Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bundan sonraki tag miz #bizsovmesinidebilirizSGK olsun
-
@wesley10 zupaman sensin herhalde hem burda hem twiterda baya aktif olduguna gore ️
-
@gmsmustafa ifşa ettin adamiiiii @ZıplayanPırasa cokkk sesli güldüm Alisi uyandirdim şimdi dayak yiyecem
-
Hocam 9 pro isteyelim bence en azından akıllarında böyle bi talep olduğu bilinsin. Ya varya tag satın almayı bilsem valla alcam parasını verip.
-
@ParadoX abi yemin ederim zor tutuyorum kendimi gemileri yakip basliycam yazmaya
-
Dostlar madem toplandik 23:00 teftis kurulu baskani mustafa apaydina yuklenelim sonucta baskanin en yakinindaki
-
@gmsmustafa Doğru tespit hocam
-
@ZıplayanPırasa benim atığım tweetleri oku bir nebze de olsa rahatlarsın
-
#whatsyourproblemSGK #SGKseninsorununNE !!! !!! !!! !!!
-
@ParadoX okudum abi helal olsun yanliz biraz daha zorlarsan baskan listeyi yirtcak
-
hatta artık #açıklamaSGK ters psikoloji yapalım. Bidaha da etkinlik yapmayalım ya da !!! Bu ne yaaaa, nasıl ucu açık bi süreçmiş.
-
@aysesal sakin ol kardes bari siz sakin kalın. Hadi biz dağdan indik
-
@wesley10 @ParadoX @ZıplayanPırasa kusura bakmayin hocam ifsa ettim ama ️ Sizin kadar emek harcayan yok yurekten kutlarim
-
@gmsmustafa yok be dostum bizimkisi karınca misali işte. Yangıni sonduremesek de şu taşımaya devam.
-
Dostalar 23:00 da teftis kurulu baskani mustafa apaydina ayni tagla yuklenelim @mustafaAPAYDIN5
-
@ZıplayanPırasa şimdi den başlayalım dostum erken uyur o şimdi
-
@ParadoX v allahini seven defansa gelsin ozaman basliyalim
-
@ParadoX ben de dağa çıkıcam hocam
-
Arkadaslar mülakatlar biteli bugün 88.
[seksensekiz] gün
90 91 yazanlar var yapmayın naptiniz
Kandilleri 2şer gunmu saydınız -
@FATMAN06 herkes kendi girdiği günden beri sayıyor. Yok bunda bir sıkıntı ben mülakata gireli 100 gün oldu ben de öyle yazdım. Takılma dostum buna