Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Ya arkadaşlar süreç uzadıkça biz daha çok makara yapar olmuştuk bu başlık altında. Son zamanlarda ise sürekli bir tartışma durumu var. İstatistik mezunu veya İİBF mezunu herkesin kadro hakkı var ona verilmesin bize verilsin ya da ona şu kadar bize bu kadar verilsin tartışmaları çok yersiz. Herkes nasibini yer bunu sakın unutmayın ve sakin kalmaya devam edin. 100. günün şafağında doğuya bakın! Rohirrim!
-
Normalde hergün tartışılacak yeni konular buluyorduk ama bakıyorum geri sarmışız başka konu kalmayınca @paretowilfredo istatistik iibf konusunda geçmiş sayfalarda güzel bir şey demişti bulsam alıntılayacaktım.
Rızkı veren hüdâdır o yüzden çokta şeetmemek lazım -
Matematik mezunuyum ibf gibi okullarda detaylı görmedğim istatistik dersini 3 ay gibi kısa sürede bitirip bir istatistikçi gibi net yapıosam kusura bakmayın arkadaşım sinirlenirim,ne demek istatistikçi alımı az olsun ?ya arkadaşım hacettepe matematik mezunuyum ( ki övünmek için demiyorum sadece hak ettiğimi vurgulamak istiyorum) matemematikten iş bulamayıp açıköğretim işletme okuyup siz ibf lilerin küçümsediği düz memurluğu yapıyorum ( bi dönemde bu kişilere sınavlarda öncelik verilmeyecek diye trollüyodunuz)biz sizin gibi bencil düşünmeyip birlik olmak istedikçe her kadro bana verilsn diosun yds yapmadan bir matematik kadrosu gördünüz mü en azından sizin rakip olabileceğiniz kadrolarınız var. Artı 75 e düşüyor diosunuz ya haksızlıkmış ( ki ben 88 aldım bana bile demeseniz canımı sıkıo) o puan türü siz ibf lilern puan türü değil aynı dersler aynı oranda yok kıyaslama yapamazsın. İşimden gücümden izin alıyorum 1 günde tekrar yapmaya çalışıyorum bu forumda azcık kafam dağılsın derken insanın bütün motivasyonunu alıp götürüyosunuz, işte bu da hak emin olun....
-
@ayilmaz37 hocam ben herhangi bir şekilde bu kuru anlamsız tartışmada taraf değilim. Yazdığınızı okuduğumda bazı noktaları söylemek isterim istatistikte puanın düşmesinin ben mezun sayısının az olmasına bağlıyorum. İstatistik mezununun yapacağı işleri iibfli birisi iibflinin yapacağı idari işleride istatistik mezunh yapamaz. Fakat yukarıda bazı heyecanlı arkadaşların haricinde ortak olan husus oran korunarak alınması.
Şimdi diğer istatistikçi arkadaşlar ve iibfli arkadaşlara bir istatistik paylaşacağım. Bunu az önce YÖK sisteminden aldım 2016 yılı mezun sayısını içeriyor. İibf olarak belirtilmemiş yönetim ve iş bilimi olarak ana gruplama yapmış.
-
@kizilderili sadece istatistik mezunları yok alımda matematik ve aktüerya ( hatta biz matematik ve aktüerya olarak daha mağduruz) da var bu bölümlerin tamamı hesaba katmak lazım, ben de inan tartışmak istemiyorum sınava bir gün kala bu konuşmaları yapıyor olmak saçma ama biraz duyarlı olalım lütfen , doğru yöntem istatistik matematik aktüerya alımını azaltmak mı sence? ibf nin alım sayısı diğer bölümleri azaltarak mı sağlanacak, evet etkinlik yapın biz de destek verelim 500 değil 1000 kadro isteyelim ibf ye ama diğer taraftan da diğer bölümleri ya hiç almayalım ya da 25 tane alalım diyerek mi hakkınız koruyacaksınız, şimdi twit atılırken tüm kadroları bize verin veya diğer alternatif istatistiğe 25 kadro verin derken biz incinmicekmiyiz ,ha şu da var 5 yılda bir matematikçiler guya girio daha doğrusu fen fakültesi için durum böle , bir de elimzde sgk var tek umudumuz olan .. o kadar kadro boşaldı ki hocam sana da bana da yeter gerçekten layık olan kazansın gerçek anlamda emek veren, konuda kapansın , allah herkesin gönlüne göre versin , iyi çalışmalar
-
Takatım kalmadı sabrım tükendi
bir derdime binler gene eklendi
Saat 5 e 10 var bu cumada bitti
yar yar bana dağlar taşlar bile ağladı
Gardiyana sordum daha gelen olmadı
Sen gittin gideli güneşim hiç doğmadı yarHayırlı cumalar arkadaşlar
-
Neyin belirlenmesinde herhangi bir fikir yürütmemizin değeri oluyor ki şurda kadrolarla aman şu az alınsın bu çok alınsın diye yorum yapıp sınav öncesi üzüyoruz insanları,duyarlı olalım bu sistem elimizde değil bari kimsenin kalbini kırmayalım boş yere
-
@kizilderili senin yaklaşımında mantık hatası var şöyle ki iibf den mezun olan kişi sayısı çok olabilir ama 75 ve üzeri alan kaç kişi var bu önemli sınavlara ve mülakata 75 üstü çağırılıyo
-
Başkan adıyaman'da sanırım. Bugün de açıklamazlar. Haftasonu adam ordan memeleketine geçer. Artık haftaya ya da sonraki hafta herhalde açıklarlar. Duyum vs yok tamamen düşüncem.
-
Sınavda çıkması muhtemel gördüğünüz önemli bir değişiklik var mı ? ödenek aktarma oranı %20 ... danıştay 10 daire gibi (referandum değişiklikleri dışında)
-
-
@kizilderili Allah razı olsun kardeşim
-
@dembaba Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
ödenek
onu hatırlamıyorum.
kulislerde konuşulan birkaç iddia da var şunun gibi: https://twitter.com/ankara_kusu/status/868103380329275392
https://twitter.com/ankara_kusu/status/868105932647084032
AK parti MKYK listesinden çıkarılması da bu iddiaları güçlendiriyor.
inşallah en kısa sürede sonuçlar açıklanır.
-
Arkadaşlar bir kurumda memur olan başka kuruma geçerse yine aday memur mu oluyor sil baştan?
-
@Nisan bende bunu düşünüyordum bugün adaylığım kalktı geçtiğimiz kurumda asıl olacaz
-
@Ramo hii ıyi bari teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar bu saaten sonra kazanacağım umudu olan var mı
-
Hevesim kırıldı
Şimdi açıklandı diye yazsalar girip bakasim kalmadı...
(Kısa yol olarak kaydettim her gün bakıyorum benden önce haberi olamaz:)) -
Can dostlarim, yol arkadaslarim; yarın ve pazar günü fethiniz mübarek olsun! Malum ben giremiyorum sinava ama aklım da yüreğim de sizlerle. İnşallah bu sınav hepinizin bahtinin açıldığı, Fetihlerin geleceği puanların alındığı sınav olur. Şu mübarek günde Allahim hepinizin gazabini mubarek kılar. Hayırlı haberler getirmeniz dileğimle... Allah yar ve yardımcınız olsun, hepinize başarılar diliyorum canlar!
-
@yardımcı mülakata kaldıktan sonra mülakat gününe kadar gece başımı yastığa koyduğumda sürekli mülakata girip çıktım şunu sorarlarsa şöyle cevap veririm vs diye sonra girdik işte sonrasında ise her gece mülakat anını başa sarıp sarıp tekrar yaşadım böyle yaptık diye elerler mi şöyle davranmam avantaj olmuş mudur filan diye son 15 gündür filan ise kazandığımı düşünüp listede adımı görünce kime nasıl haber vereceğimi kuruyorum Bu umut mu ?heves mi ?inanc mı ?bilmiyorum ...