Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bende kazanacakmışım değil de yedek listede adım olacakmış hissiyatı var. İnşallah kazananlar arasında oluruz ne diyim. Olmazsa da yedeklerde ilk sıralarda olur inşallah
-
Keşke şu lanet sonuclar acıklanıp adımızı kazananlar lıstesınde gordukten sonra sınava gırebılseydık!!!! İnsanda ne sınav motıvasyonu bıraktı ne de heyecan... Yarınki sınavda herkese başarılar diliyorum Allah herkesın hakkında hayırlısını nasıp etsın.
-
Herkese Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Tuttuğunuz oruçlar kabul günahlarınız affolunur inşaallah.
-
Çeko çözen olmadı mı hiç arkadaşlar kimse paylaşım yapmamış
-
@hayalimsgk geçen yıl hiç bakmayarak yapmıştım çeko p113 te ilk 150 deydim. Bu sene bu ders ağırlıklı puan türünde geçen senenin yanından geçemem heralde.O sonuçlar gelse ve olumlu olsa keşke
Çeko yapana kişiye bundan böyle dergahta, bargahta 'Er' kişi' denir -
@2525 valla hocam çeko yapmadan Csgb ile ilgili kurumlara girilmesi zaten hoşuma gitmiyordu ne yalan söyleyeyim. O yuzden yeni puan sistemleri güzel oldu.. Sorular zordu biraz ama 20 üzerine çıkarım büyük ihtimal o da yeter insAllah SGK için
-
@hayalimsgk geçen yıl 12 netim vardı hocam ama iş kanunundan bu kadar soru yoktu sanırım. Siz iyi yapmışsınız maşallahınız var geçen yılda iyidi sizin. Diğerleri nasıldı ?
-
@2525 sizin kadar iyi değildir hocam diğer alanlar iktisat 20 altında kalırım hukuk ve Maliye 25-30 arasi dalgalanir gibi
-
@hayalimsgk kısa çalışma ödeneği ve günlük işsizlik ödeneği vardı oranlar %40 ve % 60dı hangi şerefsiz soruyu ardarda sordu karıştırdım. Kısa çalışmya %40 diğerine 60 dedim 2side yanlış çok zordu çeko
-
O degil de istatistik sinavinin gereksizliginin yanina bir de diger derslerden daha fazla sure verilmesi osym nin intikami degilde ne ️
-
@gmsmustafa de de onu de gardaş:) 1 tane işaretleyip 1 saat bekledik işte. Muhasebeden de soru okuyamadık ÖSYM sevgili tribi attı kabaca
-
Harbiden muhasebeyi yetiştiremedim. İstatistikten sadece şu 1 20 80 200 lü soru vardı onu işaretledim mal gibi 1 saat bekledim sonra adalet mi bu? Fazla süre verceksen muhasebeye ve bari bir anlamı olsun.
-
Arkadaslar herkese gecmıs olsun. iyi kötü atlattık sınavları. bunun serefıne aksama bır etkınlık yapılabılır aslında
-
Valla ben istatistikçiyim. 60 dakika yetmedi bile. Ben kitapçık olayına sinir oldum. Tek kitapçık ver insanlar kendi alanıyla istediği kadar uğraşsınlar. Dün maliye de bugün işletmede patladım. Valla şu sistemin değişmesinden de bıktım, SGK nın açıklanmamasından da
-
böyle saçma kin güdüsüyle hazırlanmış bir sınav olamaz .. öncelikle 3 ders oturumları tek kitapçık halinde olmalı ders başına süre uygulaması kalkmalı , oturumdaki derslerde değiştirilebilir , kamu yönetimi hukuk çeko - iktisat maliye uluslararası ilişkiler - işletme muhasebe istatistik şeklinde revize edilip parça pinçik politikasından vazgeçilirse mağduriyet bir nebze giderilebilir. kamu ile muhasebeye aynı süreyi vermek neyin kafasıdır. istatistik ten 4 soru işaretledim 60 dakika beklemek zorunda kaldım. eyvallah istatistik için 60 dk belki azdır ona birşey demiyorum ama benim derdim tüm puanlarım açıklansın beni neden hapsediyorsun 60 dk . sorular zor olabilir önceki yıllara göre değişik dersle alakasızlık oranı yüksek olabilir vs vs ama önce şu yapısal sorunları çözmemiz lazım. ayrıca her gözetmenin farklı uygulamaları kafa karışıklığı olması bazı sınıflarda sınavların 20 dk geç bitmesi sınav sistemindeki karmaşıklığı ve rezaleti gözler önüne seriyor. sınav yapıyorsun bi standardı yok adaylar nasıl eşit şartlarda mücadele edecek bazısı ek süre veriyor bazısı kafasına göre vermiyor yazık. o koltuklarda, o maaşlara böyle amatör organizasyonlar gerçekten çok yazık. şu foruma baktıkça ne kadar kalifiye insanların en güzel en verimli çağlarında burda psikolojik bunalımlara sürüklendiğini görüyorum o koltukları haketmeyen insanlarda sürekli bizleri mağdur ediyor ve keyif sürüyor allah bildiği gibi yapsın ..
-
@meltempoyrz kardeşim şu tahta hedef sorusunu çözdün mü istatistikte işaretlediğim tek soru merak ettim
-
@zweig sorunun cevabı pi/16
-
@sbfkamucu hadi ya patladık o zaman neyse çok fazla puanı etkilemiyor sanırım
-
@zweig etkilemiyor hocam sadece bazı puanlarında açıklanması için gerekliydi zaten bende 4 tane fln işaretledim.
-
Arkadaşlar ben mi kılavuzu yanlış anladım ya. Her alandan bir tam puan diye geçiyor kılavuz da o halde 1 net yapmamız gerekmiyor mu? Yani 1 soru işaretlemek yeterli olacak mıydı? Ben hepsini aynı seçenek şeklinde işaretledim.