Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@economistic sgk da herkes böyle düşünüyor ben lafını ettiğimde promosyon ne abi indirime mi girdiniz diye makara yapıyorlardı. Dönem de hemfikirler
-
Günaydın arkadaşlar,
Denetmen yardımcısı alımında "çalışmaların devam ettiğine" dair duyum aldım, en azından bizi unutmamışlar çalışıyorlar sanırım (!) -
@menkul_kiymet Haklısın kardeş bizi unutmamışlar, hatta benimle özel olarak ilgilenip 2 tane mektup bile yollamışlar
GSS hakkında. Sabah sabah işsiz olduğum ve borcum olduğu yüzüme vurularak güne mükemmel bir şekilde başlamış oldum. Sen çok yaşa e mi SGK. Üç aydır ne zaman açıklanacağını bile söylemediğin bir sınav sonucunu bekliyorum. Hastanelere bile 3 yıldır uğramıyorum. Sen ise içtiğim sudan yediğim kuru ekmekten kısıp, yararlanmadığım bir hizmet için benden 53,33 TL ödememi istiyorsun her ay ,hem de iki tane mektup göndererek.
Benim istediğim sadece eğitimini gördüğüm alanda bir iş bulabilmek. Ama yok. Her geçen gün dibe doğru çekiliyorum. Gss borcu bi taraftan KYK borcu bi taraftan askerlik bi taraftan. Daha ne isteniyor anlamış değilim. Suyumuzu çıkarıp onu mu göndereceğiz artık
*Üniversiteyi kazan. -Tamam kazandım. *Okulunu dereceyle bitir. -Tamam bitirdim. *KPSS den yüksek al. -Tamam aldım. *Mülakatların iyi geçsin. -Tamam geçti. Eee hani iş, özel ya da kamu. *Bekle. Daha yeterince ezilip hor görülmedin.Neyse daha ceza hukukuna bakacağım. Herkese iyi çalışmalar.
-
@menkul_kiymet Çok değerli bir bilgi paylaşım için teşekkürler ağlayacak halimize gülüyoruz ya hadi hayırlısı dostum
-
@ykbs Allah yardımcımız olsun kardes. Ama olaya iyi tarafından bak; evli değilsin, çocuğun yok, bez paran yok, işsiz kalırsam karimin çocuğumun yüzüne nasıl bakarım gibi bir derdin yok çok şükür. İyisin hadi iyisin Allah başka dert vermesın, şimdi otur güzel güzel ders çalış kahveni de al yanına ohhh miss. Güzel düşün güzel sonuçlar elde et kardeşim. Allah yardımcın olsun.
-
Zeytinburnu müfettiş yard giren var mı arkadaşlar
-
Grubun adını ''8.dönem'' olarak değiştirelim arkadaşlar lütfen
-
Mustafa Apaydin5
Sayın Kurum Başkanımız @msbagli nın benden çok daha meşgul olduğunu unutmayın. Benden daha hassas olduğundan eminim. -
@atiba ben başvurdum da gelmez diye tahmin ediyorum
-
@dembaba hocam belli oldu liste 88.8 ile mi ne kapattı
-
@atiba cuma günü belli olmayacak mıydı ayın 26'sında ?
-
-
@atiba eyvallah sağolasın
-
@atiba eyvallah.. başvuru yaparken bayana sordum yüksek puanlar var mı ona göre başvurayım diye bir kaç tane var dedi de tüm derece yapanlar başvurmuş maşallah . 2 fotoğrafa yazık oldu geri albiliyor muyuz acaba
-
@dembaba Valla kadın öyle dedi aynen. ben ilk 10 da girerim diyordum listeye zor girmişim. Ama rakipler çok sağlam gözüm korkmadı değil. başvuru belgelerini gidip alabiliyorsun
-
-
@economistic Simdiye kadar soyledigi bir sey icin bravoo nasilda bildi diyebildigim hic olmadi ️ Guyun da 10 gun icinde aciklanacagini bilmek cok da zor olmasa gerek
-
@economistic PARADOX : 25 MAYIS 2017 SAAT 16:42 dursun burda ellemeyin duyum zannetmeyin sadece bu dervisin hislerinden ibarettir! Her hakkı saklıdır. ..
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@economistic PARADOX : 25 MAYIS 2017 SAAT 16:42 dursun burda ellemeyin duyum zannetmeyin sadece bu dervisin hislerinden ibarettir! Her hakkı saklıdır. ..
Economistic : 13 Haziran 2017 19.35 dursun burada ellemeyin
-
@economistic intihar sebebisin haaa