Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@yldzkrc aynen hocam ya çok uğraştık benim yaşamam gereken il gereği (aile düzeni eş iş vs) sgk ve guydu hedefim. İnanın puanlarım baya yüksekti, ne vmy ne sgk müf sgk uzmanlığı vs başvurmadım kaldı ki yds puanım da sağlam. Neyse şartlar gereği guy ya da sgk denetmenliğini hedefledim. Sgk mülkatına girdim guy u da kazandım, yani 2016 puanımı kullanacagım yerlere kullandım. Bir yıl sonra zaten benden yaş geçiyor o da ayrı. Gecerliliği ister uzasın ister uzamasın DI benim için ama göz göre göre de haksızlık yapıldı. vardır bi hayrı diyelim bu saatten sonra yapacak bir şey olmadığına göre !!! ama sgk 2017 açıklanır açıklanmaz 2017 puanı ile hemen alıma çıkarsa yazık derim. 1 ay burada fark eder
-
Twitterdaki " SGK gelir uzmanı" neyin peşinde? biz de yapalım ondan yaaa başımı döndürdü gerçekten TT olacak
-
Herkes dert yanıyo ama twit atanlar hep aynı 16:10 da yuklenelim herkes sıkıntımızı dıle getırsın lutfen
-
@ZıplayanPırasa bu nedenle twit atasım bile yok, herkes twiter adını bi sahiplensin kaç kişi açıkta kalır acaba
-
@aysesal herkes herseyi basklarından beklıyo ozaman bosuna sızlanmıycaz
-
Arkadaşlar kurumda hiç hareketlilik yok sanırım. Bu gidişte bizim sonuçlar bayram sonrasına kalcak. Ne bir açıklama ne de bir bilgilendirme...
-
@uzmanadayı90 inanıyorum hocam ben buna, daha 1 ay var en az !!! bu kadar sessizlik olmaz olamaz
-
@uzmanadayı90 Bu bayram Kurban Bayramı da olabilir diye düşünmeye başladım artık malesef. Sadece düşünce, duyum vs. yok moral düşürmeyin ...
-
60 kişilik uzman yardımcılığı mülakat sonuçları 5 ayda açıklandıysa kurban bayramı olabilir bence de
-
Sayın SGK Başkanı, SGK Kreşinin mezuniyet törenine katılmış. Yani arkadaşlar başkanın işleri yoğun, beklemeye devam ...
-
Sgk da işler bitmez. İki sınav daha açıklanmış bugün valla helal olsun iyi çalışıyorlar. Her gün eb az bir sınav sonucu açıklayan başka kurum var mı ki! Kendimden utandım vallahi bu kadar sınav yapıp sonuç açıkladıklarını bilsem yazmazdım o tweetleri
-
@ParadoX Hocam ciddi misin diyecektim, baktım siteye gördüm ve şok oldum tek kelimem yok
-
-
.............
-
Allah yardımcımız olsun. Ne varsa açıkladılar bi bizim sonuç kaldı. Bu gün iş bankası sözleşmesini imzaladım pazartesi de eğitime başlıyorum. Olurda Sgk açıklarsa ve olumlu geçerse istifa etmem karşılığında en az 16 bin tl cezası var. Şimdiye kadar açıklamış olsalardı belkide sözleşmeyi imzalamam gerekmezdi. Artık onları Allah'a havale ediyorum
-
@Stigltz Kardeşim Allah hayırlı uğurlu etsin. Bence en iyisini yapmışsın. Gerçi şartlarını bilmiyoruz ama iş Bankası (gişe görevlisi olmadığı surece) her halde sgkdan iyidir. Umarım iyi ki de beklememisim, imzalamisim diyeceğin bir iş olur. Şahsen ben bugun taş tasisam bunu beklemek kadar agirima gitmezdi. Allah hayırlı işler nasip etsin dostum
-
@ParadoX hocam memur pozisyonunda girdim. Bir kaç yıl biraz yıpranacam ama bakalım artık. Bayadır eğitimi ertelettiriyordum artık yüzüm kalmadı ve başlamayı kabul ettim. Ama sgk da olursa buraya ödeyeceğim caza çok ağırıma gider. Sgk yüzünden tabi
-
@Stigltz ne diyeyim bilemedim dostum Allahim yardımcın olsun, inşallah hayırlısı olur hakkında
-
Guv. Sorusturmasinin en detayli olarak yapildigi subaylikta bile bi ay da aciklandi.iş mufettisligi mulakati 1 yil sonra aciklandi .sgk da csgb bagli..guv. sorusturmalari falan bahane bakanlikta bi b.kluk var orasi kesin
-
diğer mülakatları niye açıklıyor o zaman kaç mülakat açıkladı 2 günde