Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Heyecan bastı inşallah bizde sgklı oluruz
-
Herkesin nasibi bir yerlerde.. istatistikçiler olarak bekliyoruz bizde allah hayırlısini versin inşallah.
-
Gecen alım yapcaklar dediler p75den 90 aldım son dakkada alım puanını değiştirdiler hukuk maliye muh ikt sınavına gırmedığım için basvuru bıle yapamadım benden cok dusukpuanlılar atandı sımdı p111 ide 92 aldım bekliyorum ilanda istatistikçi olmazsa şaşırmam artık
-
keşke önce guy sonrada sgk alımı olsa. o zaman puanlar daha bi düşer gibi. beklentiler beklentiler işte..
-
.................
-
@Sahrud SGK,Guy'dan yüksek kapatır.Dediğinin tam tersi olsa daha makul GUY olanlar içinden de SGK'ya başvuran olur çünkü.
-
Acaba yeni alım 79.9'a kadar düşer mi.hiç umudum yok ama
-
Rotasyon kalkacak deniyordu ne oldu kalktı mı?
-
@paretowilfredo hocam yıl bitmeden alım olur mu 2015 puanıyla kıl payı kaçırmıştım. 2016 puan 89.64 sabırsızlıkla bekliyorum. Bir haber var mı ?
-
Alım yine p113 den mi olur acaba?
-
@Çekonomist Şu süreç tamamlansın kardeşim. Soruşturacağız net bilgileri ama Başkan'ın tavrı olacağı yönünde.
@bazarov Muhtemelen kardeşim değişeceğini zannetmiyorum
-
@paretowilfredo sağolasın kardeşim hayırlı haberler bekliyoruz.
-
p113 puanım 79,7 tecrübeli arkadaşlar ne düşünüyosunuz ? 2016 için 1.000 kişi alınacak denildi 400 alındı 600 kaldı ... 600 kişilik alım zor tabi ama minimum 400 kişilik bi alım desek umut var mıdır sizce 79,7 ye ?
-
@Çekonomist Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@paretowilfredo sağolasın kardeşim hayırlı haberler bekliyoruz.
Ocaktan önce ilan gelecek cok büyük ihtimal. Icini ferah tut
-
@davetsiz54 bu güzel haber kardeşim sağolasın. O zaman bizede çalışmak düşer
-
Bu ileti silindi! -
Bence yazılı sınavda yapsınlar ardından mülakat daha çok kişinin şansı olur
-
@hakimim_25 haklısın kardes 400 kişi alınacaksa 10 katı yazılıya çağrılmali. Sırf puanım hesaplansin diye 1 tane Çeko işaretleyenle alan derslerinin yanında ekstra Çeko çalışarak Çeko dan 15 üzeri net yapan 85 civarı puan alan kisi aynı şansa sahip olmalı. Evet çok haklısın.
-
Yok benim demek istediğim mesela 92 alan bi arkadaş mülakattan elenmişti ama sınav olsa bi elek daha olur ve belki daha çok şansı olurdu mülakat direk torpil demek oluyor yoksa yanlış anladın yine dört kat çağırıp mülakat yapabilir yada beş kat çağırıp guydaki gibi olur hem mülakattan dört kişi de bir kişi değilde iki kişi de bir kişinin şansı olur tabi benim görüşüm siz farklı düşünebilirsnz @hayalimsgk
-
@hakimim_25 eyvallah hocam ama yazılı yerine eskiden olduğu gibi sözlüye 2 ya da 3 kat çağrılsa daha az hak yenir belki.. Taşra kadrolarında kpss üzerine tekrar yazılı yapılmasi bana hep saçma gelmiştir..