Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@reagan densizlik dediğimiz şey ne tam olarak güzel insan? Ben kırmadan rencide etmeden demeye çalıştım ki biz bu kalıpta çok söz duyduk duymaya da devam ediyoruz. Kurduğun cümlelerden de süreci tam olarak bilmediğin sonucunu çıkardım haklı olarak. Bunu vurguladım ben. Buradaki arkadaşlara emin olmadığımız birilerinden duyduğumuz sözleri yazmakla yardımcı olmuş olmuyoruz maalesef. Belki iyi niyetle yapıyoruz ama yardımcı olmuyor bu temelsiz duyumlar bize.
-
ilansızlıktan kafayı yedik. millet birbirine sarmaya başladı. ben pavyona gidiyorum. ilan gelirse haber edersiniz.
-
necibe maraz sen misin yoksa:)
-
@reagan bana mı dedin hocam ?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Ben yarından umutluyum öylesine..
-
@kütüphanesakini valla bu azimle sgk başkanı olursun kardeşim
-
@kütüphanesakini bence senin umudunu kestiğin birgünde gelecek ilan :))
-
@kütüphanesakini al bendende o kadar baskan yarın pes etcek
-
-
Buraya yazdıklarımı tweet atsaydım başkana ilan gelmişti
-
Baskan acıkladı 100 istk gerisi ibfff toplam 400
-
100 istatistik matematik 300 iibf.
-
Aynen başkan baskılarıma dayanamadı ve açıklama geldi
-
Hayırlı ugurlu olsun baskı fazla olunca başkan bıktı sanırım iibf mezunlarından. . 200. Sıralama ile beklemedeyim
-
Ben yazmadan baskan yazdı bugün konuştuğum kişi2 güne ilana cikiyoruz demisti.1598 sıralama ile gelir mi gelmez mı yine hüsran ..
-
100 istatistik , 300 iibf
-
En azından 1000olsaydı yaa yine birilerinin kalbi kırıldı...
-
İlk önce istatistik ve matematik grubuna değer veren Sayın Mehmet Selim BAĞLI'ya başından beri istatistik olacağını dile getiren @ozumak ve tweeter da başkana istatistik mezunlarının da alınması için destek veren meslektaşlarıma kendi adıma teşekkür ederim. Burada trol diyen ve sadece iibf olması yönünde tweet atan arkadaşlara da saygılarımı sunuyorum.