Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@asd123asd bekliyoruz bakalım şimdiye kadarki tüm duyumların içi boş çıktı umarım senınki doğru çıkar
-
arkadaşlar artık şu tahmin yapan umut tacirlerine inanmaktan vazgeçin , mülakat olandan beridir ta en başından önüne gelen yok şu zaman açıklanacak yok bu zaman açıklanacak diyerek burada bizleri kandırarak bundan zevk aldılar. hala aynı şekilde tarih vererek sizleri kandırıyorlar.istirham ediyorum sakın bunlara itimat etmeyiniz.
-
İnsanlar duyum yazsa bi dert yazmasa bi dert. Peki gerçekten yalansa bundan ne zevk alıyorlar çok merak ediyorum. nasıl bi kişilikleri karakterleri vardır acaba? Cidden çok merak ediyorum, biri tarif etse keşke !!! söz meclisten tamamen dışarı, kimse üzerine alınmasın. arkadaşın duyumu doğru da çıkabilir. İnşallah da çıkar.
-
Zevk almıyorlar da öyleyse bu grubun baştan sona kadar bir kontrol edelim bakalım kaç tane tahmin çıkartıcaz veya yalan dolu duyumlar inan belkide 50 yakın belki daha fazla çıkacaktır. bunun hiç bir bahanesi olamaz amaç belli insanları kandırarak onlarla eğlenmek
-
@arnolt topluca onlara bi cevap verelim hocam o zaman:) haaahaaahaaa çok komikti yaaa neggggzel eğlendik
-
@asd123asd bi zahmet teyit ediver kardeş ya bekleye bekleye bi hal olduk yeminle.
bende bu nick ile bi gün gaza gelip açtım hesabı ama rumuzun bu denli cuk oturacağını hiç tahmin etmemiştim, -
Pazar Gece Etkinlik 22.00 da yapılacak
-
Arkadaşlar bu saatten sonra zaten duyumların doğru çıkma ihtimali yüksek tahmin bile yapsak tutabilir arkadaşa hemen yüklenmeyin
-
arkadaşlar şu mübarek ramazan ayında gerçekten duyumu olan söylesin ama eğer kandırma amaçlı yapılıyorsa gerçekten yazıklar olsun hepimiz en az 23 24 küsür yaşında insanlarız ve ufak bir cümleyi bile kalp çarpıntısıyla okuyoruz.d
Diceğim o dur ki biraz vicdan sahibiyseniz bu tarz şeyler yapmayın vebalini ödeyemezsiniz.gerçekten duydugunuzu art niyet tasımadan paylasıyorsanızda tesekkür ederiz. -
3 bucuk aydir mulakat sonucu bekliyorum bir anda dur sunlarla dalga geceyim diye gelip hesap acasim geldi evet cok mantikli. Duyumum da bi denetmen abim aciklanacak olsa haberim olurdu dedi ve bugun de pazartesi aciklanacak dedi. Ama henuz detayli konusamadik o yuzden de teyit edemedim dedim. Inanmazsaniz da inanmayin ne yapayim yani.
-
Duyum paylasanlara yüklenen arkadaş varsa bi bilgin sende Paylaş. Yaklaşık 1 ay önce yazdım buraya bakan danışmanı aracılığıyla csgb den aldığım bilgiye göre 12 hazirana kadar açıklanacak. Duyumlar son günlerde siklastigina göre önümüzdeki hafta açıklanacak galiba..
-
Arkadaşlar haftaya bence de açiklanir.Önemli olan bu 9.promosyonun gelmesi onun için pazar günü çok önemli
-
@hayalimsgk dediğiniz gibi ''duyum paylaşanlara'' yüklenmiyorum.''Duyum olmayıpta'' uyduranlara yükleniyorum,yapılmaması için.Arkadaşa yönelikte birşey demedim kimin bu art niyeti varsa yapmamasını rica ettim herkes için herkes adına..
-
@asd123asd teyit edersen çok seviniriz heyecanla bekliyoruz
-
@asd123asd hangi pazartesi bu hocam benim bütün umutlarım söndü inanasım gelmiyor sınava girdiğimi hayal meyal hatırlıyorum
-
Bu kadar beklemenin sonucu olumlu olsa bari de su 100 gunun acisini aninda unutsak ️
-
@asd123asd Daire baskanlarinin bile haber almakta zorlandigi sonuç bilgisini ''denetmen abinizin '' almis olmasi enteresan.. Kimseyi karalamak gibi bir dusuncem asla yok ama pazartesi aciklanma ihtimali yok denecek kadar az . Çünkü aciklanma asamasina gelinseydi inanin cuma gününe yetiştirilirdi.
-
@uche peki siz kimden haber alıyordunuz ?
-
@uche "Arkadaşlar çok büyük geçmiş olsun sonuclar kpss sınavından sonra hazıran bası gıbı acıklanırmıs. duyum aldıgım kısıye bu hafta acıklanır mı dedıgımde mumkunatı yok daha guvenlık sorustumaları bıle bıtmedı dedı. agzından bır tarıh koparmaya calıstım o da hazıran bası gıbı dedı. İnşallah yanılırım" guzel kardesım bunu dıyende sendın ıste buna kızıyoruz biz
-
Ben gecen hafta persenbe ve cuma acıklancagı duyumunu aldım yazmadım bı kac arkadasla paylastım ve mahcup oldum pazartesı duyumu bana ınandırıcı geliyo bu haftaya sarkmıs olabılır