli derken kastettiği muhtemelen her yıl yapılan kpss ye kadar geçen kısmı kastediyor
-
ösym takvimi mi gecerli anlamadım ? Miladi takvime ne oldu? Bir yılın sana bana göresi mi olur ya !!! Ayyyyyy artık ben çok siiiiiniiirrrrleeeeniiiiyoooorrruuummmmmmm öffffffffffffff
-
@mrym bilemiyorum inanın ben sadece maddeyi paylaşıp yorumumu yaptım.
Hayırlısı artık.
Gerçi bu 1 aylık farkta ilan gelir mi? Bu da ayrı bir konu. -
@davetsiz Hocam sizden bilgi bekliyoruz
-
@Memnun-Kaygısız hocam en azından SGK açıklanıp 2. İlana çıkarsa kazanamayanlar için ikinci bir mülakat hakkı doğmuş olur temmuz 14'e kadar.
O zamana kadar açıklanmama hali de ayrı bir muamma ama. -
@aysesal olur da 14 temmuza kadar kurum ilanı gelir ve biz 2016 puanıyla başvuramazsak o zaman bu iş anayasa Mahkemesine kadar gider.
-
artık açıkla beee 4 ay olacak nerdeyse gitgide ümidim azaldı artık..
-
KPSS yönetmeliğinde 26 Şubat 2016 tarihi itibariyle iki değişiklik yapıldı. KPSS sonuçları artık bir sonraki sınavın yapıldığı tarihe kadar değil, bir sonraki sınavın sonuçlarının açıklandığı tarihe kadar geçerli olacak. Ayrıca, KPSS-A sonuçları iki yıl değil 1 yıl geçerli olacak.
16haziran2017 -
Benim için bir önemi olmamakla birlikte merak eden arkadaşlar icin
Söz konusu değişiklikler;
-
KPSS’nin sonuçlarının açıklanmasından itibaren geçerlilik kazanması sağlanarak, sınavın yapıldığı ve sonuçların açıklandığı tarihler arasında adayların bir önceki KPSS sonuçlarını kullanabilmeleri temin edilmiştir.
-
2017 yılından itibaren KPSS A Grubu sınavlarında birtakım düzenlemeler yapılabilmesi için, A Grubu kadrolara başvuru açısından 2016 KPSS puan türlerinin geçerlilik süresi bir yıl olarak belirlenmiştir.
Yönetmelikteki bu değişiklikle birlikte, ÖSYM Başkanlığı tarafından daha önce 9 Haziran 2016 olarak belirlenen 2016 KPSS Lisans sonuç açıklama tarihi de değiştirileceğinden, 2016 yılı Haziran ayında mezun olacak adayların 2016/1 merkezi yerleştirmelerinde 2014 yılı KPSS sonuçları ile tercih yapmaları sağlanmış olacaktır.
Bu nedenle 2016 yılında mezun olacak adayların 2016/1 yerleştirmelerine başvuramayacağına yönelik olarak basında yer alan haberlere itibar edilmemelidir. -
-
SGK için biraraya gelip meclise gidelim arkadaşlar öğretmenler bu yolla istediklerini her Zaman aldı.
-
Bence de bu bir yıl uygulaması yeni mezunlar kapsamıyla ilgili arkadaşlar yoksa bizi düşünen 1 ay daha kullansın puanını diyen yok hiç olur mu biz ne yaptıysak her şey bize her şey bize️ @aysesal bir yıl konusunda biz ikimiz senle farklı yerlerde de çok uğraş verdik hocam ama işte şimdi herkes etkileniyor değil mi dediğimiz oldu.. ben bu yıl KPSS den geçen yılın iki üç yukarısını alıyorum tahmini şekilde ama ne farkeder midem bulanıyor artık ne anlamı var yaş ilerliyor beklentiler değişiyor ne anlamı var yani...istersem 100 alayım hevesimle istediğim yüzümün güldüğü zaman olmadıktan sonra ne anlamı var..
-
@yldzkrc
En azından umudunu devam ettirme adına bir teminat var 2017 Kpss ile. Ya geçen seneden kötü yapanları düşün, beterin beteri var .
Bu Mülakat sırasıyla Görevde Yükselme Sınavıma
Guy Sınavıma
Kpss 2017ye o kadar tesir etti ki..
Neyse her zaman Ya Nasip -
yenı sgk ılanı ne zaman gelr bılgsı olan varmı
-
@batistuta10 hocam twitter etkilinliğine bile sınava giren 1200 kişiden 20-30u anca katılıyor kimse kalkıp da meclise gelmez yazık öğretmenler birlik olup hep kazanırken biz 100 kişi bir araya toplanamıyoruz.
-
@rybiński Haklısınız ama yapmak zorundayız başka çaremiz yok.Bir araya gelip sesimizi duyurmamız lazım yoksa sonuç için uzun bir bekleyiş maalesef bizi bekliyor gibi duruyor.
-
kurum başkanı bile ne zaman açıklanacagını bilmiyor.süreçten o kadar bihaber.