Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Benim netler
Maliye 37.50
Muhasebe 25.25
Hukuk 18.75
Iktisat 13.75
Çeko 19.75Dilerim hepimiz için hayırlısı olur. Gönlümden geçen, geçen sene yüksek alıp bu sene ıyi beklemeyen ve sgk mülâkat bekleyenler kazanır insaAllah.
-
@FameFabre Hacı ne demiş Sago ;
güler yüzlü mü sandın?
sertlik kanında var hayatın.
bu ilk arbedesi değil,sonuncusu asla,onun değil umrunda.
kendin gibi mi sandın?
sertlik kanında var hayatın.
bu ilk saldırısı değil,sonuncusu asla...Dayanmaya ve sabretmeye devam.
-
Kaymakamlık mülakatı bekleyişi bitti, olmadı, artık buradaki bekleyişe dahilim ben de. Muhabbetiniz ne hoş, Allah bozmasın arkadaşlar.
-
@Unutan Herşeyde vardır bi hayır kardeşim. Allah emeklerinin karşılığını versin. Sıkma canını bu guzel insanlarla acıları sevinçleri paylaş burası hepimize iyi geliyor. @yardımcı ve @Nisan netleriniz çok güzel. İnşallah güzel ilanlara hakettiginiz şekilde kullanmayı nasip etsin rabbim. Güzel netlerle bomboş ilansiz bir yılla hem puanlarımiz yandı hem Yaşımız doldu. İnşallah güzel bol ilanlı bir yıl olur sizler için.
-
@ParadoX teşekkür ederim. Amin insaAllah Rabb'im cümlemizin kalbine göre verir.
-
Çeko benim için baya zordu, geçen yıl sadece iktisat sorularıyla 11.25 net yapmıştım ama bu sene 3-4 soru dışında iktisat soruları yoktu sanki.Veya bana öyle geldi.Bu nedenle süpriz olsun diye Ceko'ya bakmadım.
Maliye 36.25
Iktisat 26.75
Hukuk 28.25
Muhasebe 26.50Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@Memnun-Kaygısız bu netlerle türkiye 1.si olursun kafiyeye selam elemana hostese kültigine ismaile
-
@Klay-Thompson hocam kültigin reisle pek aramız yok:) Netlerimi geçen yıla oranlağımda sadece hukuk ve Maliye de gelisme var bu nedenle imkansız.
GY-GK da ciddi bir azalma var hersey nasip.
Nasibimizde ne varsa onu yaşarız. -
@ParadoX Sağ ol kardeşim amin, hepimizin inşallah.
-
@Memnun-Kaygısız bazı puan türlerinde yakalrsın bence 1.liği hayırlısı olsun benim hukuk 14 diğerleri 21 geçen sene 86lardaydım 83lere gerileyecek muhtemelen sağlık olsun herşeyin hayırlısı kazanamasak ne olur
-
Pareto kardeş duyum var mi. 9.puroyu bekliyoruz
-
Mekanları cennet olsun.
-
@kizilderili Amin kardeşim Allah geride kalanlara sabır ihsan eylesin.
-
..........
-
..........
-
Memlekette ki en önemli görev için bekliyoruz sanki.
100 kişilik kaymakamlık alımı açıklandı.
Yetmedi daha dün mülakatı biten hakim-savcı mülakatları açıklandı..
SABIR!!! -
Sözleşmeli avukatları da hallettiğimize göre...
-
Sgk soğutmaya devam ediyor başka yaptığı bir şey Yok Şimdide BAŞVURUSU Mart'ta olan sözleşmeli avukat sonuçlarını açıklamış, tabi MÜLAKATI şubatta olan denetmen yrd. ne ki...
-
Sgk ya trip atıp kazanırsak göreve başlamayalım
-
Dostlar forumdan bır dostumuza ameliyat için 0 RH + kana ihtiyac var ankarada ikamet eden verebilecek kisiler benimle iletisime gecsin !!!