Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
..............
-
@BahtsizBedevi hocam sızın kervan cok yanlıs yere geldı heralde sız etkınlıklerınde keyıf meselesı oldugunu soyleyen caba sarf eden ınsanları kucumsıyen sız degılmıydınız nerden estı bırden baslıga gerı donmek ?
-
Arkadaşlar elimizden gelen tek şey sesimizi bir şekilde yetkili kişilere duyurmak. Burada birbirimizi adeta yemeye başladık, bunu bırakıp yarın gece hep birlikte hem sonuçlar hem yeni ilan için 22.00 de Twitterda buluşalım.
Duyumlar doğru olabilir, çünkü artık bir şekilde sona yaklaştık. Ayrıca il müdürü özel kalemi dahi bakanı ve özel kalemi etiketleyip onlara sesinizi duyurun diyorsa, Twitterda yetkililere seslenmek yapabileceğimiz en doğru hamle olur kanımca.
-
@ZıplayanPırasa ziplayan kardeş ben hala sozumun arkasindayim sen ziplamaktan yazdiklarimi okuyamayacak hale gelmissin. '' pazartesi aciklanma ihtimali yok diyorum '' , bende bu hafta çarşamba perşembe cuma günlerinde aciklanacaginı umuyorum bana söylenen o yöndeydi ve söylediklerimin arkasindayim.
-
-
@kütüphanesakini ben kimseye kendimi ispatlama derdinde degilim hocam , şundan haber aldim bundan haber aldim diyerek ne kendimi ne de karsidaki insani zor durumda birakmak istemem. Sadece duyduklarimi bana inanmak isteyen kardeslerimle paylasiyorum. İnanmak isteyen inanir inanmak istemeyen ise kendi bilir napayim .
-
@uche kardeşim ben sana inanıyorum.Elinden geleni yapıyorsun 9.promosyon puanimiz bitmeden gelir mi ? Bu seneki kpss kötü geçti yani bu 9.promosyon mutlaka gelmeli kardeş.Davetsiz kardeşim 500 kişi gelecek dedi ne haber var...
-
@ErtuğrulBEY Allah razi olsun kardesim. Vallahi bana söylenen 1-9 haziran arasında sonuclarin aciklanacagi ve baskaninda 9. Promosyon için alima cikilacagi yönünde talimati olduguydu. Ama burasi Türkiye hocam ne verilen sözler tutuldu ne de yapilmasi gerekenler yapildi. O yüzden 9. Promosyon için dua etmekten başka caremiz yok .
-
@uche Bi bitmedin kardesim su surecte bir sen bir de sgk yedi tuketti bizi..
-
Arkadaşlar yarın akşam 22 de uçağım var istanbula. Malum pazartesi iş bankasında başlıyorum. Uçakta telefon kapalı olacağı için tweeter etkinliğine katılamayacağım. Kusuruma bakmayın lütfen.
-
@gmsmustafa engelle kardeş zorla yazdiklarimi oku demiyorum..
-
@gmsmustafa hocam uche biz okumayalım diye artık bilgi bile paylaşmıyo bak hakkını yemeyelim
-
@nefiseok Paylasana mudahale etmese bari sanki hic bugune kadar duyum paylasmamis gibi temkinli yaklasiyor bir de duyum alan arkadasa️
-
@nefiseok hayrola beni mi takip ediyorsunuz hanfendi ? Öyle bir gaye içindeysen bileyim ve de evet sen okuma diye birşey paylasmiyorum. @gmsmustafa arkadasim ya sen yazdiklarimi anlamiyorsun ya da ben farkli dilde birşeyler yaziyorum. Bak hepimizin amaci bu sonuclarin aciklanmasi değil mi ? Bende duyum alan arkadaşın duyumunun sağlam temellere dayanmadigini göstermeye calistim hepsi bu. Artik bu konuyu kişisel atismalara tasimayalim kimsenin bu forumda tartışma okumak isteyeceğini sanmiyorum. Bu süreçte uzdugum kirdigim arkadaşlarım olduyasa da kusura bakmasinlar , bu süreç herkesi çok yipratti.Artik el ele verip @wesley10 kardeşimizin önderliğinde duzenlenen etkinliğe katilim gosterelim.
-
@Stigltz kardeş etrafta tanıdık varsa ona twet attir yarın büyük gün
-
Arkadaşlar zaman tartışma zamanı degil. Bir olalım diri olalım ve 9.promosyon için çok çalışalım.Bu arada oruçlu ağzımızla hayırlısı ile ilanin gelmesi için dua edelim.
-
7.000 mesaj benden totem olsun bu hafta için saygılar herkese
-
@uche sen îyi misin sen isimimizi verip bizim okumamızı istemediğini söylemedin mi şimdi yine ne havalarına girdin ️Hadi bil hergün seni takip ediyorum mizah dergisi niyetine ️
-
sonuçlardan tamamen ümidi kestim kpss ye odaklandım 102 net alan 90 net gk gy kaç gelir sgkdaşlar
-
@nefiseok Arkadaşım okumamanı ıstedıgım halde hala yorumlarımı okuyup yorum yaptıgına gore sende bır anlama sorunu var. Ben SGK başkanı , yardımcısı , müstesarı , müdürü falan degılım. sizler gibi süreci takıp eden bırısıyım. Bu surecte madem forumlar BİLGİ PAYLAŞIMI ıcın olusturuluyor , bende edındıgım bılgılerı arkadaslarımla , kardeslerımle paylasıyorum.. Kimseye ne olursunuz bana inanın , benım dedıklerım dogru demıyorum. Son olarakta ben burda yazılan sacma sapan yorumlara saygı gosterıp susuyorsam , aynı nezaketı bana muhalefet eden arkadaslarında susarak gostermesını beklıyorum. Kişisel yazı yazan ve munakasaya gırmek ısteyen arkadaslar özelden yazabilir.